Reklama

Reklama

Tajomstvo v Andách

  • Česko Tajemství And (viac)

Čo sa skrýva za mystickou starodávnou legendou? Odhaliť jej magickú moc môže len silný a odolný človek. Rodinná komédia o hľadaní tajomnej relikvie z doby, kedy ešte nebola objavená Amerika.
Americký archeológ Brooks Willings odišiel do juhoamerických Ánd, aby so svojou expedíciou hľadal tajomnú relikviu z doby pred Kolumbom. Zámer mu skomplikuje jeho manželka Brenda, ktorá nečakane zavíta do dediny Jucaitambo, aby neodkladne riešila rodinné problémy. Chce s ním prebrať tak budoucnosť ich dcéry Diany, ako aj ich rozvod, pretože má v úmysle sa s ním rozísť. Vybrala si na to skutočne nevhodnú chvíľu, pretože výprave sa nedarí, Brooks nemá u tamojších obyvateľov žiaden rešpekt, hrozí mu vysťahovanie z domu, kde je ubytovaný a ešte k tomu sa začína karneval, ktorý sa vymkne spod kontroly. Do súboja manželov vstúpi aj ich dcéra Diana, ktorá jediná napokon rozhodne, či sa podarí zvíťaziť silám dobra alebo zla. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (1)

majo25 

všetky recenzie používateľa

Televízne pôsobiaca moderná rozprávka o tajomnom, či začarovanom artefakte. Nevadí, že je určená pre mladšie publikum, pretože ponúka celkom živý a dobrodružne ladený príbeh a nejaké tie pokusy o tajomno, vadia skôr tie zbytočné a trápne kúzla a kopa naivných postav. Spracovanie tiež nepresvedčí. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama