Reklama

Reklama

Philip Sauvage (Jean-Claude Van Damme) bol počas operácie Púštna búrka vojakom špeciálnej jednotky. Teraz je najatý na ochranu bývalého svetového šampióna v ťažkej váhe Waynea Barclayho (Razaaq Adoti). Barclay, z ktorého sa medzičasom stal zámožný podnikateľ, sa i so svojou rodinou ocitol v nebezpečenstve. Z väzenia práve prepustili bývalého rapového kráľa a gangstra, ktorý sa chystá Barclaymu pomstiť za to, že ho pomohol dostať za mreže. Riziko je vysoké, a preto Sauvage starostlivo zostaví tím mladých bojovníkov a bývalých vojakov, aby mu pomohli. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (131)

Bauer 

všetky recenzie používateľa

No tak , vsadil bych se , že budu jediný komu se to líbilo a taky bych se vsadil , že to všichni odsoudíte , protože v tom hraje Van Damme.Já tohoto herce mám prostě rád a jeho filmy taky ( až na pár vyjímek ).Tento film je skvělej , objeví se tu pár motherfucking niggas, hraje zde hip hop a máme tu akci!!Vůbec jsem se u filmu nenudil a to i přesto , že film jde 106 minut.Jean Claude Van Damme je stále ve formě a myslím si , že nás ještě hodně moc překvapí.Taky si troufám říct , že tento film mohl klidně vyrazit do kin , protože je to cool film a takovéto filmy má ( téměř ) každý rád!Silně nadprůměrný film! ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Vojnovou situáciou "posttraumatizovaný" Jean-Claude sa stáva bodyguardom bývalej boxerskej hviezdy, na ktorú ma zálusk jeho najväčší nepriateľ- ťažký gangsta raper spolu s jeho bandou drsných krvilačných "niggas"...Jean-Claudou dlhoročný spolupracovník Sheldon Lettich je po dlhšej prestávke back a naservíroval nám ďalšie (ne)akčné béčko. Tých 110 minút sa niekedy neskutočne vlečie, hoci keď sa človek vyzbrojí trpezlivosťou, tak sa to dá zniesť. Samozrejme dočkáme sa aj povinného dementnoklišoidnopseudoromantickoheroického happy-endu. Vzhľadom na poslednú produkciu "kedysi akčnej hviezdy" nie je Elita Armády až taký veľký prúser a keď človek prižmúri jedno oko, je to za **:) ()

Reklama

zdenny 

všetky recenzie používateľa

Slabé, slabé a opět velmi slabé. Tento film byl natočen dříve než Jeanův film "Až do smrti", viděl jsem jej ale později. Takže mohu říct, že se Jean-Claude vrátil v trochu stylovějším světle. Tento film byl ale ubohý a opravdu - kdybych dříve neviděl "Až do smrti" - bych už nevěřil, že vůbec může Jean-Claude přijít s něčím dívatelným. Mrzí mě, že mé ikony 90. let (týká se i Seagala) nemají kouska cti a točí takové sračky. Opravdu mě to mrzí, protože start jejich akční filmové kariéry byl raketový. Snad to bude i tím, že dnes není po kultovních akčních hrdinech taková poptávka. A já, přestože už nejsem náctiletý, o filmy s akčními klaďasy budu mít zájem vždy. Ne ale o takovéto hovadiny, kdy dabing je na hovno, protože asi i originál dialogy byly na hovno. Kdy akční scény jsou spíš zoufale úsměvné, kdy je to prostě celé na hovno. PS: Zajímalo by mě, kdy dorazí zbytek armádní ochranky, po které Jean-Claude třičtvrtě filmu tolik volal. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Mam rad Sheldona Letticha ako scenaristu, lebo pise take sentimentalne pohodove filmy. Tentokrat si napisal taku beckovu variaciu na Osobneho strazcu v drsnom gangstra negerskom prostredi, co by ine filmy pochovalo, ale tentoraz väcsina tych negrov je celkom v pohode. Az na prehnaneho zaporaka, ktory je taky megadrsny az je k smiechu. Horsie je to u Letticha s reziou. Pokial nebol kryty nejakym schopnym pomocnym reziserom, tak akcia v jeho filmoch za vela nestala. A to je aj tento pripad a naviac je jej strasne malo. Je tu len par priemernych prestreliek a 3 tuctove bitky. Z toho 2 ma Van Damme a nepredvedie v nich absolutne nic zaujimave. Vlastne predvedie dost vyrazny podpriemer zo svojich schopnosti. Pôsobi tu dost staro a znudene, skoro jak zbity pes. Nastastie mam psov rad, takze mi ho bolo luto a ta romanticka linia v pohode funguje, takze vysledok je pozeratelny priemer so slabymi akcnymi scenami. S lepsou akciou a trochu kratšou stopazou to mohlo stat za to. 5/10. ()

Deimos 

všetky recenzie používateľa

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Akce 5/10/// PLUS: překvapivě mě děj a příběh celkem zaujal, občas to bylo i napínavější MÍNUS: režie se mi zdála docela slabá, stejně tak kamera a akční scény také nic extra nenabídnou, herecký projev většiny je spíš typický pro akční béčka, asi jsem zapomněl, že to má být další "van-dammovka"/// Shrnutí: Hraje si to na víc než to ve skutečnosti je, tedy průměrný akčňák a občas to docela funguje. Nenudil jsem se, ale nijak překvapený taky nejsem. Film jsem si dlouho šetřil a jsem už trochu náročnější než před 15 lety. Tehdy bych byl asi spokojenější./// Celkem 59%/// ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené