Reklama

Reklama

Keď si David (Mark Ruffalo) prenajal byt v San Franciscu, poslednú vec, ktorú vo svojom novom domove očakával, bola spolubývajúca. Hysterická mladá dáma menom Elizabeth (Reese Witherspoonová) sa pred ním odrazu objaví ako duch a začne tvrdiť, že Davidov nový byt v skutočnosti patrí jej. David to považuje za obrovské nedorozumenie, ale iba do chvíle, kým sa Elizabeth „vyparí" rovnako záhadne, ako sa objavila. Ale nie nadlho. Davidovi sa začne opäť nevyspytateľne zjavovať. On si postupne uvedomí šialenú pravdu -  že sa nasťahoval do bytu po duchovi, ktorý odmieta uznať svoju smrteľnosť. V snahe donútiť Elizabeth, aby konečne odpočívala v pokoji, k sebe postupne nájdu cestu a nakoniec sa do seba zamilujú. Môže mať taký vzťah budúcnosť? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (423)

moviesfan 

všetky recenzie používateľa

,,A co když je to pravda?" není dobrým filmem jak by se mohlo na první pohled zdát. Tedy v žánru komedie -romantika. Reese zde ničím nevyniká a její postava není ani zábavná. To platí o filmu jako celek. Milovníci romantických filmů mohou být akorát ukojeni tím, že konec skončí naprosto typicky. Není to film, který bych opět vyhledával. Přesto je zde Reese opět rozkošná. ()

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Americká romantická komedie, kterou mohu vidět třeba stokrát do roka. Předvídatelný děj, lehce ohrané scénky okořeněné něčím trochu novým a dobří herci. Když mám slabší chvilky, tak si trošku popláču, jindy se naopak zasměji. Při nejmenším mě tenhle film naplnil nadějí, že zázraky existovat můžou. 4,5* ()

Reklama

Shit 

všetky recenzie používateľa

Pohodová komedie, která si na nic nehraje a dokáže dobře zabavit, sice je hodně lehce předvídatelná, takovým tim stylem, že hned od začátku už víte jak se bude zhruba odvíjet celej příběh a jak to asi skončí, ale nijak zvlášť to zase nevadí, protože jinak sem se docela bavil a někdy to je fakt vtipný ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $58miliónovTržby USA $48,318,130Tržby Celosvetovo $102,854,431║ Podobne ladených vecí tu už bolo neúrekom ale výhodou pre tento film je dvojica Reese Witherspoon a Mark Ruffalo, práve na nich stojí a padá celý príbeh ale prevažnú časť filmu dej slušne ťahajú a občas sa im aj podarí správnym vtipom dej odľahčiť, prípadne obohatiť aj emociálne. "Slušný priemer čo nesklame." /60%/ ()

Falko 

všetky recenzie používateľa

Dobre, uznavam, ze si tato prijemna lahka romanticka fantasy komedia styri hviezdicky mozno nezasluzi, ale mne sa to pacilo, kedze sa tu jedna o ducharsky zivot Reese Witherspoon, ktory mi trosku pripominal DUCHA (1990) alebo MESTA ANJELOV (1998) a podobnym filmom proste nemozem odolat. Film ma podla mna dobru zapletku, pri ktorej som sa dobre pobavil a herci su tiez v pohode... 25.09.2009 _____ Reese Witherspoon - (Elizabeth) +++ Mark Ruffalo - (David) +++ Jon Heder - (Darryl) +++ Donal Logue - (Jack) +++ Dina Waters - (Abby) +++ Ben Shenkman - (Brett) +++ Ivana Milicevic - (Katrina) +++ Caroline Aaron - (Grace) +++ Hudba: Rolfe Kent +++ ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (11)

  • Hlavní hrdina David (Mark Ruffalo) má během dne různou podobu vousů. Jednou je lehce zarostlý, za okamžik zase hladce oholený a naopak. (CrownThomas)
  • V scéne, kde sú Elizabeth (Reese Witherspoon) a David (Mark Ruffalo) v záhrade, si môžeme na zemi všimnúť Elizabethin tieň, avšak ona bola duch, a preto by tam byť nemal. (ČSFD)

Reklama

Reklama