Reklama

Reklama

Arthur a Maltazardova pomsta

  • Česko Arthur a Maltazardova pomsta (viac)
Trailer 2

Artur (Freddie Highmore) má radosť, pretože dnes večer sa naposledy môže vrátiť do ríše Minimojov a stretnúť sa tam s princeznou Seleniou. Minimojovia na jeho počesť chystajú veľkú hostinu a princezná si na túto príležitosť pripravila šaty z ružových okvetných lístkov. Arturov otec (Robert Stanton) si ako naschvál vybral dlho očakávaný deň na to, aby oznámil skrátenie pobytu v babičkinom dome. A práve v okamihu, keď sú na odchode, vloží malý pavúk Arturovi do ruky zrnko ryže, na ktorom je napísané SOS. Niet pochýb o tom, že princezná Selenia je v nebezpečenstve. Artur neváha ani minútu a ponáhľa sa ju zachrániť, aj keď si to vyžaduje veľkú mieru improvizácie a rizika, pád po hlave, zrážku s Krobovou jeddnotkou zo Siedmich kráľovstiev, záchranu kože Betamech, boj s potkanmi, žabami a chlpatými pavúkmi... A to všetko preto, aby po príjazde do dedinky Minimojov zistil, že nikto z obyvateľov mu prosbu o pomoc neposlal. Kto teda vymyslel takú prefíkanú pascu? (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (91)

Fingon 

všetky recenzie používateľa

70% Je to zvláštní, ale dvojka mi nepřišla o moc horší než jednička (která se mi dost líbila)... a i když je film vpodstatě bezdějový, během sledování mi to vůbec nepřišlo - holt hmyzí společnost je tu prezentována značně "cool" způsobem a mizanscéna je poseta tolika detaily, že na první shlédnutí ani nejde všechno pochytat, takže mně to i stačilo. Kromě toho Selena je fakt kus a jen mně mrzí, že jí v tomhle dílu bylo tak málo... těším se na trojku. ()

jenik71 

všetky recenzie používateľa

Vyloženě propadák to sice není. Tohle pokračování bych označil za zbytečně nastavovaný původní film Arthur a Minimojové, který byl opravdu o dost lepší a hlavně dějově pestřejší. Maltazardova pomsta balancuje v rozmezí 2-3 hvězdiček. V tomto případě musím být přísnější a své rozhodování tentokrát zaokrouhlím směrem dolů. ()

Reklama

CrazymanM 

všetky recenzie používateľa

Ach jo,oproti prvnímu filmu obrovský propad!Netvrdím,že Artur a Minimojové byl nějaký extra film,ale měl své kouzlo a originalitu.Tohle rádoby pokračování je velmi stupidní,jakoby narychlo udělané někde o přestávce jiného natáčení,jsem neskutečně zklamán a mám co dělat,abych nedal odpad!!!Bessone,styď se!!! ()

Illioplius 

všetky recenzie používateľa

Jedna hviezda je viac než dosť. Film totálne o ničom. Zbytočné šaškovanie s černochmi po takmer celú dobu, no najmä na začiatku, potom zase šaškovanie s rodičmi, ktorých sa tvorcovia rozhodli voči prvému dielu značne poľudštiť… skrátka je to nesmierne prázdna a plytká fraška bez deja. Nejakých desať minút pred koncom som sa pozrel na časomieru, reku že by sa už konečne mohlo čosi začať diať. Bol som zaskočený, že film je už pri konci a ono sa skutočne skoro nič diať nezačalo. To nehovorím o nepochopiteľných prvkoch, občas dokonca nelogických. A ani tú Seléniu nám poriadne neukázali… škoda reči. ()

Zombiepod 

všetky recenzie používateľa

Čo sa týka prvého dielu, ja som sa bavil, bol to fajn nápad a svižná animovaná akcia. Ale toto bolo čo? Animácia otrasná už od prvých minút, a vôbec, celý film mi prišiel neskutočne bezvýznamný a prázdny. Ten bezduchý dej ktorý Besson prezentuje má neskutočne chaotický a naťahovaný spád a jeho náplň sa odohrá v posledných dvadsiatich minútach. Toto má byť rozprávka pre deti? Už aj tie poznajú že tento film je jedna velká zbytočná nuda. ()

Galéria (84)

Reklama

Reklama