Reklama

Reklama

Asterix a Obelix: Misia Kleopatra

  • Česko Asterix a Obelix: Mise Kleopatra (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Kleopatrin Egypt je pod nadvládou Rimanov a Kleopatra a Cézar sú milencami. Kleopatra, podráždená Cézarovymi sarkastickými poznámkami na adresu Egypťanov navrhne stávku - ak sa jej podarí vybudovať prepychový palác do troch mesiacov, bude musieť Cézar verejne vyhlásiť, že Egypťania sú najväčším národom na svete. Je to takmer nesplniteľná úloha, no architekt Numerobis nemá na výber - ak sa mu ju nepodarí splniť, stane sa z neho večera pre krokodílov. Pomôcť mu môže jedine zázrak - Asterix, Obelix a druid Panoramix, ktorý ovláda tajomstvo zázračného nápoja. (STV)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (574)

Marigold 

všetky recenzie používateľa

Nemůžu říct, že bych se nebavil, nicméně nebavil jsem se zdaleka tak jako u stejnojmenného animáku, který krom skvělých bonmotů (které film částečně zachoval), nabízí i nepřeveditelný animovaný humor. Film se pokouší budovat hudebními čísly, která jsou svěží, jsou fajn, ale zase ne tak fajn, aby zahladila dojem plytkosti a mělkosti. Jinak si tahle francouzská taškařice udržuje slušný standard předchozího dílu – dobré efekty, dobří herci, průměrná režie. Na zaplácnutí večera tak akorát, ale kdybych měl volit mezi kreslenou a hranou podobou, nezaváhám. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Asi najlepší hraný Asterix. Pomerne vtipné nápady (STAR WARS, výťah), málo trápností. Omnoho lepšie ako ASTERIX A OLYMPIJSKÉ HRY. Scenár je mierne plytký a natiahnutý. Prekvapivo dobre ale funguje Jamel Debbouze ako de facto hlavná postava architekta, tekže je to pozerateľné (možno aj pozerateľnejšie) aj keď nie sú na scéne Galovia... ()

Reklama

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Tahle šílená hovadina nešahá jedničce ani po kotníky.ale něco na tom je.totálně ujetá šílenost,snad všichni zbaštili aspoň tunu kokainu ne???filmu dává o hvězdu navíc hlavně skvělý český dabing,což nebývá pravidlem a postava numerobise,je snad tou nekomičtější díky vlastní hlouposti.kde je mněhně???voni snědli mněhně!!když se ti to podaří zasypu tě zlatem,to potěší!když se ti nepodaří hodim tě krokodýlům,to už nepotěší:-) ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Druhý filmový Asterix a Obelix, kde okrem tradične skvelého Gérarda Depardieu sa objaví aj taká herečka ako Monica Bellucci. Dobrodružstvo na vysokej úrovni, komédia tiež a preto možno vznikli aj také chvíľky v scénkach, že to je aj celkom slušný fantasy príbeh. Šialené, ale rodinný film európskeho formátu to pekne spĺňa. Som rád za ďalší zábavný film na túto tému. ()

zipper111 

všetky recenzie používateľa

Tak to mě zklamalo na plný čáře...naprosto dementní scénař nezachránila ani dvojka Depardie-Clavier. Tolik trapných vtipů aby člověk pohledal, prostě zlatá jednička, ta měla šmrnc Asterixe a Obelixe...todle...to nemá vůbec nic...i když ma druhou stranu to je docela dobrá odreagovačka a ta Monika...jéééé :) takže 3* ()

Galéria (71)

Zaujímavosti (33)

  • Vo filme je nenápadne parodovaná kapela ZZ Top. Konkrétne ich vidno po príchode Asterixa (Christian Clavier) s kameňmi. (Jumar)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené