Reklama

Reklama

My Animal

  • USA My Animal
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Brankárka hokejového tímu, tínedžerka Heather (Bobbi Salvör Menuez) je sužovaná skrytou rodinnou kliatbou a nútená žiť odľahlý život na okraji malého mesta. Jedného dňa však stretne krasokorčuliarku Jonny (Amandla Stenberg), do ktorej sa zamiluje a jej city sú opätované. Ako sa ich vzťah prehlbuje, Heatherine rastúce túžby musia čeliť jej najtemnejšiemu tajomstvu, ktoré ju zvádza k tomu, aby vypustila zviera v sebe. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (8)

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Amandla Stenberg už nedávno vo filme Bodie Bodies Bodies ukázala, že medzirasový kundolíz je jej doménou a tak tu pokračovala už bez problémov, či už vo vlhkých predstavách kamarátky, alebo aj naživo. Akože artovo, akože nevidíme propagandu, ale na festivaloch sú tam všetci takí s mozgovou hmlou, to je točené hlavne pre nich. Pretože po pár výdatných lesných hubičkách a pár grámoch prášku, čo spadol kyjevskému zeleninárovi zo stola, sa im určite musí páčiť queer vlkolak, ktorý má byť len odkazom pre komunitu, že sabepoznávanie sa v deviácii je úplne normálne. Pre nich. ()

iXtr3m3 odpad!

všetky recenzie používateľa

Amandla Stenberg už v Bodies Bodies Bodies ukázala dve zásadné veci, že je kundolízačka a hlavne, že je totálne nesympatická, pretože v Bodies Bodies Bodies by som bol zabil všetky postavy v prvých minútach, tak afektované, presmradené, hnusné, mileniálske kreatúry, ktoré hovno vedia o živote a hovno aj riešia, to ma privádzalo do zúrivosti. Tu to bolo ešte ďaleko ďaleko horšie, takže sa vyprofilovala na 3,14ču vo filmoch na 3,14ču. ()

Reklama

B3n 

všetky recenzie používateľa

Takéto filmy považujem za fauly, pretože si zdvíhajú hodnotu hudbou, ktorá ich prevyšuje o dve triedy a to je tak vysoko, že je ich až nehodná... Už kombinácia romantický horor dokáže mnohé napovedať, akurát tu ide o LGBT propagandu, ktorá mi tu ale vadila menej ako inde, nezabila príbeh, naopak umožnila jeho vznik, tak raz za čas prižmurujem oko. Film je inak normálne sledovateľný, nie sú tam prádzne miesta, scenár plus mínus v pohode, takisto kamera, herci plus mínus uveriteľní, nikto mi tam viditeľne neklal oči. Všetko mierne podpriemer. Obrovským spôsobom tomu filmu však pomáha hudba, ako keby sa autori zobudili a po 40. rokoch chceli urobiť nejakú renesanciu 80-tych rokov. V ostatnom čase je to už asi štvrtý film, na ktorý som narazil, kde hrali osemdesiatky (a to nepočítam seriál Stranger Things.) Málokedy vydržím pozerať celé záverečné titulky. ()

exe. odpad!

všetky recenzie používateľa

Pri pozeraní filmu My Animal (podobne ako u Barbie) sa u mňa prebudili sebadeštruktívne sklony k prestreleniu hlavy alebo obesenia. Tento odpadový skvost si nezaslúži žiadnu pozornosť a tu môžeme vidieť len ďalší pád na dno, ktorý udrel v plnej sile, dejovo a aj castingom. Hlavná postava, ktorá je cez noc vlkodlak a cez deň (viac menej) normálna baba, stretne týpkiňu, ktorá má nie príliš dobrý vzťah so svojím priateľom a tak sa do seba buchnú. Keď sa blíži noc, musí utekať domov, aby nikto nezistil, čo je zač a cez noc fantazíruje o svojich lesbických hrátkach so svojou "vyvolenou". Dejová rovina je uspávacia zívačka bez akéhokoľvek kontextu a hlbšieho významu, ktorý nemá čo ponúknuť a aj žánrovo sa úplne minuli. Romantická stránka je neuveriteľne podpriemerná a príliš (b)análna, ktorá tápa a zlyháva počas celého filmu, aj keď je vidno, že tvorcovia sa snažili hlavne o romantickú líniu, vzťah medzi Bobbi Salvör Menuez a Amandly Stenberg je ako vystrihnutý z nízkorozpočtového péčka. Hororová rovina je ďalší aspekt, ktorý My Animal neponúkne, skoro celý film nemá náznak thrilleru, nie to ešte hororu, za ktorý sa vydáva a keď tým "napätím" mysleli záverečných 5 - 10 minút, no ďakujem pekne. Atmosféra je niečo, čo tomuto filmu chýba a podkopáva mu nohy, proste a jednoducho nemá to dohromady nič, čo by stálo za pozornosť, ale čo očakávať od filmu, v ktorom sú nezaujímavo a povrchne napísané odpudivé postavy bez nejakej hĺbky s uspávacou výpravou. Keď sa rozhodnete pozrieť si tento film, tak len s vypnutým zvukom a s tmavou obrazovkou. ()

Hall900 

všetky recenzie používateľa

Nádhernej atmosferickej vizuál u komorního horroru o dvou dospívajících lidech . Připomnělo mi to film Až vejde  ten pravý, alespoň tu švédskou verzi . Jinak je to typickej Sundance. Zábavná, pomalá  motokára od který nemůžete čekat rodinný auto . Mimochodem hudbou si to taky nijak nepomáhá,  protože ty pecky jsou z oficiálního soundtracku. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo od februára do marca 2022 v Timmins, Ontario, Kanada. (Arsenal83)

Reklama

Reklama