Reklama

Reklama

Vysvetlenie na všetko

  • Maďarsko Magyarázat mindenre (viac)
Trailer 1

Stredoškolák Ábel sa snaží učiť na maturitu, no zároveň si uvedomuje, že je beznádejne zamilovaný do svojej najlepšej kamarátky Janky. Šikovná Janka má však svoj vlastný objekt neopätovanej lásky, ženatého učiteľa dejepisu Jakaba, ktorý sa pred časom dostal do konfliktu s Ábelovým konzervatívnym otcom. Napätie v maďarskej polarizovanej spoločnosti nečakane vypláva na povrch, keď sa Ábelova maturitná skúška z dejepisu zmení na celonárodný škandál. (Filmtopia)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (2)

Fajolo 

všetky recenzie používateľa

V niečom to pripomína prvé Formanove filmy. Akoby sme sledovali celkom obyčajný, neštylizovaný život postáv filmu. No kým u Formana napokon prevládne komika založená na trápnosti, tu sa dej zamotáva na nedorozumeniach a hlúpych chybách a pomaly speje k tragédii. Tak pomaly, že k skutočnej tragédii nakoniec nestihne dôjsť. ()

Hamaradža 

všetky recenzie používateľa

Napriek tomu, že sa to po úmornej trištvrtehodinovej expozícii konečne rozbehne, to svoju masívnu stopáž neobháji. Dej je predvídateľný a jeho výpoveď je síce dôležitá, ale príliš zjednodušená, zhrnuteľná do troch viet. Nízkotučný Jagten, s niekoľko úplne zbytočnými coming-of-age dejovými odbočkami. ()

Reklama

Galéria (8)

Súvisiace novinky

Reklama

Reklama