Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pre každého, do koho sa niekto niekedy "obúval" alebo s ním poriadne vypiekol sú tu praví hrdinovia! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder sa predstavujú v úlohách postarších chlapíkov, ktorí veľmi dobre vedia, aké to je, keď si niekto dovoľuje. Po tom, čo nachytali partiu zákerných detí zo susedstva, ako si dovoľujú na kamarátovho syna, rozhodnú sa pomstiť tým, že dajú dokopy trojčlenný baseballový tím a vyzvú najlepší oddiel štátnej juniorskej ligy. Najväčších fanúšikov síce získavajú medzi miestnymi skrachovanými existenciami, ale v komédii režiséra Dennise Dugana a producenta Adama Sandlera si užijú a divák určite tiež. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (202)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Sám seba sa po takýchto filmoch pýtam, čo ma donútilo si ho vôbec zapnúť a vydržať až do konca. Pri tomto mi zostáva spomenúť len pár faktov, ktoré robili film ako-tak pozerateľným. Sú to tie lacné vtipy a gagy, ale keď vynecháme tie úchylné a nechutné, ostáva ich naozaj len pár a potom jedna, dve potrhlé postavy, na ktorých sa dá pousmiať. Inak je to slabá úbožina. 35%. ()

Grondal 

všetky recenzie používateľa

Toto je presne štýl komédii ktoré nemám rád. Je až s podivom, že do tejto škatuľky filmov, čo sa vyznačujú humorom z rozmedzia primitívny až fekálny patrí snáď väčšina filmov z filmografie Roba Schneidera. Áno, už podľa tohto som mohol vedieť do čoho idem ale napriek tomu ma to neodradilo - čo už keď mám takú slabosť na pridávanie si takýchto volovín do zbierky. Ale aby som len nenadával, treba uznať že zopár krát som sa aj zasmial, a tento film u mňa nevyvolával záchvaty trápnosti ako iné podobne "humorné" diela. Objektívne by som sa mohol prikloniť aj k 2*, ale to ako je tu prezentované, že to byť "geek" je jedna z vlastností retardov ma fakt vytočilo, a tak nemôžem hodnotiť inak ako hodnotím. ()

Reklama

alpeew 

všetky recenzie používateľa

Pokud je baseball vaším oblíbeným sportem, možná si tento marný pokus o komedii ze sportovního prostředí aspoň trochu užijete, avšak jestliže ani zhola netušíte o co ve hře s pálkou a bílým balónkem kráčí, ani zaboha nepřijdete na to, proč byla tato veskrze nevtipná a fekální „komedie“ vůbec natočena. ()

Luqi 

všetky recenzie používateľa

Už podľa toho obsadenia (Scheider, Heder) sa dá očakávať, že asi nepôjde o "inteligentný" humor. Ja za prdenie, graganie, grcanie, hádzanie vecí do hlavy viac ako 2 hviezdičky ja nedám (i keď zas nebudem klamať, že som sa sem-tam nezasmial) ............ Inak, vyzerá to tak, že Heder bude už do smrti hrať iba dementov. Ale ten chalan má na viac........... ()

lamps 

všetky recenzie používateľa

Je to přesně taková ztřeštěná komedie, která dokonale odpovídá dosavadní Schneiderově kariéře a jaké jsem se obával. Na jednu stranu se jí nedá upřít docela příjemná a pohodová atmosféra a několik momentů, u kterých jsem se musel chtě nechtě hlasitě zasmát. Hlavně postava Jona Lovitze a jeho image zarputilého fanouška Star Wars jsou vynikajícím zpestřením. Ale bohužel záplavu poměrně vydařených a zábavných baseballových sekvencí narušuje až moc trapných a nechutných vtípků, které již klasicky zdobí většinu Duganových filmů. Potenciál nulový, konečný výsledek těsně pod průměrem. ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (9)

  • Prřípad s hráčem, který měl falešný rodný list se opravdu stal. Danny Almonte z Dominikánské republiky, který hrál za americký tým z New Yorku, byl příliš starý, jak bylo zjištěno. Padělal si totiž rodný list a ve skutečnosti mu nebylo 12, ale 14. Jeho tým vyhrál regionální soutěž a skončil v semifinále malé ligy světové série. V důsledku skandálu byl celý tým diskvalifikován, jejich záznamy byly vymazány a trenér dostal doživotní zákaz malé ligy v baseballu. (HappySmile)
  • Na začátku filmu, kdy si jdou hlavní postavy filmu zahrát o to, kdo bude na hřišti trénovat, jeden z protivníků pronese, že jich je 9 proti 3. V dalším záběru, kdy se společně radí, jich je však 10. O chvíli později ve okamžiku, kdy jsou připraveni ke hře, lze hráčů napočítat dokonce 11. (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama