Reklama

Reklama

Masaker v Texase

  • Slovensko Texaský masaker motorovou pílou: Nová generácia (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Vilmer je notorický zabiják, který svou oběť vždycky nejdřív důkladně vystraší a pak ji zabije. Tentokrát se mu do rukou dostala skupina mladých lidí, kteří uvízli po autonehodě uprostřed noci na opuštěné cestě. Vilmer je expert svého oboru a zná stovky způsobů jak zabít svoji oběť tak, aby co nejvíc trpěla. Ještě nikdo mu nedokázal uniknout (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (152)

helloween93 odpad!

všetky recenzie používateľa

Prvních 20 minut vypadalo slibně, bohužel pak nastoupil McConaughey se svou robotickou nohou na dálkové ovládání, transvestit Leatherface, "organizace, která vše ovládá". Korunu tomu nasadil chlap v černé limuzíně, kterému cosi podobné bradavkám vyrostlo z břicha. Divím se, že to Nova zařadila do vysílání. Dno. ()

ASSBURGER 

všetky recenzie používateľa

No áno ako horor nič moc ale predsa jednu hviezdu za Matthew McConaugheya preto že on tam zahral parádneho šialenca vážne ako šialenec vo filme vyzerá parádne. Ale táto časť na piču ona len zneuctila prvú časť z roku 1974 ktorá bola bez pochyby najlepším Texaským masakrom všetkých čias. Ale nie všetky filmu môžu byť dokonalé a tento rozhodne nie. ()

Reklama

ScreamJay odpad!

všetky recenzie používateľa

Dámy, pánové a dřevorubci jejihž motorové pily by po shlédnutí tohoto "hororu" vypustily svou mechanickou duši. Neviděl jsem původní texaský masakr, ale tohle. Jediná silnější stránka co jsem zaregistroval byly kulisy domu těch patrně asi šílenců. Vizuálně se mi líbily i scény, pronásledování nevinných obětí skrz to spropadeně temné sídlo, ale to je všechno. Ale málem bych zapoměl, taky titulky byly fajn, protože ukončily mé zděšení. ()

elanista1 odpad!

všetky recenzie používateľa

Fakt nenachadzam slov, myslel som si ze som uz videl zle filmy, ale taketo nieco som teda este nikdy nevidel. Takyto odporny hnus, ktory pojem film ponizuje na najnizsiu uroven si nezasluzi ine hodnotenie ako odpad! Ono ten film sam seba zhadzuje nepochopitelnymi, ale fakt nepochopitelnymi logickymi lapsusmi a preto sa ani len naznakom neda brat vazne, cloveku sa fakt chce plakat a smiat zaroven, lebo toto niekto kto ma trocha sudnosti nemoze natocit. Trapne neherecke vykony /v znesitelnej miere je akceptovatelna len Zellweger/, odveci dialogy, neskutocna logika, neuveritelne spravanie postav, absolutne ziadne napatie. Skusme si nieco nacrtnut.. ste sami traja v lese, dvaja kamarati utekaju za autom, co urobite vy? Urcite sa rozbehnete sa nimi? Nie, ostanete tam stat uplne sam s baterkou, ktora vam uplne nahodou vtedy vyhori!.. Kluce od auta si samozrejme nechate zastrcene v aute.. Dalej, clovek vam ohmatava vlasy, pcha si ich pomaly do ust, vsimnete si to? Naco sa otocit.. Obet vam ujde do vlastneho domu a vy nemate od neho kluce, tak len stojite a cakate kym pride spolubyvajuci a otvori vam!.. Ste sam v dome, a viete ze to je dom vraha ktory vas nahana. Urcite sa budete snazit utiect? Nie, pojdete sa poriadne vymocit!..S istotou najhorsi film aky som videl. ()

3 AM Code 

všetky recenzie používateľa

Osamely zapadakov kdesi v Texasu, "rodinka" proti ktere jsou Adamsovi sporadana familie z predmesti a nekolik patricne naivnich teenageru... Nemam nejmensich pochyb ze celej stab hulil behem nataceni travu o 106 (nebo spis neco silnejsiho). Ne neni to horor a ne neni to ani parodie na horor. Co to je si skutecne nejsem jist a pochybuju ze to vedi tvurci. Trochu mi to pripomina Lynche a presto ze je to misty dost nuda, sem to ze zvedavosti dokoukal a misty se i smal. Nejprilehavejsi oznaceni by asi bylo 'umelecky' film (slovo 'umeni' berte v tomto pripade v tom nejsirsim moznem kontextu). ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (10)

  • Motorová pila ve filmu je McCulloch 10-10S. (Lajty)
  • Film bol zakázaný na Islande a vo Švédsku. (Paldiny)

Reklama

Reklama