Reklama

Reklama

Danny je od narodenia slepý. Jeho milujúca rodina sa vždy snažila, aby mal spokojné detstvo a vyrastal ako každý iný chlapec. Slepota mu nebráni byť jedným z najpopulárnejších chalanov v meste a športovým esom. Keď sa naskytne šanca, že by mohol vidieť, musí sa rozhodnúť, či sa podrobí veľmi nebezpečnej operácii mozgu. Počas vyšetrenia na klinike sa zoznámi so zdravotnou sestrou Leezou (Anjali Jayová), ktorá je síce trochu drzá, ale celkom sympatická. Jeho brat Larry (Eddie Kaye Thomas) je veľký sukničkár, a preto ho nemilo prekvapí, že vo vzťahu k dievčatám je Danny hanblivý a nervózny, ba čo viac, je ešte panic. Rozhodne sa teda zasiahnuť a dohovorí bratovi rande naslepo. Na prvom, ako Danny predpokladal, ho dievča celý večer ľutuje. Potom nasleduje jedno príšerné rande za druhým, čo Dannyho presvedčí, aby radšej zariskoval a podstúpil operáciu. Na klinike sa Danny opäť stretáva s Leezou, ktorá je snáď jediným normálnym dievčaťom v meste. Danny ju pozve na večeru, ale ona odmietne. Netuší, že Leeza je Indka a je zasnúbená s mužom, ktorého pre ňu našiel jej otec, v súlade s hinduistickou tradíciou. Leeza sa do Dannyho zamiluje, ale musí bojovať s tradíciou, kde láska musí ustúpiť pred rešpektom a lojalitou k rodine. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (91)

Cracker 

všetky recenzie používateľa

Celkom milá a hlavne dosť nezvyčajná Americká komédia :) Do kolónky romantický/komédia by sa patrilo možno pridať aj Sci-fi, pretože to bolo naozaj strelené. Nič iné sa od toho ani očakávať nedalo, happyend sa našťastie nekonal až v takom rozsahu že by hlavný hrdina zrazu začal vidieť :) To už by bolo o pár * menej. Tento film nebol vôbec zbytočný príjemne naladil a pohlad na hercov potešil. Už len škoda že tam nebolo toľko vážnosti potom by to mohlo dopadnúť oveľa lepšie. ()

Milky. 

všetky recenzie používateľa

Nevím proč se film prezentuje až takto prcičkovsky, když z toho nakonec bylo skoro až romantické drama. Každopádně na jedno shlédnutí solidní romance, pěkná indka a vcelku obstojný Pine. Až na pár blbostí, kdy je těžké si představit jak může slepec od narození znát některá gesta a podobně, bych to nehanil. Na 3 hvězdičky stačí. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všetky recenzie používateľa

"Pořádně si hlídej svýho veverčáka,ať neztratíš oříšky"...Klobouk dolů před Pinem. Byl to pro mě pouhý floutek do téhle chvíle. V téhle romanťárně ale ukazuje, že hrát umí a jeho skelný pohled je naprosto dokonalý. Škoda,že zbytek není tak výjimečný a scénář má hodně slabých míst...mohlo to být víc,než lehčí "fajn" ()

Judy24 

všetky recenzie používateľa

Už jenom na základě originality tahle romantická komedie útočí na špičku ledovce. Ten nápad o randění naslepo kvůli slepotě hlavního hrdiny je geniální a dodává do filmu spoustu komických, smutných i dojemných momentů, které tento žánr, který je plný těch průměrných, nic neříkajících snímků, pozvedá na něco moc milého, neškodného a výborného na unavený večer. Samozřejmě to mělo i pár horších míst a chvíli to bylo úplně zbytečně dramatické, ale tvůrci to vždy úspěšně nadlehčili (viz. poslední scéna v nemocnici). Stačilo mi to. ()

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Prosté, romantické a sympatické. Som zarytým odporcom prvoplánovej hollywoodskej romantiky... ale tento film som si pozrela v telke a oddýchla si pri ňom. Najprv ma pritiahol Eddie Kaye Thomas, ktorého ksichtík môžem už od Prcičiek, no potom som zistila, že aj ten darebák a budúci kapitán lode Enterprise Chris Pine je šarmantný cukrík ;-) ()

Galéria (22)

Reklama

Reklama