Reklama

Reklama

Uzavretý prípad

(seriál)
  • Česko Uzavřený případ (viac)
Krimi / Dráma / Mysteriózny
USA, (2005–2012), 79 h 13 min (Minutáž: 42–59 min)

Tvorcovia:

James Duff

Hrajú:

Kyra Sedgwick, J.K. Simmons, Robert Gossett, G. W. Bailey, Michael Paul Chan, Jon Tenney, Tony Denison, Raymond Cruz, Gina Ravera, Lorraine Toussaint (viac)
(ďalšie profesie)

Série(7) / Epizódy(109)

Obsahy(1)

Do Los Angeles bola prevelená Brenda Leigh Johnson (Kyra Sedgwick) a stáva sa šéfkou tímu pracujúceho na prioritných vraždách. Napriek úspešnosti pri odhaľovaní páchateľov sa v kolektíve detektívov neteší veľkej obľube a to nielen pre svoje netradičné správanie pri riešení vrážd, ale aj ako žena z iného mesta majúca vzťah so šéfom celej kriminálky Los Angeles. Brenda tak musí riešiť nielen kriminálne prípady, ale aj prípadné podrazy zo strany svojich kolegov a presvedčiť kolektív spolupracovníkov o svojej kompetentnosti a oprávnenosti viesť túto dôležitú sekciu kriminálky. Samozrejme seriál sa venuje aj osobnému životu hlavnej predstaviteľky, v ktorom sa musí vyrovnať aj so starým vzťahom k nadriadenému. (pravo)

(viac)

Recenzie (87)

Sunny.69 

všetky recenzie používateľa

Řekla bych, že jeden z mála krimiseriálů, který nemá potřebu si na něco hrát, něco dokazovat a někoho oslňovat přetechnizovanýma blbostma a fiktivními laboratořemi s dosud neexistujícími přístroji. Příjemně se na to dívá, Kyra je prostě skvělá, je tak nesympatická a nehezká, až si ji prostě zamilujete. Na rozdíl od všech ostatních krimi se případy neopakují, jsou alespoň trochu zajímavé, postavy se vyvíjejí a člověk se místy i pobaví. ()

MoiJe 

všetky recenzie používateľa

Hodnotenie po jednej casti (tusim 3.). Nechapem ako hl. herecka mohla vyhrat Zlaty Globus. Ako, nie zle, ale pripadalo mi to cele vcetne nej strasne nevyrazne a i ked z podstaty serialu by sa mi to cele malo pacit velmi, prakticky si to nevedelo udrzat moju pozornost. A tiez sa mi zdalo ze to cele mala nejak prilis jednoduche... ()

Reklama

meda2016 

všetky recenzie používateľa

Co se týká případů, klasická vyšetřovací kriminálka napsaná zručně a podpořená výkony dalších rolí. Neurazí, neodradí. ... Hlavní role překvapuje. Zdání hezké udržované šedesátnice v podání čtyřicetileté Kyry, která zaujímá pózy, krečovité výrazy a triky zkušené hvězdy kinematografie. ... Jak roli převezme Mary, je to lepší o přirozenost. ()

Crocuta 

všetky recenzie používateľa

Jako kriminálka průměr, ale zápletku, kdy všichni podřízení napřed svorně nenávidí novou šéfovou, ale seznají, že je to v jádru ryzí člověk a pak jsou za ni ochotni i dýchat...to už jsme viděli v četných variantách mnohokrát. Navíc je ona šéfová nesympatická, nehezká a především úžasně sebestředná ženština, pro niž je arogance druhou přirozeností. "Closer" se také vyznačuje mimořádnou dávkou laciného moralizování, kterého je příliš i na americké poměry - a to už je co říct. ()

jasiska 

všetky recenzie používateľa

Dobrá klasická kriminálka so sympatickou hlavnou hrdinkou, ktorej detaily, ako obľuba sladkostí či telefonáty s rodičmi dodáva nádych ozajstnosti. Páči sa mi jej interakcia so svedkami a podozrivými a zaujímavá je aj jej spolupráca s ostatnými policajtmi. Navyše Kyra Sedgwick je výborná herečka. V neskorších sériách sú bližšie rozoberaní aj ostatní policajti z tejto jednotky a musím povedať, že jednotlivé postavy, sú úžasne zahraté, majú výborne prepracované charaktery, parádne napísané dialógy plus nedá mi nepochváliť aj zmysle pre humor autorov, napríklad pri dvojke Provenza a Flynn. ()

Galéria (761)

Reklama

Reklama