Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy (Cameron Diazová) vyhodil z bytu jej bývalý priateľ a Jacka (Ashton Kutcher) práve vyhodil z práce jeho zamestnávateľ. Obaja nešťastníci poslúchnu svojich najlepších priateľov a vyrazia sa zrekreovať do mesta hriechu - Las Vegas. Hneď v prvý večer na seba narazia pri divokej pitke a, ako to už vo Vegas býva, nakoniec sa aj zosobášia. Keď sa ráno už triezvejšie pozrú na celú  situáciu, zistia, že jediným riešením je okamžitý rozvod. Lenže to by nesmeli do jedného z automatov vhodiť mincu, ktorá im vynesie rozprávkový jackpot - tri milióny dolárov! A to je naozaj priveľa peňazí na to, aby sa rozhádaní novomanželia dohodli, ako s nimi naložia.  Keď sa obrátia s problémom na súd, ten im nariadi pol roka núteného spoločného spolužitia a výhru "zmrazí", aby ňou nemohol disponovať ani jeden z nich. Lenže žiť s človekom, ktorého sotva poznáte a ktorý vás maximálne rozčuľuje, nie je práve jednoduché. Možno bude jednoduchšie úplne ho zničiť... To sa však podarí len v prípade, ak si tí dvaja naozaj nie sú súdení. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (395)

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Já jsem ženat už 25 let s tou úžasnou nesnesitelnou ženou. Jsou dny, kdy bych ji sice nejradši zabil, ale neudělám to, protože ji miluji ... a je to nezákonné." Tolik krásné pravdy našel soudce ve svém odůvodnění rozhodnutí, že nerozdělí svazek, který spojil pouze alkohol. A to udělal dobře, protože jsem si tak mohl s Jackem a s Joy užít pár měsíců s jejich podrazy. Bylo to docela zábavné, ale ke spokojenosti mé zlomyslné duše přece jen chyběla alespoň o jeden rychlostní stupeň brutálnější škodolibost. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Jemná, romantická komédia, ktorá by mala zapôsobiť na široké spektrum divákov. Profesionálna réžia, výborná kamera, pohľadní, populárni herci, nenáročný scenár, príjemná zábava, filmový relax na americký spôsob. Nič nové pod slnkom, žiadna progresívna filmárčina. Kopec klišé a už sto krát videných scén. Ale v tomto prípade to nevadí. Je to ukážka dekadentnej nablískanosti gigantickej hollywoodskej produkcie. Je to taký naivne romantický nezmysel, na ktorý sa dobre pozerá. Cameron Diaz a Ashton Kutcher vytvorili v tomto filme sympatický párik. Seklo im to spolu. *** ()

Reklama

kingik 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle je ta typická komedie, která se vám líbí, a ani nevíte proč. Duo Kutcher a Diazová jsou ve svých rolích až nesnesitelní, ale na druhé straně, kde by byl film bez nich. Vtipy jsou rozdílné kvality a nejsou nijak originálně pojaté, ale většinou vyplynou ze situace. Je to milá komedie, ze které si po jejím skončení nebudete nic pamatovat a v jejím průběhu se nudou neukoušete. 60% ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

Mal som pocit že to trvá večne. Zaujímavé na tom však je, že som sa vôbec netrápil. A to len kôli tomu, že Cameron je mojím ženským ideálom z dedstva (vtedy bola ešte...) a Ashton je skvelým a simpatickým hercom. Okrem toho je to však ohrané a predvídateľné, s pár originálnymi vtipmi a gagmi, ktorých je však málo na to, aby to bolo nadpriemerné. Hmm, tretia len preto, že moji dvaja obľúbenci si zahrali v jednom filme. Také už asi (bohužial) nebude. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Hollywood má určite akési sáčky s rovnakými guličkami pre každý možný žáner. Keď doň siahnete, vždy vyberiete tvarovo takú istú, rozdielnu iba vo farbe. Sáčky s nejakými originálnymi telieskami niesu zrejme in. A tak sa objednaní scenáristi musia potiť, aby do takýchto klišovitých príbehov namačkali čo najviac non-stop zábavy. Táto komediálna etuda nevyznieva celkom zle, možno to klišé proste také byť musí. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2008 v Londýně. (BMW12)
  • Rozpočet: 35 milionů amerických dolarů. Tržby v USA za první víkend 20,2 mil. Celkové tržby v USA: 80,3 mil. (Káronoš)
  • Natáčelo se v New York City (New York, USA) a Las Vegas (Nevada, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama