Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Kozy, bobry a iné zvery

  • Česko Prci, prci, prcičky: Spolek Beta (viac)
všetky plagáty
Trailer

Kto by si bol pomyslel, že čas tak rýchlo plynie... No je to neodškriepiteľný fakt: Erik (John White) a jeho najlepší kamarát Cooze (Jake Siegel) už pomaly dospievajú, a tak je najvyšší čas, aby začali chodiť do internátnej školy! Zrejme veľmi neprekvapí, že si vyberú tú, ktorá má legendárny študentský spolok Beta – jeho prezidentom totiž nie je nik iný, ako Erikov bratranec, legendárny Dwight Stifler (Steve Talley)! Okrem „klasického“ problému – s kým sa dajú dokopy (keďže Cooze je, ako vždy, nezadaný a Erik len prednedávnom dostal kopačky) – a neľahkých úloh, ktoré musia splniť, ak sa chcú stať plnohodnotnými členmi spolku Beta, však Erik, Cooze, ich nový kamarát Bobby (Nic Nac) a sám Dwight musia čeliť aj ďalšej obrovskej výzve: súboju s konkurenčným spolkom GEK, ktorého členovia sú najväčší „šprtáci“ na škole! Víťaz získa lákavú výhru – sídlo porazeného... No aby to všetko nebolo až také deprimujúce a vážne, nemôžu chýbať nekonečné študentské večierky, plné neodolateľných spolužiačok (temer) bez zábran... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (338)

SarumanKo 

všetky recenzie používateľa

Film, ktorý extrémne účinne prekrví rozkroky nadržaných teenagerov a zároveň im tak odkrví mozog, že prestanú vnímať jeho neuveriteľnú primitivitu. S pôvodnými a jedinými Prcičkami, ktoré uznávam, to chvalabohu či bohužiaľ, nemá nič spoločného. Pardon, až na oslnivú prítomnosť Eugena Levyho. (2/10) ()

ladko 

všetky recenzie používateľa

Ďalší diel sa nesie v duchu toho predchádzajúceho-akurát je v tomto asi tak 5 krát viac nechutností. Nechýbajú výstreky-mužské aj ženské, ruská ruleta s konským semenom, ovčí sex a keď je súťaž v pití alkoholu a povie sa, že zvracanie je povolené-hneď viete, že tam proste každý každého ozvracia...Je to samozrejme strašná blbosť a dva hviezdy dávam asi za prvých 10 minút, kedy som sa ešte ako tak smial a za tie kozaté slečny, ktorých nebolo málo... ()

Reklama

genetique 

všetky recenzie používateľa

Už ani nemám poňatia, koľké je toto pokračovanie. Po druhej časti sa to totiž zvrhlo na nepochopiteľnú zvráteninu, ktorú zo sračiek už asi nevytiahne nik. Film som si pozrel už len zo zotrvačnosti a k ohľadu na to, že som pozrel aj predošlé. Viac menej ma len zaujímalo, že kto znova koho ogrcia, oprdí, pretiahne, oserie, ostrieka a to nebudem v týchto úchylovinách, ktoré som zakaždým pretáčal pokračovať. Ono, raz je to vtipné, ale keď je tým naplnený celý film, tak je to ozaj dosť. Ale zas musím povedať, že na dačom sa dalo zasmiať. Aj keď otrepane. 40%. ()

Silence 

všetky recenzie používateľa

Suverénní jednohvězdičkový film chrlící na nebohého diváka v mnoha záběrech naprosto všechny tělní tekutiny... tedy, všechny kromě krve. Je to neskonale pitomé, hloupé, imbecilní, nechutné... ale také tak neuvěřitelně zvráceně zábavné! Ani se nějak nestydím, že mi Beta House přirostl k srdci, jako ztřeštěná guilty pleasure s několika výbornými hláškami a odkazy a s hustotou nahých těl na centimetr filmového pásu tak velkou, že umístění vysoko v tématicky zaměřených žebříčcích je jistotou... P.S.: Nepodceňujte šprty! :) ()

Cervenak 

všetky recenzie používateľa

Soft porno (to myslím úplne vážne), tváriace sa ako pokračovanie slávnej teenagerskej komédie. Prvé kozy a oholená šuška sa na vás vyvalia už asi v tretej minúte filmu a potom už je to len "o tom jednom". Áno, asi trikrát som sa zasmial (ruská ruleta z Lovca jeleňov tu má mimoriadne humusácku modifikáciu), inak zúfalstvo. Ale ako tu už bolo viackrát spomenuté - ako film k hromade chľastu s kamošmi je to ideálne. ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (12)

  • Film sa natáčal v Toronte, v Pinewood Studios. Niektoré scény boli natáčané v striptízovom klube v Toronte. (Greenpeacak)
  • Producenti museli herce vyškolit v rozepínání podprsenky jednou rukou, aby to byli schopni předvést při soutěži spolku Beta. (HappySmile)

Reklama

Reklama