Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Kozy, bobry a iné zvery

  • Česko Prci, prci, prcičky: Spolek Beta (viac)
všetky plagáty
Trailer

Kto by si bol pomyslel, že čas tak rýchlo plynie... No je to neodškriepiteľný fakt: Erik (John White) a jeho najlepší kamarát Cooze (Jake Siegel) už pomaly dospievajú, a tak je najvyšší čas, aby začali chodiť do internátnej školy! Zrejme veľmi neprekvapí, že si vyberú tú, ktorá má legendárny študentský spolok Beta – jeho prezidentom totiž nie je nik iný, ako Erikov bratranec, legendárny Dwight Stifler (Steve Talley)! Okrem „klasického“ problému – s kým sa dajú dokopy (keďže Cooze je, ako vždy, nezadaný a Erik len prednedávnom dostal kopačky) – a neľahkých úloh, ktoré musia splniť, ak sa chcú stať plnohodnotnými členmi spolku Beta, však Erik, Cooze, ich nový kamarát Bobby (Nic Nac) a sám Dwight musia čeliť aj ďalšej obrovskej výzve: súboju s konkurenčným spolkom GEK, ktorého členovia sú najväčší „šprtáci“ na škole! Víťaz získa lákavú výhru – sídlo porazeného... No aby to všetko nebolo až také deprimujúce a vážne, nemôžu chýbať nekonečné študentské večierky, plné neodolateľných spolužiačok (temer) bez zábran... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (338)

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film ve mně vyvolal takový pocit, jako když bych si otevřel skříňku a zní by na mě vyskočila nějaká oživlá mrtvola. Šok. Spolek Beta je spolek prasat, kteří mají smysl pro humor stejně takový jako parta kluků z cikánského ghetta uprostřed Bukureště. Každopádně na druhou stranu uznávám, že takové komedie jsou občas potřeba. Něco neinteligentního, u čeho se dá dát pívo, pívo, pívo, zasmát se a pak jít spát. ()

Real Tom Hardy 

všetky recenzie používateľa

Písal sa zrejme rok 2008. Alebo 2009. No alebo 2007. Sebito žil krásny život bez počítačov, internetu, online skazenosti a nástrah moderného sveta. Keď si si chcel pozrieť nejaký konkrétny film, čakal si buď na to, kedy ho v lepšom prípade o dva roky po premiére uvidíš v telke, kúpil si si ho v Tescu za pár drobných, alebo si požiadal kamaráta s dobrou dušou a technickou vymoženosťou širokopásmového pripojenia, aby ti ho stiahol a pacol na digitálny dátový nosič! Keď už si ale chcel neslušný obsah, musel si buď čakať, kým odbijú dve hodiny v noci a TA3 sa prepne z televízneho spravodajstva na erotický režim, kde škaredé osoby stoja pred obrazovkou hore bez a dávajú ti stupídne kvízové otázky a v pozadí hrá hudba ako z nemeckého porna 90. rokov, alebo si odblokoval rodičovský zámok mládeži neprístupných kanálov (legendárny Private Spice) tým, že si si šikovne uvedomil, že heslo k tomu musí proste byť len dátum narodenia jedného z nich, čo aj bol... ALEBO si sledoval neskoršie spin-off filmy zo série American Pie. A už zrejme všetci vieme, kam toto smeruje... Hovorím teda kamarátovi, vo vyššie uvedených rokoch, reku hoď mi voľáke filmy a wrestling. Obratom za pár dní som dostal TNA Wrestling, Majstrov hazardu, SWAT, Taxi 4 a Spolek Beta... No a takto som spoznal ságu American Pie a takto som vyriešil, s prihliadnutím na okolnosti, nedostatok explicitného materiálu, dokým neprišli aj do mojej domácnosti nové technológie. No čo ti poviem, ťažké, drsné časy... K filmu som toho veľa nepovedal, všakže? Veď čo by sa aj dalo... V rámci série katastrofa, v rámci spin-offov pravdepodobne najlepšie, ako samostatne stojaci film – totálne hovno. A ten chytrák, čo vymyslel slovenský distribučný názov, by si mal ruky privrieť medzi dvere a zárubňu. Alebo pozeral príliš veľa krát Animal House... (x / x / x / x / x / x / x / x) --- Seru do nádržky / Julia Schneider <3 / (9.9.2017) (17.2.2021) (23.9.2021) (2x19.5.2022) ()

Reklama

2-Xtreme 

všetky recenzie používateľa

Prcičky sa každým dalším dielom prepadávajú do hlbokej žumpy sračiek. V duchom som veril, že to môže byť lepšie než posledná "Naked Mile" ale mýlil som sa. Je to asi na rovnakej úrovni. Je tam všetko čo bolo i v prvých prcičkách len je to podané, úchylne, nechutne, trápne a celé to dopadlo tragicky. Nechápem, kto platí tie filmy, alebo americká mládež je natolko stupídna, že si to kupuje a dáva zarádam tým magorom čo točia tieto sračky? Verím, že toto nebol posledný diel a že z toho bude nechutá nekonečná serie, v ktorej budú nakoniec vystupovať aj deti bratranca Dwighta Stifflera. Fuck this American Pie! ()

teutates 

všetky recenzie používateľa

Ďalšie trápne pokračovanie American Pie, ktoré len kazí dobre meno tejto značke. Pre mňa sa American Pie skončilo tretím pokračovaním (svatbou). Nie, že by som na to zanevrel, ale ďalšie pokračovania tejto série sú úplne out. Beta House predstavuje trápne americké spolky a ich zvyky. Dejovo je o ničom. Pretože tento film žiaden dej nemá. Scény, ktoré by asi mali vyvolať smiech ma skôr poriadne znechutili... herecké výkony "famózne" :) ale nie teraz vážne hrozné. Tento snímok je doslova odpad. Jedinú hviezdičku dávam pobehujúcim slečnám, ktoré ako jediné to ako tak zatancovali... 2/10 ()

Anticque 

všetky recenzie používateľa

Tak jako o nechutné chvilky není ve filmu nouze, ale musím přiznat, že film uspokojil moje pubertální chování, takže o smích tu není nouze a o krásné a vnadné roštěny také ne:)) Výborný konec, tam se nedalo nezasmát se... sice už to je jen odvar z původní série, ale musím říct, že se to pomalu blíží k péčku:)) za 3 ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (12)

  • Producenti museli herce vyškolit v rozepínání podprsenky jednou rukou, aby to byli schopni předvést při soutěži spolku Beta. (HappySmile)
  • V originálnom znení je jedno z dievčat pomenované Julie (Michelle Suppa), no o niekoľko scén neskôr ju volajú Brandy. (Real Tom Hardy)
  • Film sa natáčal v Toronte, v Pinewood Studios. Niektoré scény boli natáčané v striptízovom klube v Toronte. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama