Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carly Masonová (Janel Parrishová) pracuje ako svadobná stylistka a po dlhom čase má konečne voľný víkend, ktorý sa rozhodne stráviť na horskej chate, kde pracuje jej priateľka ako manažérka. Úplnou náhodou sa tam v ten istý víkend koná svadba ich spolužiakov z vysokej školy a medzi pozvanými je aj Matt Harper (Anthony Konechny), ktorý sa Carly páčil na vysokej škole. Tvári sa pred ním nervózne, čo si všimne šéfkuchár Nick Rivera (Marco Grazzini), s ktorým sa Carly rýchlo spriatelí. Nick jej poradí, ako pred Mattom nevyzerať hlúpo a ako si získať jeho pozornosť. Zároveň sa navzájom podporujú v myšlienke plniť si svoje životné sny. Carly si začne uvedomovať, že Matt možno predsa len nie je pre ňu ten pravý... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (3)

Habanera 

všetky recenzie používateľa

Je to opravdu špatné! Afektovaní herci, zejména nesympatická, přehrávající hlavní hrdinka. Čekáte, že tohle trápení už brzy skončí. Nejvíc se mi vlastně ve filmu líbila tmavě hnědá komoda v jídelně. ()

mia.com 

všetky recenzie používateľa

V kategorii prumernych tv sladaren je tahle ta lepsi. Alespon me pribeh bavil, bylo to prijemne a mile. Pana sexy sefkuchare bych brala doma hnedka. No a neni dobre se na film divat, kdyz mate hlad. ()

Reklama

Galéria (22)

Reklama

Reklama