Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S.O.S. je úspešným televíznym výtvorom Slovenskej televízie (STV), v ktorom štvorica protagonistov v podaní Daniela Dangla, Romana Pomajba, Petra Sklára a nežnejšiu časť zastupujúca Petra Polnišová si robia srandu s každého a všetkého. S.O.S vytvoril nové hviezdy televízneho priestoru ako Monsterovcov, Editu „ Cicu“ Papeky, Haló Paberu a množstvo iných postavičiek vystupujúcich vo vtipom sršiacich skečoch. (pravo)

(viac)

Recenzie (102)

Avathar 

všetky recenzie používateľa

WTF? Mám rád absurdný humor, ale toto sa nedá nazvať inak, ako trápny sračkoidný pokus o niečo. Po pozretí niekoľkých novších častí, musím ešte hodnotenie znížiť. Neskutočný shit. A že politická satira??? To je vtip, však? Inak sa plne podpisujem pod komentár Triple H, ktorý to myslím vystihol najpresnejšie. ()

Unterschleif 

všetky recenzie používateľa

Hodnotiť túto reláciu je trochu ťažké. Na jednej strane sú skeče z ktorých mi spôsobovali záchvaty smiechu a na druhej tie po ktorých som asi nie len ja ostal čumieť s otvorenými ústami prípadne sa cítil nepríjemne za protagonistov, pretože poniektoré scénky boli fakt trápne. Výsledkom je na naše pomery nadpriemerná televízna zábava ktorá však v porovnaní so zahraničnou konkurenciou neobstojí a spadá skôr do podpriemeru. Takže dávam 3* ()

Reklama

oasismanik 

všetky recenzie používateľa

Jedna z najlepších vecí, čo kedy na slovenských tv vzniklo. Občas /dosť často/ primitívne a bez pointy, občas / tiež dosť často/ neskutočne vystihujúce aktuálne dianie v politickej a televíznej scéne. Taký anglo-slovenský humor, Dangl na hrad. Superstar hľadá slovensko magazín, Ebénci, Home a Lesák, Monsterovci a bezkonkurenčne najlepšie U Slováka. Hodnotím plným počtom, komu sa to nepáči, nech sa ide pobaviť do susednej televízie k Susedom :D "Ty Home" .. "A a áno Lesák?" , "nejdeš tento rok na dovolenku do Chorvátska?" , "Minulý rok som nešiel do Chorvátska, tento rok nejdem do Španielska" ...edit: tak to po rokoch pozerám na youtube a tisne sa mi slza do očí. Asi nič kvalitnejšie už u nás nevznikne, hlavne časti okolo 40 až 75 cca boli absolútne fenomenálne, takáto zostavička sa už u nás asi dokopy nedá. Pripomenul som si staré časy, keď bol vo vláde Dzurinda, Jožo Pročko nachytal mojsejovcov atď...Niečo také tu proste chýba, Kredenc tomu nesiaha ani po päty, chápem, v mnohých veciach im klepli po prstoch, ale toto bolo proste odviazanejšie, uvolnenejšie a ..tak proste, chýba mi to. Pán premiér to zase raz poriadne prehnal... ()

RigorMortis 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku možno fajn a neotrelé, postupom času to zdegenerovalo na primitívny humor pre masy, aký vidíme na slovenských obrazovkách dodnes. Polnišovú a Dangla som nikdy nemal rád, obaja mi prišli netalentovaní a nasilu vtipní. Pri Danglovi ma navyše iritoval jeho hurónsky smiech na jeho vlastných vtipoch, pri ktorom vždy odhalil svoj kompletný chrup. Pomajbo bol na hrane a na Sklára sa dobre pozeralo v Mafstory. ()

Lookass odpad!

všetky recenzie používateľa

"Úroveň" , ktorú má tento televízny program zhruba posledný rok nevystihuje slovo ODPAD dostatočne. Je to zmes trápností, nulového humoru, nevypointovanosti a humusu, akú si verejnoprávna televízia rozhodne nezaslúži (vlastne, zaslúži, pretože s ľahkosťou zapadá do jej programovej štruktúry...) A pritom začiatky neboli najhoršie... ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (6)

  • Prvá epizóda SOS bola odvysielaná 30.1.2004. (VasylDeBylak)
  • Meno ústredného moderátora (Daniel Dangl) je niekedy Karol a inokedy zase Ivan. Stále pritom ide o tú istú postavu, čo dokazujú občasné návštevy jeho ženy Julky (Petra Polnišová), ktorá ho v závislosti na konkrétnej epizóde oslovuje oboma menami. (Macejko)
  • Pôvodne bol program vysielaný raz do mesiaca a trval 45 minút. (Crash master)

Reklama

Reklama