Reklama

Reklama

Podarí sa mu dokázať, že je legitímnym dedičom nadnárodnej firmy a dokáže chytiť vraha svojho nevlastného otca?  Neria Wincha, šéfa a hlavného akcionára nadnárodnej spoločnosti W, nájdu zavraždeného – utopeného. Jeho smrť vzbudí celý rad otáznikov, pretože Winch zomrel bez dedičov a tak nie je jasné, ako to bude s rozrastajúcim sa konglomerátom, kto ho zdedí. Winch však ukrýval jedno veľké tajomstvo – pred takmer tridsiatimi rokmi adoptoval v bosnianskom sirotinci chlapčeka menom Largo. Ten sa však momentálne nachádza v brazílskej väznici, pretože padol do pasce a obvinili ho z pašovania drog. Bola smrť jeho nevlastného otca a jeho uväznenie iba súhrou okolností, alebo ide o sprisahanie, ktoré ho má odstaviť od jeho dedičstva? (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (119)

cure 

všetky recenzie používateľa

Čakal som hlúpy akčný thriller a dostalo sa mi dobrodružného príbehu, v ktorom bolo akurát chorvátskeho mora, akcie, vtipu (aj keď toho mohlo byť aj trošku viac). Vidieť, že nejde o americkú zlátaninu, ale o snahu diváka zabaviť aj príbehom a zručným filmovým umením. Vo filme je v medzinárodné obsadenie z polovice Európy, z ktorých poteší Karel Roden. Podpísať môžem tiež komentár od Shit. Pád zo skaly do mora je skutočne natočení tak dokonale francúzsky až sa chce plakať. Na tejto scéne je jasne vidieť rozdiel medzi americkou akciou a európskou poetikou.) Normálne by som dal za 3, ale dobrých európskych filmov je tak málo, že dávam 4 hviezdy. Naviac tento film priemerný nie je. ()

SaNcHeZ_cz 

všetky recenzie používateľa

Slušný důkaz, že i v Evropě umí filmaři točit solidní řemeslo. škoda jen, že Largo místy trpí na občasnou naivitu a silnou, až místy chaotickou překombinovanost. Jinak se totiž jedná o nadprůměrný thriller s příjemnou atmosférou který jen dokazuje, že silné filmy stavící na akci nejsou dávno již jen výsadou ostrovní a zaoceánské tvorby. Příště by to chtělo jen trochu větší důraz. ()

Reklama

Shit 

všetky recenzie používateľa

Francouzi umí točit thrillery a tady to zase ukazujou v plný parádě a v hodně pekným vizuálním zpracování, zejména musim upozornit na naprosto perfektní pád ze skály, kterej by v jiným filmu byl jen formalita, ale tady je to natočený naprosto úžasně, že i taková scéna tu působí perfektně. Nicméně vyvarovat se celkem velkých logických chyb by rozhodně neuškodilo a celkově bych uvítal i víc akce, ale jinak francouzská produkce zase boduje ()

ecceHOMMO 

všetky recenzie používateľa

Musím uznať, že francúzi sa tentokrát pochlapili a konečne opäť raz ponúkli dobrý film...( a nie žánru romantického či drámy )....Ja sám som váhal či si pozriem tento snímok a moje pochyby či to bola voľba správna ma síce úvodné minúty ešte hrýzly ( cca 20 minút )......ale potom sa to slušne rozbehlo....zápletka bola teda riadne "zauzlovaná" ...a dej odsýpal rýchlym tempom.....a výsledný dojem to na mňa malo dosti pozitívny......***/**** ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

Dejte mi pár miliard, já si jich několik odložím na horší časy a pak se začnu tvářit jako Largo, kterému o prachy vůbec nejde. Přesto je třeba ho zabít, když si ten hajzlík dovolil být adoptován jedním z nejbohatších mrtvých mužů planety. Nemohu tvrdit, že to mělo hlavu a patu, nebo že bych padnul na zadek před dokonale propracovaným scénářem, ale já jsem si to akční pobíhání docela užil. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (11)

  • Tomer Sisley zvládol väčšinu kaskadérskych scén sám. Dokonca sa kvôli filmu začal učiť po srbsky. (m.a.t.o.)
  • Scény z Hong Kongu boli natočené bez oficiálneho povolenia, iba s malým štábom, ktorý si musel dávať pozor na miestnu políciu. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 29. augusta 2007 do 19. apríla 2008 v Bosne a Hercegovine, na Sicílii, v Číne (Hong Kong a Macau), na Malte a vo filmových štúdiách v Paríži. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama