Reklama

Reklama

Do nemocnice príjmu výstrednú umelkyňu, ktorá si chce nakrútiť vlastné zomieranie. Dr. House rieši jej prípad priamo z postele, keďže je sám po operácii. Tajomná umelkyňa ho fascinuje, aj keď ho kolegovia presviedčajú, že je to podvodníčka. Lekársky tím sleduje skrytou kamerou správanie sa ženy trpiacej údajne neznámou chorobou. Žena si s lekármi celý čas zahráva a niektoré príznaky svojej choroby predstiera, aby ich zmiatla. Zaujme predovšetkým Housea, ktorý postupne nadobúda presvedčenie, že je naozaj vážne chorá a má rakovinu. House sa stále nevie zmieriť so skutočnosťou, že ho Cuddyová nechala a vyberie sa k nej na návštevu pod zámienkou, že jej vráti veci, ktoré si uňho zabudla. Cez okno zbadá, že Cuddyová má pánsku návštevu, a v tej chvíli sa rozhodne, ako sa zachová. Vrazí jej do domu autom... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (6)

topi80 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

House se konečně vyrovnal s rozchodem s Cuddyovou a tečku za celou záležitostí udělal nonšalantním vrácením kartáče na vlasy. A na nešťastníka Tauba čeká další překvapení tak nějak v duchu všech naschválů, co se mu v životě dějí. ()

Grogan odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Naprosto nezajímavý medicínský případ, nudná Taubova linka, kdy tenhle Don Juan (přitom malý tlouštík s obřím nosem) oplodní hned 2 ženy najednou a arogantní debil House, který má pocit, že je normální pokusit se někoho přejet autem, protože mu v něčem zalhal. Jak s tímhle idiotem někdo dokáže soucítit nebo sympatizovat je nad mé chápání. A to říkám jako někdo, kdo nikdy neměl Cuddyovou rád.... ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (6)

  • Pacientka Afsoun Hamidi je inšpirovaná skutočnou performančnou umelkyňou Marinou Abramovićovou, ktorej práca Rhythm 0 z roku 1974, kde boli diváci pozvaní urobiť s Abramovićovou čokoľvek, čo chcú, je základom pre performančné umenie, ktoré je zobrazované v tejto epizóde. (Pat.Ko)
  • House (Hugh Laurie) hovorí: "Rovnako ako Lindbergovo dieťa." Odkazuje na Charlesa Lindbergha Jr., 20-mesačného syna Anne Morrow Lindberghovej a Charlesa A. Lindbergha, uneseného 1. marca 1932. Po rozsiahlom pátraní bolo jeho telo nájdené o dva mesiace neskôr. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama