Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adam (Brendan Fraser) sa narodil v protiatómovom kryte, ktorý si kedysi postavili v záhrade jeho geniálni rodičia, vystrašení studenou vojnou. Calvin Webber (Christopher Walken) a matka, vzorná domáca pani Helen (Sissy Spacek) na prvý pohľad bizarnému rozhodnutiu ich priviedla havária a následný výbuch lietadla na ich pozemku. Túto udalosť považovali za útok taktickými zbraňami. Adam bol vďaka tomu tridsaťpäť rokov vychovávaný v podzemí. Myslel si, že je jedným z mála pozemšťanov čo prežili. Teší sa, až rádioaktivita vonku poklesne pod životu nebezpečnú hranicu a on bude môcť vyjsť von... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (325)

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $35miliónovTržby USA $26,511,114Tržby Celosvetovo $40,263,020║ komercia je niekedy neúprosná, na čo dopadol aj tento príjemný film, nuž nevšednosť si hľadá ťažko miesto u širokého publika _Jedna z mála komédii, čo ovplívajú nadmernou tematickou sviežosťou a aj vďaka tomu je sprostredkovaný humor tak krásne svojský a nevtieravý. ()

Diamant 

všetky recenzie používateľa

Veľa krásy je okolo nás. Vieme sa z nej ešte tešiť, alebo ju už berieme ako samozrejmosť?! Nadchneme sa ešte pri pohľade na slnečnú oblohu? Sme Bohu vďačný za všetky tieto dary? Aj tieto otázky nám môžu prísť na um pri pozeraní zaujímavého filmu, ktorý vysoko vyzdvihuje hodnotu rodiny a slušnosť. ODPORÚČANÁ PRÍSTUPNOSŤ: Od 15 rokov. ()

Reklama

nash. 

všetky recenzie používateľa

Zabavná a originální postapokalyptická pohodovoka, které nechybí nadhled, humor, ani romantika. Svižná, úsměvná a plná nápadů. Za všechny alespoň zábavné "tak šel čas" zobrazené proměnami malého baru. Walken je výborný jako vždy a dokonce i Brendan Frazer je tentokrát natolik kouzelně roztomilý, že si ho prostě nelze neoblíbit. ()

RHK 

všetky recenzie používateľa

Krásná komedie s "bombovým" námětem - díky tomu je ve filmu řada skvělých situačních gagů. Budou však fungovat jen na jedno shlédnutí. Přesto tleskám autorům za nápad zapojit pětatřicetiletého mladého muže do rušného současného života, když do té doby znal jen vnitřek protiatomového krytu a své rodiče. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=xP-2L3jnxFY ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Hodne pohodova romanticka komedie, ktera nikam nespecha, ale presto si udrzuje fajnovy tempo. Na zajimavy a originalni myslence vystavenej sice tuctovej, ale fajn pribeh o noumovi, co si najde zenskou. Film sice neni nejak extremne narvanej forama, u kterejch by se clovek valel po zemi, spis je to ale v takovy roztomily rovine a tak to funguje na vybornou. Skvela dvojka rodicu, kde obzvlast Walken exceluje a dokazuje, ze nemusi hrat jen psychopaty, miloucka Silverstone, no a samozrejme Fraser, kterymu ten naivni slusnacek skvele sednul. Celkove zkratka vysoce prijemna zalezitost za lepsi 4*. ()

Galéria (21)

Zaujímavosti (22)

  • Když se objeví nápis podzim 1991, přenese se scéna do baru, kde hraje v pozadí malý kluk hru Primal Rage. Tato hra byla na hrací automaty vydaná ale až v roce 1994. (don corleone)

Reklama

Reklama