Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ošetrovateľ arktických vodných zvierat Henry Roth (Adam Sandler) o chorobe anterográdna amnézia nemá ani poňatia. Každý deň klebetí so svojim obľúbeným mrožom v morskom zábavnom stredisku na Havajských ostrovoch a jeho hlavným koníčkom je zvádzanie turistiek. Ostrieľaný playboy sa však jedného dňa "potkne", keď narazí na Lucy (Drew Barrymoreová), ktorá si ho pri druhom stretnutí vôbec nepamätá. Henry zistí, že Lucy stále prežíva deň svojich narodenín, pretože má porušenú schopnosť vytvárať si spomienky a v spánku všetky nové zážitky zabudne. Napriek nulovej nádeji na akýkoľvek vzťah Henryho stále priťahuje. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (772)

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Místo sviště blijící mrož, místo Billa vajíčková hlava Sandler a máme Na Havaji o den více.. Romantická složka přebíjí tu komediální zabředávající občas do trapnosti, ale zase bez ní by to bylo, přiznejme si, docela nezáživné. Čekal jsem klasický happy end s cukr krystalem odlétajícím na všechny světové strany a mile mě překvapilo, že jsem se nedočkal. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Jedna z tých lepších a dá sa povedať aj dobrých Sandlerovych vecí, hoci pár jeho blbých fórov a vajcová hlava ako opakovaný vtip, ktorý prestáva byť vtipom, sa tu stále objavujú. Dokonca ani neatraktívna Lucy k nemu pasuje a tak v podstate nenáročná komédia sa mení aj v milú záležitosť, v ktorej mi ani nevadil môj neobľúbený odpaďák Schneider, ešteže ho zamaskovali. Jeden z mála filmov, kde mi do uší nerezali ani trápne sandlorovské vtipy typu zvracanie. ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Sandler je veľmi vďačná tvárička do komédií, hlavne keď má romantický podtón a milú partnerku do páru, akou je Drew. Plus podarený a ozaj originálny námet a ako výsledok sa nám dostane príjemná oddychovka, na ktorú treba mať ovšem tú správnu náladu, inak ju ohodnotíte z úplne iného uhla pohľadu. 80%. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Dočerta, zasa Šiesty zmysel!“ 80% je veľa, ale treba povedať, že snímka k tomuto číslu nemá počas svojej prvej polovici až tak ďaleko (prípadne prekvapivo "vážne" záverečné sekundy na Aljaške). Postupne ale začne stagnovať a dokonca troška nudiť a to nemá ani 93 minút. Rozhodne sa ale nejedná o žiadnu „typickú sandlerovku“ a dovolím si tvrdiť, že tentokrát je vtipný aj jeho kamarát Rob Schneider (a grcajúci mrož a bisexuálne transvestická opatrovateľka zvierat). Príjemná romantická komédia postavená na originálnom nápade, plná lahôdkových podporných postavičiek (Aykroyd, Astin). Príjemná oddychová záležitosť, ktorú si vždy rád zopakujem. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Adam Sandler je sympaťák a skvelý herec, ale väčšina jeho filmov mi vôbec nereže. Našťastie tu sa odpútal od fekálnosti (až na excesy ako vracajúci mrož a obojpohlavná pracovníčka akvária) a sústredil sa na skvelý príbeh plný emócií a často veľmi vtipného jemného humoru. Veľmi ma potešil skvelý soundtrack plný reagge coververzií ako napr. Friday I'm in Love pôvodne od The Cure, alebo skvelá prerábka Drive (new wave klasika od The Cars) v podaní skvelého Ziggyho Marleyho. A ešte Beach Boys!!! No a koniec bol tiež vynikajúci. PS: Asi prvý krát v živote mi nevadil Rob Schneider! ()

Galéria (55)

Zaujímavosti (52)

  • V závěru filmu zní píseň „Somewhere Over The Rainbow“ od zpěváka jménem Israel Kamakawiwo'ole, zkráceně IZ. Píseň se stala v ČR populární až na konci roku 2010. Původní píseň je ale mnohem starší. Objevila se ve filmovém muzikálu Čaroděj ze země Oz z roku 1939, kde ji zpívá Judy Garland. (blackrain)

Súvisiace novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (viac)

Reklama

Reklama