Reklama

Reklama

Vesmírní žraloci: Nenažraná strana Měsíce

  • USA Shark Side of the Moon
Trailer

Obsahy(1)

Sověti v průběhu studené války vyšlechtili křížence žraloků a lidí jako zbraň proti USA. Experiment se ale vymkne kontrole a žraločí hybridi uniknou na svobodu. Jednomu z vědců se je podaří nalákat do raketoplánu a odlétnout s nimi na Měsíc. Tam je o mnoho let později po nouzovém přistání objeví americká expedice... (TV Prima)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (26)

Astaroth12 odpad!

všetky recenzie používateľa

Neznášam dávať odpad , ale u niektorých filmov to inač nejde a u tohto zázraku to naozaj nešlo. Je to tažka kravina a to od začiatku až po záverečné titulky a to som ešte celkom v pohode. Myslím si, že nikto by nemal spoznať hnusný, ničím obohacujúci film, ale niekedy sa tak stane a toto je žiaľbohu ten príklad. Triky strašné, príbeh ešte hnusnejší a herci boli odstrašujúci. Nikdy viac túto luzrovinu nechcem vidieť. ()

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Neuveritelne,co dokazu ludia vymysliet,mne sa normalne mozog pozastavoval nad niektorymi vecami,co obsahuje tato extremne "vtipna" pi*ovina a ti ludia,co tu hraju,vlastne nehraju,to je herecka tragedia tych najvacsich rozmerov,naozaj by ma hrozne zaujimalo,ze aky honorar dostavaju tieto skupiny ludi,ktore sa objavuju v tychto "velko-filmoch",ale asi budu dobre plateni,ked daju zo seba robit ko*otov,no jednu hviezdu dam uz len za ten napad nieco take natocit...:⁠-⁠) ()

Reklama

rublik05 

všetky recenzie používateľa

Vesmírní žraloci jsou po všech stránkách klasický Asylum produkt, nudný a vizuálně odpudivý, tentokrát však s jednou výjimkou, a sice že má (nejspíše neplánovaně) hned několik velice vtipných scén, jimž suverénně kraluje drsná vůdkyně žraloků a její ruský přízvuk, to je za mě opravdu highlight celého filmu. Za tohle si film zaslouží alespoň pár procent k dobru, neboť se zas tak často nestává, aby se člověk u tohohle typu filmu alespoň trochu pobavil. 1/10. ()

molcan2 

všetky recenzie používateľa

Nedokážem vyjadriť slovami, aký úžasný bol tento film. Bol plný zvratov, ktoré by som nikdy nečakal. Vývoj postáv a dejové pointy boli nádherne spracované a lepšie ako čokoľvek, čo som v živote videl. Aj cgi bolo špičkové. Bolo vidieť, koľko času tomu venovali. Aj herci dokázali perfektne vystihnúť svoje postavy a bolo vidieť, ako im na ich práci záleží. Selah je tiež mocne fajn. Jej krivky sú bezkonkurenčné. Jej žraločie zabijácke ja ma udržalo pri sledovaní po celý čas. Takisto sa mi páčilo jej plachtenie. Bola úžasná. Celkovo dávam tomuto filmu desať z desiatich. Každý by si ho mal pozrieť. ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Měl jsem chuť na nějakej vyloženě špatnej(odpadovej) kousek kterej by se ale dal brát s trochou nadsázky a nadhledu za zábavnej antifilm a v lepším případě bych ho mohl označit nálepkou Guilty Pleasure. To že půjde o filmovou žumpu bylo jasný už podle českýho názvu. Vesmírní žraloci: Nenažraná strana Měsíce. Ještě víc tomu nahrávalo, že za tím stojí Asylum. A opravdu byla to 3,14čovina. Velká 3,14čovina. Takže by se dalo říct, že ty odpady jsou tady na místě. I já bych před pár lety dal asi odpad. Dnes už jsem ale nad věcí a dokážu se u takových filmů poznést a ocenit i to špatný co na nich je. Protože to špatný právě dokáže pobavit. A já právě tentokrát takovej film hledal. Jenže to nebylo natolik zábavný abych tomu ten štempl Guilty Pleasure mohl dát. Tohle stačí jen na 2hvězdy. A i tyhle 2hvězdy je potřeba brát s rezervou protože pro většinu smrtelníků to bude samozřejmě jasnej odpad. Tohle totiž s kvalitní filmařinou nemá absolutně nic společnýho. ()

Galéria (76)

Reklama

Reklama