Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • Slovensko Pikantné pokušenie (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Jim Levenstein (Jason Biggs), Chris "Oz" Ostereicher (Chris Klein), Paul Finch (Eddie Kaye Thomas) a Kevin Myers (Thomas Ian Nicholas) sú štyri exempláre nepoznamenaných študentov v rovnakom ročníku. Už sa pomaly začínajú bifľovať na maturity, ale stále nosia označenie "panic". Teóriu už majú síce naštudovanú perfektne, no príležitosť stále nikde - všetky snahy o ľúbostné dobrodružstvá sa končia neúspechom. A tak sa táto štvorka rozhodne, že budú "skórovať" skôr, než štúdium zavŕšia absolutóriom. Pochopiteľne, že nikto nechce byť posledný, takže sa začínajú preteky o stratu chlapčenskej nevinnosti. Jimovi sa páči exotická sexbomba Nadia (Shannon Elizabeth), Oz si hľadá citlivú dušu, ktorou bude zrejme roztomilá Heather (Mena Suvariová) zo speváckeho krúžku. Kevin už má svoje dievča Vicky (Tara Reidová), tá však stále čaká na správne miesto a správny čas. Najmenšie starosti si robí intelektuálny Finch, ktorému sa však veľmi nemilo pomstí spolužiak a znemožní ho pred celou triedou. Podarí sa chlapcom v dohodnutom termíne splniť dohodu? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (866)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Prci, prci, prcičky sú prvo triedna zábava v tomto žánre. Vynikajúci extra vtipný nahlaškovaný a super obsadení (Stifler!) príbeh o stredoškolákoch, ktorý uzavrú zmluvu o tom, že po skončení strednej školy, nikoho nebude ťažiť titul panic. American Pie je super zábava, ktorá za doprovodu Punk Rockového soundtracku (Blik 182) a parte trefne obsadených ľudí nuda nehrozí. Steve Stifler: Hoši, co kdyby jste zkusili najít ty svý péra, odstranili ochraný vobaly a použili je? 90% - 5* ()

ScreamJay 

všetky recenzie používateľa

Stejně jako kdysi Vřískot rozpoutal vlnu teenagerských vyvražďovaček, tak Prcičky rozpoutaly tvůrčí běsnění na téma teenage komedie. Udaly základní znaky, teda narážky na sex, humusárnost, úderný a leckdy dvouznačný humor, mladé herecké tváře a většinou svižnou a říznou muziku. A právě tohle všechno dělá z řadové komedie o jedné nezvyklé domluvě komedii průkopnickou. Scénář? Nevim koho by napadlo rozdávat si to s jablečným koláčem, ale ať je to sebevíc uhozený, pořád je to komedie ze života. Mejdany, poblázněný hormony a kupa mnohdy už kultovních hlášek. Herci? Tehdy je skoro nikdo neznal, ale teď je z Biggse, Scotta, Reidové či Meny Suvari hollywoodská smetánka. A Eugene Levy? To je kultovní postava sama za sebe. Dabing jí nařezal jako matka neposlušnýmu dítěti, ale v původní verzi je nepřekonatelný. Muzika? Punková jízda od Blinků a dalších se k filmu hodí jako lodičky k modelkám. Celkově je to fekálně vyvážené, ejakuálně promyšlené a úderně vtipné. Takže proč za 4? Jednak kvůli prvnímu řádky. Chtě, nechtě, tohle je start nového typu komedií (a nesouhlasím až tak s názorem, že tou první teenagerkou bylo Něco na té Mary je). Není to pro každýho, ale mě to sedí. ()

Reklama

Nathalie 

všetky recenzie používateľa

Paci, paci, pacičky, táta koupil dortíčky. Jablečné. Americký pionýr mezi teenagerskými komediemi používá hrubozrnou mluvu, humor za pár šupů a trapné fekality, ale přesto se bratrům Weitzovým podařilo udržet hormony na režijní uzdě a díky soundtracku to po dálnici docela sviští. Ale já to radši vezmu oklikou:) 50% ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Dneska už kultovní záležitost,která kdysi odstartovala éru podobně laděných filmů o partě pubošů,pro které je hlavní téma filmu zasunout,vysunout,vylízat,vykouřit,zabránit,ztrapnit,chlastat a atp.Když film vyšel mlátila s náma puberta a hojně sme vyráželi do kin,pamatuju se,že ani tehdy mě Prcičky ale nijak zvlášť nebavili,na filmu sem nejvíc ocenil souboj Stifler/Finch a neskutečně šukézní Shannon Elizabeth,která se tehdy stala vlhkým snem nejedno pubescenta.Jenže spousta vtipů byla spíše postavená na zoufalosti hlavního představitele a tenhle styl humoru je občas spíš traný,např. ´´kultovní´´ scéna s prcáním koláče,podle které se vlastně celá série jmenuje,mě přišla fakt imbecilní,protože takhle zoufalej snad nebyl nikdy nikdo.Je mi jasný že fandové prciček do teď i v dospělosti roní slzy smíchu nad takovými zhovadilostmi ale první díl prciček zestárl asi nejvíc a umě vždycky vedl Road Trip.Uznávám ten film jako Matku/Otce takových filmů,ale už se u něj moc nenasměju.60% ()

Spiker01 

všetky recenzie používateľa

K mému dospívání neodmyslitelně patří jedna nezapomenutelná trilogie,která mě v mnohém obohatila - Prcičky. Jednička to vše odstartovala a doteď je to pro mě právě jednička nezapomenutelná klasika. Vtípky, co hlavní parta vymýšlí jsou nestárnoucí a jednotlivé gagy stejně vtipné i dnes. A kdo by nechtěl znát někoho takového jako je Steve Stifler? Nezapomenutelný soundtrack navíc později definoval i můj hudební vkus, takže mám k sérii opravdu velmi vřelý vztah...100% ()

Galéria (76)

Zaujímavosti (58)

  • Existují dvě verze scény, v níž Jim (Jason Biggs) souloží s jablečným koláčem. V původní kino verzi souloží vestoje u kuchyňské linky, zatímco v necenzurované verzi, která vyšla na DVD, souloží vleže na baru v kuchyni. (Kulmon)
  • Píseň, která hraje, když Finch (Eddie Kaye Thomas) běží do koupelny, je "Walk, Don't Run" od The Ventures. (Cheeker)
  • Všichni ji známe jako tu, co si "na hudebním táboře strčila flétnu do...", ve skutečnosti byla herečka Alyson Hannigan (Michelle Flaherty) zdatnou klarinetistkou (navštěvovala North Hollywood High School). (necisty)

Súvisiace novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (viac)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (viac)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené