Reklama

Reklama

Joe Kingman (Dwayne „The Rock“ Johnson) je ten najtvrdší hráč amerického futbalu, akého si len dokáže človek predstaviť. Má všetko – slávu, rešpekt spoluhráčov, vypracované svaly a ženy po ňom šalejú – vrátane malého dievčatka Payton (Madison Pettisová), ktorá jedného dňa zazvoní na jeho dvere a predstaví sa pomerne nezvyklou vetou: Som tvoja dcéra. Spočiatku je z toho Joe riadne zaskočený, ale napkon si uvedomí, že to môže byť aj pravda a zodpovedne sa ujme starostlivosti o Payton, kým sa jej mamička nevráti. Spočiatku však nič nefunguje tak, ako si predstavuje. Napokon si vypočuje Paytoninu túžbu a zapíše ju do baletného programu. Tam sa zoznámi s Monique, ktorá mu vysvetlí, ako sa má o dieťa starať. To však je stále iba začiatok všetkých problémov a nečakaných situácií... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (219)

Torision 

všetky recenzie používateľa

Taková divná fotbalová směs Policajta ze školky a Velkýho táty. Rodinný komedie nijak nemusím, ale vzhledem k tomu, že v tom hraje můj oblíbenec The Rock, tak jsem neváhal si to pustit. Rozhodně jsem nečekal, že by mě to mohlo nadchnout, ale spíš takovou průměrnou zábavu, který se mi taky dostalo. I přes skoro dvouhodinovou pasáž má film příjemný tempo a občas jsem se i zasmál. The Rock je tradičně dobrej a i ta malá holka se snaží, tak proč ne? :) 60% ()

Junglista 

všetky recenzie používateľa

Dwayne je jeden z mála namakanejch rambodílen, který uměj hrát. A tahle hodně rodinná komedie mu docela sedla, s lehce přidrzlou dceruškou fungovala dobrá chemie a i přes spoustu infantilních vtípků (jasně, primární skupina sou děcka) se na to dalo bez problémů koukat. Ale jedno shlídnutí mi bude stačit. ()

Reklama

lesumir 

všetky recenzie používateľa

Slovo směšný ve filmu zazní alespoň desetkrát, ale sám o sobě takový není! Sice je to katastrofálně napsáno, jedno klišé za druhým, ale Johnson je docela obstojný herec, příjemný a narcistického fotbalistu zvládnul perfektně, a toho ať se drží, takových popkornových filmů. Za to jeho dcera, ta mi byla krajně nesympatická a otravná, její hloupé obličeje a grimasy mi totáloně vadily! Ale zase to bylo poměrně sympaticky natočeno, žádné fekálnosti, takový příběh pro celou rodinu, který vlastně nikoho neosloví ani neurazí. Slabé tři hvězdičky. ()

genetique 

všetky recenzie používateľa

Tak tento plán rockovskej hry prekvapujúco vyšiel. Po strašidelnom traileri, po ktorom som Dwaynea začal okamžite preklínať, som sa dočkal milého úsmevného, čisto rodinného filmu, ktorý sproste a vydieračsky využíva futbal a ostatné chlapské záležitosti, aby na seba nalákal aj inú, než len detskú zložku publika. Pár scén sa mu to darí, no poväčšine je to len čistokrvne infantilná, ale milá blbinka na jedno zhliadnutie. 60%. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

'The Rock“ si sice získal mé sympatie hlavně během své éry zápasníka, potažmo v akčních filmech, ale tentokrát mi nějak nevadila ani jeho účast v této rodinné komedii. Je sice pravda, že film je plný již stokrát viděného klišé, ale kupodivu mi to nějak závratně nevadilo. Nenudil jsem se u toho a to bylo hlavní. Je však jasné, že tohle bylo určené především pro mladší publikum… ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (20)

  • Posledný Disney film s názvom Buena Vista Pictures Distribution. (Zeker)
  • Aby psa prinútili olízať ruku Dwayna Johnsona, pokryli ju zmesou tuniaka a iných potravín. (Zeker)
  • Seriál, ktorý si Payton (Madison Pettis) zapne, je Hannah Montana. Madison Pettis si v ňom aj zahrala, a to dcéru amerického prezidenta. (matthew.17)

Reklama

Reklama