Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bloodline Killer je děsivý hororový thriller, který sleduje Moiru Cole (Shawnee Smith), jež se snaží znovu vybudovat svůj zničený život po vyvraždění své rodiny rukou šíleného a posedlého bratrance. (JasonCZ)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Neprešiel ani deň a po vydarenom Founders Day tu máme ďalší jesenný slasher, spriaznený dokonca aj minutážou a nižšími produkčnými hodnotami. Takže sa snaží nalákať aspoň na prítomnosť niekoľkých relatívne známych hercov v menších úlohách, ktorí tomu však nijako nepomáhajú; v podstate je to z hľadiska postáv a rozprávania príbehu úplne o ničom. A navyše je to tak nevýrazne, nezaujímavo natočené, až som mal pocit, že sa ma to snaží uspať. Killerova maska je obstojná, no vraždy ani gore sa nijako nepredvedú, namiesto zábavnosti sa to tvári smrteľne vážne a je to taká nuda, že aj tými 2* už nadhodnocujem. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Na Halloween dojde nějaký maskovaný vrah k rodině a zabije jim otce chce zabít i syna , ale vyleze matka a postřelí ho vrah pak uteče a najde svou sestru co ho uspí a drží doma na sedativech. Po roce uteče a jde se mstít. Bohužel slabý slasher kde se většinu jen vykecává a neděje nic  vrah zde  zabije cca 6 lidí přičemž 2 zlomí vaz a jednu ženskou zabije mimo záběr maska připomene Laid to Rest (2009), ale to je asi tak vše pozitivní navíc to skončí nijak pokud  teda nechystají pokračování. P.s. na konci měl 4 možnosti koho zabít a měl na to čas a vybral  si ženskou co mu nejméně vadila zvláštní. 40 procent ()

Reklama

Reklama

Reklama