Reklama

Reklama

VOD (1)

Fresh sleduje príbeh Noy (Daisy Edgar-Jones), ktorá sa v potravinách zoznámi so zvodným Stevom (Sebastian Stan) a - vzhľadom na jej zlé skúsenosti s internetovými zoznamkami - využije šancu a dá mu svoje číslo. Po ich prvom rande je Noa vo vytržení, a tak prijme Stevovo pozvanie na romantický víkend mimo domu, len aby zistila, že jej nový milenec má akési nezvyčajné chúťky. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (210)

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Fresh radím do TOP 3 roka 2022 a zároveň medzi málo známe filmy, ktoré by ste rozhodne mali vidieť. Daisy Edgar-Jones dokázala dodať dosť nedostatkové zbožie, teda sympatickú a veľmi dobre zahranú obeť. K tomu si pridajte nemarvelovské SS a dostanete bizarnú romantickú dvojicu, ktorá absolútne bez problémov odtiahne celý film na svojich skrvavených pôlkach. Namotal som sa už úvodnou rande scénou a následne som si pomľaskával na gurmánskych tulkách po všakovakých zákutiach modernej gastronómie. Jedno veľké, skvelo fungujúce, príjemné prekvapenie. ()

haluska11 

všetky recenzie používateľa

adam mckay v pozici producenta další VOD žbrndy snad nikoho nepřekvapí. tenhle film se hrozně snaží být american psycho, ale ve skutečnosti je na úrovni realističtějších 50 odstínů šedi. pan seboš předvedl (spíš než dechberoucí) do-zdi-hlavou-mlátící výkon. někomu asi zkrátka víc sekne role edgy sidekicka avengerů, než wannabe hannibal cosplayera. ()

Reklama

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Daisy Edgar-Jones a Sebastian Stan majú natoľko parádnu chémiu, až mi bolo miestami ľúto, že Fresh nie je romantickým filmom (a to tento žáner neobľubujem). O to viac ma však bavilo pozerať sa na to, ako šialený doktor Steve bojuje medzi svojím zamilovaným a vražedným „ja“. Záver by som si však vedel predstaviť lepší a mrzia ma aj zopár nelogických krokov (hlavne zo strany Stanovej ženy a barmana). ()

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

Úvod veľmi dobre, taká príjemná, neškodná romanca. Zhruba po polhodine sa tón celého filmu zmení a začne pravý psycho teror a je to super. Sebastian Stan, vyzerá ako psychopat aj v civile, takže jeho výkon oceňujem. Pomerne mrazivá atmosféra, sem-tam prešpikovaná dákym tým čiernym humorom. Naozaj nie je jasné, ako to môže celé dopadnúť. Bohužiaľ dopadlo to tým najhorším možným spôsobom a záver celého filmu pôsobí neskutočne amatérskym dojmom a scenáristickou katastrofou. Škoda, s iným záverom by sa mohlo jednať o kultové dielko, takto z toho cítiť iba premárnený potenciál. ()

Mr.Apache 

všetky recenzie používateľa

Snaživé, ale tak předvídatelné, že jsem byl oproti filmu pořád asi o půl hodiny napřed. Já, který obvykle nikdy nikde nic dopředu neuhádnu, jsem se prakticky nepřetržitě nudil čekáním na něco, co (samozřejmě vždycky až po té půlhodině) nevyhnutelně přišlo. Teď, po skončení filmu, jsem napřed dokonce asi tak o jeden rok. To by totiž měla přijít dvojka, protože ti chudáci tam někde čekají na další příděl čerstvého masa, že jo. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (3)

  • Úvodní titulky a název filmu se objeví až ve 34. minutě. (Kudly4)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené