Reklama

Reklama

Těla

(seriál)
  • Veľká Británia Bodies
Trailer 1

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Čtyři detektivové. Čtyři časové linie. Jedna oběť. Aby zachránili budoucnost, musí nejdřív vyřešit vraždu, která změnila tok dějin. (Netflix)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (125)

Untentrauer 

všetky recenzie používateľa

Nemám rád promarněný potenciál skvělého námětu. Seriál obsahuje spoustu naprosto zbytečných nechutných scén, které příběhu nic nepřidají, které nejsou zásadní a fungují jen jakési vložky buď korektnosti dnešní doby, nebo jako osobní preference scénáristy. Krom toho je seriál velmi natahovaný a čím delší je, tím víc klesá úroveň a zápletka. Autoři se jednoznačně ztrácí v ději a zaplétají se do vlastních sítí upředených z časoprostorových vláken, kdy pro každého účastníka platí jiné pravidla. Jakoby to psala rozpolcená osobnost, která si nedokáže ujasnit předchozí děj. A co říct na to tristní zakončení? - Proč to dělat jednoduše, když to jde nesmyslně a složitě? Přece proto, aby to nedávalo absolutně žádný smysl! ()

Dakken 

všetky recenzie používateľa

Opäť som dal šancu mojej “obľúbenej” téme - cestovaniu v čase. Nikdy to nevie udržať moju pozornosť, veľmi ľahko sa teda strácam v deji a to iba utvrdzuje môj nezáujem v daný žáner. Na moje prekvapenie to ale nie je problém Bodies. Toto ma totiž bavilo od začiatku po koniec. Každá jedna linka mala niečo do seba, každá bola niečím zaujímavá a postupné skladanie kúskov príbehu ma nútilo pustiť ďalšiu a ďalšiu časť. Skákanie v čase nebolo vôbec mätúce, skôr naopak. Všetko povedzme dávalo zmysel a ako tak držalo pokope a v tom duchu sa držalo aj finále, ktoré bolo dostačujúce na vysvetlenie všetkých nezodpovedaných otázok. Po technickej stránke nemám čo vytknúť, herci fajn, kamera fajn, celé to bolo veľmi fajn a ja som spokojný. Netflix zabodoval ;) ()

Reklama

Terezinka198 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pokud si rádi často pohráváte v mysli s takovým tím typickým "coby kdyby" a milujete time travel filmy/seriály, když občas přimhouříte nad něčím oči, bude se vám tento seriál líbit. Z počátku docela zmatek si srovnat v hlavě, který rok patří vlastně ke komu (když to sledujete na etapy), ale potom to prostě šlo jako po másle. Určitě doporučuju. Více psát nebudu, koukněte sami a posuďte. Jo, a nenechte se odradit relativně nízkým hodnocením. :) ()

majec4 

všetky recenzie používateľa

Po Dark som mal potrebu pokračovať v trápení mysle ohľadom cestovania v čase. Toto je však na míle pochopiteľnejšie ako Dark. Homo linka musí byť, v tom Netflix nesklamal. Neviem, to len mne tieto hrejivé zápletky prídu extrémne silené? Inak všetky dejové linky boli super, keď som premýšľal ktorá je pre mňa tá naj, tak som zistil, že počas celého seriálu ma bavili všetky a ich obľúbenosť priamo súvisela s vývojom samotného deja. Celkový pocit je však taký nijaký. Idem do 4*, lebo príbeh sa pekne ukončil, všetko je krásne vysvetlené, no to hodnotenie je pre mňa tesné. Bolo tam dosť zbytočnej vaty a neviem, niektorí herci mi tam nesedeli. Nemám z toho taký wau pocit ako pri iných seriáloch. Z objektívnych dôvodov nemám dôvod uberať, no uvádzam pre upresnenie pocitov. ()

SAINTS 

všetky recenzie používateľa

Séria nie je dokonalá. Má nejaké dejové diery, Niektoré postavy mohli byť silnejšie, niektoré príbehové oblúky boli slabé. Ale celkovo to bolo dosť chytré, aby ma to zaujalo, ako dobrá miniséria o cestovaní v čase. Miestami je to však až príliš komplikované, mätúce a nelogické. Ps je vtipné, keď niekto píše, že to celé nezniesol dopozerať a aj tak to ohodnotí a ešte napíše aj recenziu, samozrejme vulgarizmy nesmú chýbať. Ako ináč u tejto užívateľky. 😅😎🙄 ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (4)

  • Mnohé scény boli natočené v „Starom meste“ v Kingston upon Hull s využitím nádherných viktoriánskych budov v centre mesta Hull a niektoré scény zo seriálu boli natočené na palubách lodí v lodeniciach v Yorku. Mnohé z futuristických scén boli natočené na University of Leeds a v Sheffielde. Natáčacie obdobie trvalo od 16. mája do 21. októbra 2022. (Arsenal83)
  • The Irish Independent si všíma opakovaný výskyt motívov (ako napríklad „Vieš, že si milovaný“) a mien (ako napríklad „Harker“ a „Mannix“), podobne ako vo filme Atlas mrakov z roku 2012. (Arsenal83)
  • Seriál je natočen podle komiksu „Bodies“ z nakladatelství DC Comics, který napsal Si Spencer a ilustrovali ho Dean Ormston, Meghan Hetrick, Phil Winslade a Tula Lotay. (flyer.nick)

Reklama

Reklama