Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nevrlá samotářka si poklidně žije jenom se svým psem. Když ale za bouře sousedům někdo unese dcerku, pustí se do boje proti přírodním živlům i vlastní temné minulosti. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (96)

D.Moore 

všetky recenzie používateľa

Přímočarý trochu-akční trochu-thriller, který nechce být ničím víc, a to je na něm sympatické. Skvělá Allison Janney v hlavní roli si mě rychle získala a všechno jsem jí věřil, scénář s jedním překvapivým odhalením jsem podezíral, že je adaptací nějaké dobré knihy, ale není. Což je další plus. A atmosféra liduprázdných, deštěm promáčených lesů je milionová. ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Film bohužiaľ není moc dobrý, napriek tomu, že začiatok je veľmi zaujímavý. Ale za všetkým nehľadajte nič iné ako scenár, ktorý je úprimne povedané dosť slabý. Nielenže sa dejú veci, ktoré jednoducho nedávajú zmysel, ale čo je najhoršie, nikdy niet pochýb ako sa príbeh nakoniec vyvinie. Ale zas musím pochváliť vonkajšiu scenériu, ktorá je úžasná. Škoda, že zvyšok produkcie nie je na rovnakej úrovni. 5/10 ()

Reklama

PlysovyMacko 

všetky recenzie používateľa

Na prvý pohľad staršia pani Lou byvajuca sama v lese, v skutočnosti akčná babka s výcvikom CIA, ktorá pomáha hľadať susede unesenu dcéru. Twist v polke filmu je dosť lacný. Súboje sú drsne napríklad ten v zrube a postavy sú celý čas promočné do nitky. Film chcel byť niečo viac ako sa vo výsledku podarilo. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Toto produkoval J.J. Abrams??? Neverím. Akční dôchodcovia sú v móde (Equalizer, 96 hodín) a mrzí ma, že sa rovnakej popularite netešia aj akčné dôchodkyne (trocha vody namútila Jamie Lee Curtis v posledných Halloweenoch). Šesťdesiatnička Allison Janney bola prekvapivá (Západné krídlo!), ale zaujímavá voľba. Zo scény zo zrubu vidno, že ak by s ňou niekto poriadne zamakal v telocvični (a najmä ak by režisérka nebola taká babráčka, v minulosti natočila „pecku“ Underworld: Krvavé vojny), mohla to byť strhujúca akčná jazda. Daná pasáž je ale jednou z mála akčných sekvencií z tohto temer dvojhodinového filmu. Keď som videl, že už v prvej polovici sa postavy ledva-ledva držia na nohách, bolo mi jasné, že z tohto žiadne akčné orgie veru nebudú. Ono to žiaľ ale nie je ani kvalitný drsný survival. Len sa potácajú bahnom v ponurých lesoch, ktoré nevyzerajú zle, ale mohlo to byť lepšie. Scenár je mizerný, akcie minimum a ústredný záporák úbohý. Ku koncu už som len zbedačene odpočítaval posledné minúty do konca, krútil hlavou nad telenovelovými zvratmi a nechápal („bicyklokočík“ wtf). Koniec na trajekte sa mi páčil, tento pokus o ženského Ramba každopádne napriek snahe nedopadol dobre. Pes mal dostať väčší priestor. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Rambo babka, ktorá si dáva zelené barety k snídani pri ceste za záchranou malého dievčatka. Bohužiaľ béčkovo zábavné to je len prvú tretinu. Potom sa barety rýchlo minú (ale stret s Danielom Bernhardtom je vzhľadom na starú v bojových športoch netrénovanú Allison Janneyovú celkom cool) a prostredná časť začne pomaly ale isto nudiť. Nejaké tie pády a následne ošetrovanie rán sa už na Rambov bungee jumping do stromov bez bungee lana nechytá. A tak sa to celé pokúsili v poslednej tretine zachrániť šokujúcim odhalením, ktoré by mohlo fungovať len vtedy ak by boli postavy oveľa oveľa oveľa lepšie napísané. Takto to pôsobí len ako WTF zúfalý pokus. Veľkým problémom je aj slabý záporák, ktorý nevzbudzuje strach ale máte ho chuť ľutovať. A keďže o všetkých poskokov príde veľmi rýchlo tak v druhej polovici film pôsobí strašne naťahovane. Napriek tomu všetkému to bola pre mňa znesiteľná jednohubka. Mám rád Alllison Janneyovú a tých pár akčných scén je natočených kvalitne. 5/10. ()

Galéria (29)

Zaujímavosti (7)

  • Lou (Allison Janney) a Hannah (Jurnee Smollett) přejdou řeku po částečně visutém laně s dřevěnými schůdky, když Lou a poté Hannah ztratí rovnováhu, spadnou a sklouznou po bahnitém náspu. Později jdou až na břeh vody a ani jeden z nich nemá na džínách, bundách, botách ani ve vlasech bláto, přestože Lou do něj dopadne obličejem dolů. (Johnny.ARN)
  • Plechovky s olejem, které dívka skládá v čase 01:37:23, jsou jednolitrové plechovky prodávané v Kanadě, nikoli v USA, což prozrazuje skutečné místo natáčení. (Johnny.ARN)
  • Ačkoli se děj filmu odehrává na ostrově Orcas (největší z ostrovů San Juan ve státě Washington), ve skutečnosti se natáčel na ostrově Ucluelet na jižním pobřeží ostrova Vancouver (Kanada). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama