Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojici tínedžerov sa podarí preniknúť do tajného vládneho laboratória, odkiaľ ukradnú zmrazené telo, pretože nešťastnou náhodou stratili školský exponát. Spôsobia však menšiu haváriu a zmrazený "humanoidný stroj na zabíjanie", známy ako CHUD, sa preberie. Okamžite začne zabíjať všetko živé navôkol a svoje obete mení na kanibalské monštrá. Podarí sa ho tínedžerom ešte zastaviť? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (60)

helloween93 

všetky recenzie používateľa

Podoba Chudů se změnila, z potvor se svítícíma očima se stali zombíci. A jeden se nedopatřením probudí k životu..no a zábava může začít. Vše vyvrcholí na školním halloweenském plese. Já mám pro tyhle hororové komedie z 80. let slabost, už jenom kvůli té atmosféře a dobové hudbě. Tu dekádu mám prostě rád. Sice C.H.U.D. 2 nemá s jedničkou mimo názvu nic společného, ale horší než první díl mi to nepřijde. ()

Ondrew odpad!

všetky recenzie používateľa

Strasna hovadina. Aj prvy diel bol podla mna priemer, lenze toto v prvom rade nemali nazvat pokracovanim. V podstate ide o uplne iny druh filmu, ktory vsak radsej nikdy nemal vzniknut. Nezasmial som sa ani raz. Naopak, dvakrat som pri pozerani zaspal, co sa mi stava vazne malokedy, takze tento odpad sa mi podarilo dopozerat az na treti pokus. Je to proste des bjes. 0%. ()

Reklama

TO 

všetky recenzie používateľa

Trio teenagerů objeví ve školní laboratoři mrtvolu humanoida CHUDa, kterého přivedou opět k životu. Posléze CHUDi zaplaví celé město...Z kanibalistických zmutovaných humanoidních podzemních obyvatel se v tomto pokračování stali obyčejní zombie, které představují špatní herci s debilním výrazem v obličeji a pudrem na ksichtě. První hororový díl nebyl dobrý a tenhle komediální lepší není. Jde o levnou trapárnu, kde je hodně nepovedených rádoby komických scének. I když chvilkama mě přece jen dokázala trošku rozesmát. Finále zachraňuje pěkná studentka v plavkách. Každopádně jsem už viděl dost doleko horších hororů/komedií, které jsem ani nedokoukal do konce a od tohohle celkem svižného filmu se mi odejít vůbec nechtělo. ()

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Chud jednotka nebola žiadne veľdielo, ale aspoň mala temnejší dej a slušnú gradáciu. Toto pokračovanie, ktoré z jednotkou nemá nič spoločne malo v sebe trápnosť až úbohosť. Viem, že to mala byt hlavne komédia, ale takýto štýl u zombie nemám rád a v tomto prípade to zívalo aj nudou a lacnotou. Tak tento film ma vobec nechytil a to už je celkom divne, keď filmy, ktoré sa neberú vobec vážne mám celkom v obľube. Ale zas na druhu stranu nemôžu mat v sebe toľko trápnosti ako tento film, slabé 2*. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Pohodová, béčková, americká, horrorová komédia. Simply stupid zombie comedy. Vzhľadom na moju záľubu vo filmových horroroch a v rámci mojej hodnotovej stupnice, by som tomuto snímku mohol s kľudným svedomím prideliť tri hviezdičky. Celkom som sa pri tom bavil. Ale tri nedám! Jednu hviezdu strhávam za ukrutný ojeb, čo na mňa skúsili autori tohto filmového pokračovania. Prečo sa to volá "C.H.U.D. II", keď to s predchádzajúcim dielom nemá abslutne nič spoločné?! Bullshit! ** ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama