Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ako sám názov naznačuje, príbeh sa odohráva v ríši hmyzu. Mravec Z-4195, služobným zaradením robotník-kopáč, trpí tým, že svoju všetku energiu musí obetovať záujmom mravčej kolónie. Nikto nedbá na jeho city a potreby. Zhodou okolností si však bezvýznamný a trochu ustrašený robotník zatancuje s princeznou Balou, ktorá si vyšla inkognito do robotníckeho baru. Zet sa s ňou chce znovu stretnúť, a tak si vymení miesto s najlepším kamarátom, vojakom Snovačom. Omylom sa však dostane do bitky s termitmi, bez najmenšej zásluhy sa stane vojnovým hrdinom (je jediný, kto prežil) a nakoniec skončí na úteku ako princeznin únosca. Po celom rade dobrodružstiev vo svete mimo mraveniska sa vráti späť a zachráni milióny svojich súkmeňovcov pred úkladným vyhladením zo strany generála Kúsadla. Konečne sa tak presadí jeho osobnosť... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (277)

Rominator 

všetky recenzie používateľa

Zet potká v baru princeznu Balu, která tam je inkognito. Princezna si s ním zatancuje, ale kvapně odchází, protože nechce, aby byla odhalena. Zet by ji rád ještě viděl na vojenské přehlídce a proto poprosí kamaráda Snovače, aby si s ním vyměnil místo... Film se podařilo atraktivně hlasově obsadit: Woody Allen (Z / Zet), Sharon Stone (princezna Bala), Sylvester Stallone (Weaver / Snovač), Gene Hackman (generál Mandible / Kusadlo), Christopher Walken (plukovník Cutter / Řezáč), Jennifer Lopez (Azteca / Aztéka), Danny Glover (Barbatus / Bradáč) a Dan Aykroyd (vosa Chip / Čip). ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Kto iný by mohol lepšie zahrať či nadabovať filozofujúceho a neurotického mravčeka ako W. Allen? To bola trefa do čierneho. Roztomilé, zábavné a často i humorné, pričom tempo príbehu bolo príjemne načasované. Tu aj keby sa chcel človek nudiť, tak nemôže, pretože k tomu nedostane žiaden priestor. Mravec Z je proste zjav sám o sebe. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

Reklama

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Hodne dobrej animovanej film, ale opet mi prislo, ze je pro deti jen misty. Dej je na animovanej film nadprumernej a misty je film na pomery animaku docela drsnej. Animace ve svy dobe musela bejt vrchol, ale dnes to je jen peknej nadprumer. Hodne moc se mi libila hudba, ktera je spravne velkolepa. A co se tyce postav, Z je opravdu dokonalej Woody Allen a to jak v originale tak i s velice povedenym dabingem. Ja se skvele bavil. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Soundtrack Harry Gregson-Williams a John Powell: 1. Opening Titles Z's Theme [2:00] ,2. The Colony [1:57] ,3. General Mandible [2:22] ,4. Princess Bala [0:56] ,5. The Bar [1:29] ,6. There Is A Better Place... [1:20] ,7. Guantanamera [3:17] ,8. The Antz Go Marching To War [3:48] ,9. Weaver And Azteca Flirt [1:56] ,10. The Death Of Barbados [2:07] ,11. The Antz Marching Band [1:17] ,12. The Magnifying Glass [1:59] ,13. Ant Revolution [1:50] ,14. Mandible And Cutter Plot [2:07] ,15. The Picnic Table [2:45] ,16. The Big Shoe [2:11] ,17. Romance In Insectopia [2:32] ,18. Back To The Colony [2:28] ,19. Z To The Rescue [7:46] ,20. Z's Alive [3:29], ()

JADIM 

všetky recenzie používateľa

Váhal som medzi tromi a štyrmi hviezdičkami, ale nakoniec som sa rozhodol takto. Animácia filmu je väčšinu času priemerná, ale keď príde scéna s "hmyzotopiou", tak je možné vidieť na rok 1998 celkom nadpriemerné dielo. Príbeh je tiež celkom obyčajný a na kvalite mu najviac pridáva rýchle tempo. 6/10 ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (19)

  • Ve stejném roce spolupracoval Danny Glover (Bradáč) se studiem DreamWorks i na dalším animovaném filmu, kterým byl Princ Egyptský (1998). (KucC)

Reklama

Reklama