Reklama

Reklama

VOD (1)

Šialená paródia na súčasnú Ameriku inšpirovaná známou videohrou Postal. Mestečko Paradise je na prvý pohľad normálne miesto, kde žijú spokojní, pracujúci a milujúci ľudia. Jednoducho, splnený americký sen. Mladý Postal Dude však na vlastnej koži začína pociťovať, že s americkým snom to ide akosi z kopca. Najskôr ho nevezmú do práce, potom ho zase obvinia z niekoľkonásobného ublíženia na zdraví a nakoniec sa mu do života pripletie strýko Dave, náboženský šarlatán, fanatik a vodca extrémistického kultu D.O.O.M, ktorého komandá bojujú s Talibanom a Usámom bin Ládinom... Totálny filmový komediálny úlet nakrútil kontroverzný režisér Uwe Boll na motívy známej videohery Postal. Jeho film je vtip. Táto šialená, bláznivá, satirická, absurdná a politicky totálne nekorektná paródia však poskytuje svojrázny a veľmi zábavný pohľad na súčasnú Ameriku a rúca nedotknuteľné spoločenské tabu a mýty. Náboženskí extrémisti, teroristi, fašisti, menšiny, imigranti, emigranti, úradníci, policajti... Jednoducho, nikto nebude ušetrený! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (3)

Trailer 2

Recenzie (258)

Kryton 

všetky recenzie používateľa

Konečně prozradil odkud má pořad ty peníze. Nacistického zlata je bohužel ještě pořád dost. To , že nemá rád videohry potvrdil nejen tímto filmem , ale i vlastníma slovama. Jednu hvězdu za to , že Uwe konečně umřel. Bouchnem šampanské z recyklované moči?! Jinak je to film tak nehorazné stupidní (ona herní předloha není o moc lepši), stupidně napsaný scenář,stupidně zahraný a stupidně točený. Snad si tento film zkoukne skutečný USAMA, třeba vyhlaší džihád Uwemu. "Aláh Akbar!" ()

BitlDjus 

všetky recenzie používateľa

Já vám nevím... hru Postal miluji a od Bolla jsem čekal nějakou skvělou píčovinu, která se mi dostala. Film jako takový stojí fakt za hovno, ale pro milovníky Paradise City a ostatních věciček od Running With Scissors tohle musí vážně potěšit. A že to potěšilo dost! Filmem nás doprovází dobře vybraný a vypadající hrdina, neskutečně suchý, černý humor, vypatlaně srandovní scény a řekl bych, že skvěle zvládnutá atmosféra tohoto buranského městečka. Když bych si měl na živo představit Paradise City, tak by se mi nastínilo zrovna tohle. Takže stručně, Boll si může být nejhorší režisér, který všechno zmrví ale Postalem ve filmu se opravdu předvedl. Konečná scéna mě dokonale odzbrojila. "Co to bylo ?!" "Lekl jsem se, že jsme píchli, ale jen jsme přejeli nějakou holku." ()

Reklama

Sobis87 

všetky recenzie používateľa

Allo, menovala se Uwe Boll und já měla rád videohry. A taky ráda natáčela filmy, nejlépe videoherní adaption. Já jich už pár natočila, aber lidem moc nelibila, ja nechapala proč...podlě mě to jsou gut filmy. Ja teď zkusila natočit hochkontrovers adaptaciu hry Postal, kde hráč mohla chcát na lidi a zabíjela Araby a neviná lidi. A aby byla moje film taky hochkontrovers, já do filmu dala nackt penis, sex s grose tlusťoška, sehr "fuck", rozstřílela pár kinder, nějaký ten hakenkreuz, Bin Ladin tady velka kamarada zweifach W Bushe. Die Kritiker zase nadávala, ja nechapala, kde chyba, dyť ja dělala sranda z 11.září, ja točila velká satira! Und ja dělala sranda i ze sebe, to byla grose sranda. Die Kritiker nepochopila, aber já to příště zkusila znova...a znova...a znova! 30% ()

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Pozerateľné, dokonca v niektorých momentoch aj veľmi vtipné. Je však veľká škoda, že podstatnú časť stopáže zaberajú úplne (s prepáčením) jebnuté scénky, ktoré sa snažia byť prehnane vtipné, ale čo i len kúsok vtipu postrádajú. Inak odkazov na hru sa tu pár nájde (mačka ako tlmič, karavan, pojašenie obyvateľov a aj veľká podobnosť filmového hrdinu s tým herným). Hru som hrával (rád som v nej šťal na ľudí) a atmosféru hry v podstate film vystihol. Nosnejší príbeh sa však určite vymyslieť dal, ale čo už. Za ten parádny koniec a streľbu detí si to 2* zaslúži. Ku koncu som sa bavil náramne (ach, ak by bol taký celý film...). 30%..........singin ooooooh ooooh ooooooooooh ()

whack 

všetky recenzie používateľa

Táto čierna komédia, ktorú moralisti asi nemajú v láske, ostro paroduje všetky spoločensky zaužívané stereotypy a predstavy o oficiálnej politicky korektnej pravde. Berie si na mušku vojnu proti terorizmu, politiku, úradníkov, silikónovými celebritami ovládanú mládež, hrdé americké patriotické rodiny, nezmyselné tradície a mýty. Je to primitívne a buranské, nemá to žiadny cieľ, ale je to taký rovnaký meter na mfp spoločnosť naokolo. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (12)

  • Film se natáčel ve Vancouveru a v Surrey v Britské Kolumbii. (rafix)
  • Původní scénář byl kompletně v němčině. (rafix)
  • Autor hernej predlohy Vince Desiderio predal práva Uwemu Bollovi pod podmienkou, že sa objaví vo filme v menšej úlohe. Naopak, Uwe Boll sa objaví ako postava v hre Postal 3. (Jakub225)

Reklama

Reklama