Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď v Thajsku unesú Jessicu, dcéru bývalého agenta Jakea Hoppera, ktorá tam bola na dovolenke s priateľkou, jej otec netuší, že sa pred ním rozohrala nebezpečná hra plná intríg a surového násilia. Hopper odlieta do Bangkoku, kde požiada o pomoc svojich bývalých kolegov a spoločne sa vydávajú po stopách skupiny, o ktorej si myslia, že uniesla Jessicu a jej kamarátku. Pri pátraní a Jack dostane do centra súboja medzi skorumpovaným thajským generálom Jantapanom a gangom priekupníkov zbraní. Pomaly prichádza na to, že zle pochopil situáciu a dal sa zmanipulovať - on sám je obeťou a jeho dcéra slúži len ako návnada. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (154)

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Kdyby nebylo posledních 10 minut, kdy se Seagal proměnil v Nea a začal třeba krájet letící šípy samurajským mečem vedví (wtf?!), dalo by se to ještě zkousnout. Sice je hodně vtipný, když Seagalovi je 51, Monice Lo 25 a přitom tam tvoří něco jako milenecký pár, ale ještě dejme tomu. Jenže ten konec je fakt tak neskutečně ustřelenej, že to zničí byť sebemenší náznak solidního béčka. Samozřejmě jedeme v rámci Seagalovek, takže Steve likviduje nepřátelé rukama, nohama, pistolí, pistolí, když jede na vozítku a všechno s úspěšností 11 zabitých na 10 výstřelů (kopanců), při sebevětším, sebe delším boji se nikdy nezadýchá a je takřka nesmrtelný, stále to ale považuju za akční výplach, který se dá. Taková televizní a hodně špatná variace na 96 hodin. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Zajima vas co se stane, kdyz hodite prase mezi cinany? Tak se podivejte na tenhle film. Funici tlustoch s opuchlou vrascitou drzkou alias Steven Seagal is back. Prejdu rovnou k hodnoceni: zrucny reziser a dobra kamera - 1*, slusna hudba - 1*, jeden z nejlepsich filmu ze Seagalem poslednich let - 1*, hodne dobra choreografie souboju 1*, omezeni ruznejch motliteb a podobnejch sracek na minimum - 1*. Takze to mame 5* a od toho si odectete 1* za naprosto trapny pribeh a dialogy a druhou za Seagala a mame tu solidni 3*. Ono by tenhle film mohl bejt docela slusnej akcnak kdyby nevykradal kde co, nebyl postavenej na naprosto trapnym pribehu (Seagalovy unesli dceru a on je vsechny rozseka) a hlavne kdyby v nem nehral Seagal (kazdej cinan, kterej v tomhle filmu chcipne, hraje lip nez Seagal). Ale na druhou stranu Seagal ani jinej druh filmu nema, protoze v kazdym mu nekoho unesou nebo zabijou a on je pak vsechny zabije a uz nic lepsiho stejne nenatoci, takze si myslim, ze ty 3* jsou akorat. ()

Reklama

decouble 

všetky recenzie používateľa

Mezi námi: je to na odpad! Ale, kdykoliv Seagal bojuje, pláču smíchy, tak dávám za 2*. Musím se taky přiznat, že jsem nikdy neviděl žádnou tak ultradebilní scénu jako bulle-time v tomhle filmu a nic tak nechutného jako starýho tlustýho Seagala při erotických hrátkách s čtyřicetikilovou Asiatkou, která vypadá jako jeho vnučka. A propos, nejmenuje se ten film v originále náhodou Pupek bestie? Podle Seagala? ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Asi najlepší Stevenov film v jeho bohatej Direct-to-DVD kariére. Príbeh je v základe veľmi jednoduchý (dosť pripomína o svetelné roky lepší Taken) a aspoň sa v ňom nie je problém orientovať. Akcie je tu hromada a vďaka schopnému režisérovi ani starý špekoun Seagal v nich nevyzerá tak zle (kaskadér z niektorých scén ale vážne kričí). Btw, pri súbojoch na ruky som sa dobre pobavil na tom ako všetkých jediným úderom odhadzuje aspoň na 5 metrov od seba. Steven má navyše k dispozícii sympatického sidekicka. Pri všetkých pozitívach ale stále vytŕčajú rôzne neduhy - a to najmä neustále spomalovačky v bojových scénach (mimochodom točených strašne na detail). Celkovo ale musím povedať, že som bol veľmi príjemne prekvapený. 4+/10 PS: Toto je snáď prvý film kde mal Seagal milostnú scénu. Bože môj, dúfal som, že sa toho nedožijem. ()

katmandzoo 

všetky recenzie používateľa

Keď vidím film, v ktorom hrá v hlavnej role Steven Seagal, už vopred viem, o čom to asi bude a ako sa to skončí. Seagal vezme spravodlivosť do vlastných rúk a postupne pozabíja všetkých, ktorí mu stoja v ceste. Jeho neodmysliteľnou súčasťou je bezpochyby dlhý čierny kabát, bez ktorého si ho už ani poriadne neviem predstaviť. Tento film je žiaľ potvrdením mojich predchádzajúcich slov. ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (3)

  • Během natáčení, 14.dubna 2003 zemřel Trevor Murray, který se na filmu podílel jako výrobní grafik. (Stocki)
  • Natáčeno od 17.března 2003 v Thajsku, převážně pak v jeho hlavním městě, Bangkoku. (Stocki)
  • Jake Hopper (Steven Seagal) má v některých záběrech splyhlé vlasy. Když ale s někým bojuje a kamera jej zabírá zezadu, jsou jeho vlasy čerstvě umyté a rozevláté. (Terva)

Reklama

Reklama