Reklama

Reklama

Tentokrát nejde známej partičke o zisk, ale o pomstu. Danny Ocean (George Clooney) sa snaží pomôcť starému priateľovi Reubenovi Tishkoffovi (Elliott Gould). Ten vsadil na nesprávnu kartu a pustil sa do stavby hotela s falošným kamošom, prefíkaným Willym Banksom (Al Pacino), ktorý sa ho snaží o luxusnú nehnuteľnosť pripraviť. (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (617)

castor 

všetky recenzie používateľa

Pomsta je sladká a v podání Dannyho parťáků to platí dvojnásob. Nápadité, hravé, stylové a elegantní završení série. Soderbergh se oprošťuje od složitých plánů a překombinovaných motivů (i když přesto někdy nevíte, kde vám hlava stojí) a zaměřuje se čistě právě na onu škodolibou pomstu – a to na několika frontách zašlapat zbrusu novou chloubu narcistního obchodníka a ošklivě pošramotit jeho navýsost dobrou pověst (bravurní recenzent hotelů) mezi odbornou veřejností. Nechybí humorný nadhled, svižné tempo a vypointované dialogy mezi duem Brad a George, kteří zápasí s krizí středního věku, vykouzlí úsměv na tváři. Herecký ansábl v čele opět s Clooneym (s nevyzpytatelným Soderberghem šestá společná práce) je opět nakažlivě sympatický, přibyl ďábelský Al Pacino a celá tahle partička vyklízí pole se vztyčenou hlavou!! ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Niekedy sa mi zdá, že o filme najviac povie jeho soundtrack. Žáner Lounge mieša elegantné prvky minulosti (nasamplované aj viac ako 50 rokov staré skladby či latino) spojené s modernými tanečnými fígľami (silná basová linka, horúce rytmy, elektronika). Elegancia v modernom štýle, to je lounge music, to je hudba všetkých filmov o Dannym Oceanovi a to je vlastne aj samotný Danny Ocean. Nádherne štýlová, moderná, ale pritom elegantná a hlavne neskutočne svieža zábava. ()

Reklama

POMO 

všetky recenzie používateľa

Tak elegantne hodená hracia kocka, že hoci má na každej hrane rovnaké číslo, i tak je potešenie sledovať jej let až do zastavenia. Zábavná a sympatická štýlovka, ktorá ma potešila dokonalými kvádrami Brada Pitta, animálne príťažlivou MILFkou Ellen Barkin (nemáte niekto recept na ten parfém?!) a mrakodrapovo-hotelovým magnátom Al Pacinom. Plus k tomu na telo ušité role pre Andyho Garciu, Vincenta Cassela a Davida Paymera a večne nad vecou usmiaty Danny Ocean Clooney. Steven Soderbergh parádne ukočíroval desiatku veľkých kohútov, z každého vyždímal čo sa dalo a ešte si pri tom zarelaxoval. Síce nie až tak skvelé ako prvý diel (rýchlejšie prešumiteľné a "jednohubkovejšie"), ale na druhú stranu prehľadnejšie a uvolnenejšie než rozporuplná dvojka. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Až bude chcieť Clooney zase Oscara a vyberie si nejakú ambicióznu drámu bez komerčného potenciálu, určite bude o pár mesiacov neskôr hľadať telefón na Soderbergha. Súhlasím s názorom mnohých. Film je príliš prekombinovaný, nie však nepozerateľný či predvídateľný. Čo všetko sa podarí partii Dannyho, v tak krátkom čase, to musí aj 007 len čumieť. Celkom by ma zaujímalo, ako sa im podarilo dostať vrták na razenie tunela doprostred Las Vegas. Proste pre mňa tretí diel už v kategórií: pozeraj sa a veľmi nepremýšľaj. ()

Hakha 

všetky recenzie používateľa

Milé překvapení, když od třetího dílu jsem nečekal nic víc, než jen herecký koncert, ale naštěstí se narozdíl od druhého opět série Dannho Parťáků rozjela. Ze zmatenému začátku je střed a závěr velice pohodový a nenudí. Je to hodně barevný film s výbornými hereckými výkony s mnoha gagy a vydařeným soundtrackem. Jsem spokojen a hodnotím 4 hvězdičky... ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (31)

  • Když si Danny (George Clooney) a Rusty (Brad Pitt) povídají o Reubenovi (Elliott Gould), stojí před kasinem Bellagio a v pozadí hraje "Clair de Lune" ("Měsíční svit"), což je stejná melodie jako v prvním díle, když v závěru stojí všechny postavy u fontány před stejným kasínem. (don corleone)

Súvisiace novinky

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

21.01.2024

Není to tak dávno, co jsme tu psali novinky ohledně světa Dannyho parťáků. George Clooney (Gravitace) se totiž nechal slyšet, že existuje hotový scénář, který by byl přímým pokračováním posledního… (viac)

Sex, pravda a video

Sex, pravda a video

01.05.2008

Tak tahle zpráva přímo žadonila o bulvární titulek. Soderbergh ve světě luxusní prostituce, Soderbergh chce pornohvězdu, Soderberghovy zážitky s profesionální přítelkyní nebo něco takového. Steven… (viac)

Bradova špionáž

Bradova špionáž

24.04.2007

Tahle zpráva se do 5 sekund sama zničí... Ne, nečeká vás senzační potvrzení starých drbů o tom, že Brad Pitt by měl nahradit Toma Cruise v dalších nemožných misích. Tahle představa zůstává v… (viac)

Reklama

Reklama