Reklama

Reklama

Štyria maskovaní zločinci prepadnú v Seattli banku a prítomných vezmú ako rukojemníkov. Ich veliteľ Lorenz je ochotný jednať o podmienkach prepustenia rukojemníkov jedine s detektívom Quentinom Connersom. Skúsený policajný detektív je však v súčasnosti suspendovaný v dôsledku predchádzajúcej nevydarenej akcie. Všetko nasvedčuje tomu, že zločinci chcú len zdržiavať situáciu a naťahovať čas, aby ho získali pre svoje zámery. Aby sa prípad čo najrýchlejšie vyriešil, policajné velenie vráti odznak Connersovi a pre istotu mu pridelia mladého kriminalistu Shanea Dekkera ako nového partnera. Obaja policajti sa spoločne pokúsia zločincov prekvapiť a vlákať do pasce, ale lupičom sa podarí z banky uniknúť. Kým kriminalisti zaisťujú a vyhodnocujú stopy, lupiči sú stále krok pred nimi. Dekker začne lúštiť Lorenzov skrytý odkaz, ale neúspešne. Zdá sa celý prípad nedáva žiadny zmysel. Alebo áno, len ho zatiaľ nikto nevidí? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (216)

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Tohle je fakt chaos film vernej svymu nazvu na zacatku je neco nastaveno a plesk prijde zvrat dej se vyviji urcitym smerem a je tu dalsi zvrat ok uz se v tom trochu orientuju a je tu zase zvrat bezva stripky chaosu uz do sebe zacinaji zapadat a dava to urcitou logiku aby na konci prisel finalni zvrat kterej to cely postavi na hlavu no proste chaos ()

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Zatiaľ čo iný režiséri ponúkli spracovanie vykradnutia banky, postup vyjednávania a záchranu obetí ako tému celého filmu v tomto prípade sa to stalo len úvodnou predohrou a celú pointu,režisér dobre fingoval a skrýval až do posledného momentu. Film v ničom nevyniká, ale ani nenudí, keďže J. Statham oplýva istou charizmou, ktorou na mňa vždy priaznivo pôsobí a to aj za podmienok ako teraz, že sa o svoj "akčný úder" podelil s R. Phillippem. Chýbalo tam viac a hlavne lepšie spracovanie akčných scén, ktoré by rozprúdili krv v žilách náročného diváka, bez ktorých dej pripomínal chodenie okolo horúcej kaše. Celý krimi príbeh sa tak dostal do priemerných koľají, po ktorých putuje veľa podobných filmov. 50% ()

Reklama

GILLWANDER 

všetky recenzie používateľa

Nie moc chytrý film a tiež nie veľmi vydarený. Ťahá vás občas za fusekle, občas sa necháte nachytať no aj tak sa film odhalí sám svojou absurditou. Chaos je rád tento film nie je chaos ale hatmatilka, ktorá si sama hádže polená pod kolená. Ďalší nevydarený snímok, ktorý sa tak strašne tváril cool až z toho mrazí. A Jason Statham opäť vyťahoval film z problémov. Kvôli nemu 3*. 60% ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Režisérovi proste chýba schopnosť vtiahnuť diváka do deja. Dej je prekombinovaný a na konci mu uverí len málokto, že by to tak mohlo byť. Réžia nie je zlá, no staromódna. A na film s tak slušným obsadením ako je Jason Statham, Ryan Phillippe a Wesley Snipes by som čakal viac nápadov, nie len čistý priemer. Čo ma fakt zaujalo bol chytľavý ústredný hudobný motív. ()

jenik71 

všetky recenzie používateľa

Začátek v bance vypadá nadějně, ale potom vše zbytečně sklouzává k průměrnosti. Nejlepším se mi ve filmu jeví Ryan Phillippe, naopak Snipes moc prostoru nedostal. A to je škoda, jako záporná figura není špatný. Konec je celkem předvídatelný a prostřední část je místy trochu chaos. Celkově je to obyčejná, nevýrazná a průměrná podívaná. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (7)

  • Přestože se děj odehrává v USA, policejní vrtulník i soukromý tryskáč mají kanadskou registrační známku začínající písmenem C. Stejně tak pobočky pizzerie Panago se nachází pouze v Kanadě. Podobně ulici "W. Cordova", kde se odehrává automobilová honička, můžeme najít pouze v kanadském Vancouveru. (Conspi)
  • Je možné zaznamenat, že prostředí, kterým Dekker (Ryan Phillippe) během pronásledování na motocyklu projíždí, se nemění. Stejnou ulicí projede rovnou čtyřikrát, dokonce vždy stejným směrem. (Conspi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené