Reklama

Reklama

Šťastný nový rok 2: Dobro došli

  • Česko Šťastný nový rok 2: Dobro došli (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Príbeh je voľným pokračovaním úspešného filmu Šťastný nový rok. Začína sa na Silvestra, keď Marek (Ján Koleník) požiada Hanu (Táňa Pauhofová) o ruku. Jej súhlas rozpúta bláznivý kolotoč udalostí, predchádzajúci ich svadbe v nádhernom prostredí pri „československom“ mori v Chorvátsku. Trojica Haniných priateliek (Antónia Lišková, Zuzana Norisová, Gabriela Marcinková) a ich rodiny opäť vnášajú do zdanlivo jednoduchej prípravy svadby dobrodružstvo, napätie, zábavu a niekedy aj drámu. Zatiaľ čo jedna z nich je momentálne bez partnera, druhá má okolo seba hneď dvoch súperiacich sokov a tretia manžela, ktorý svojou bezstarostnosťou už naozaj prekračuje všetky hranice (v tomto prípade dokonca hranice schengenu). Všetci v podstate nechtiac robia všetko pre to, aby zamilovanej dvojici svadbu skomplikovali, alebo ich vlastným príkladom odradili, až tak, že k nej skoro ani nedôjde... (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (108)

ti88na 

všetky recenzie používateľa

Prvý diel ma celkom bavil, nebola to žiadna sláva, ale funkciu vypnutia mozgu to splnilo. Zato tento druhý už nedokázal upútať ani ako reklama na Chorvátsko, aj vzhľadom k tomu, že bežný človek sa skôr stotožní s Účastníkmi zájazdu ako týmto okázalým luxusom. Príbeh bol kde? Malo to vôbec nejaký príbeh? Ani som si nevšimla čo je blbé. Kvôli nepochopiteľnému predabovaniu ma nebavil ani Maštalír, ktorý zábavu ťahal v prvom diely. Pritom najviac sa mi žiadalo predabovať Pauhofovú, ktorá sa nedala počúvať a neskutočne ma iritovala. Záverečný indický tanec som už ani nemala snahu pochopiť. ()

Nellaron odpad!

všetky recenzie používateľa

Odhliadnuc od toho, že niektorí slovenskí herci boli z neznámych príčin dabovaní do češtiny a niektorí zase nie, tak všetko ostatné bolo vo filme ešte horšie. Dejová línia bola najskôr len nudná, potom bola ešte nudnejšia, ale level trápnosti sa dostavil onedlho, keď vo filme spustili melódiu z Titanicu. Oproti solídnej prvej časti je pokračovanie odpadom. Bolo mi ľúto všetkých tých známych hercov, že sa účastnili na niečom takomto. ()

Reklama

BlackDemon odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak asi takto vyzerá filmové peklo :-) Zoberte opozerané tváre, zaklincujte to Vašutom, pekne to nasvieťte, natočte a potom v strižni povyberajte pekné obrázky a jebať pritom na nejaký dej - a máte tento brutálny ale fakt brutálny shit. Toto je ešte horšie ako filmy od Evity /a to už je fakt ultranízky level/. Herci, ktorí v tejto plytkosti hrali by mali byť doživotne vylúčení z divadiel v ktorých hrajú - za stratu umeleckého úsudku. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Mozno o nieco slabsie ako prvy diel,no stale velmi fajn pohoda odohravajuca sa v nadhernom letnom prostredi Chorvatska,kde sa zjavne krasne zije,normalne zavidim,ale spat k filmu,najviac sa mi ratal Tomas Mastalir,bol vtipny,ale i ostatni herci nezaostavali,jedinym obrovskym minusom bolo dabovanie slovenskych hercov,bohuzial tento primitivizmus sa objavuje coraz viac a viac na Slovensku i v Cechach,co je smutne,ale je*at na to,aj tak som sa dobre bavil,prijal by som aj pokracovanie...:-) ()

Slepejsek odpad!

všetky recenzie používateľa

Jestli si po předloňské "jedničce" někdo myslel, že níž už se klesnout nedá, tak se teda spletl... Plytký děj (pokud vůbec nějaký), absolutně mimo realitu (pro každou druhou až třetí Slovenku/Češku po padesátce přijede emigrant z Kanady s lodí), nesmyslné odbočky (nejen do Slovinska), podlézavý humor (opilí či sprostí) , spousta vaty (cesty všeho druhu - autem, rogalem, bazarem atd). Jako ženská bych to možná hodil i do plusu, jako chlap jsem to odzíval... ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (1)

  • Příběh filmu se odehrává v chorvatské Rovinji. (Tommy6)

Reklama

Reklama