Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televízna šou, z ktorej vzišli známe postavičky ako pani Mária, malý Mirko, skupina Krímeš a najznámejší Slovák František Stromokocúr (Peter Marcin) a príslušník maďarskej menšiny Lászlo Komárom, ktorí sa neskôr stali námetom pre sitcom Susedia. (iWoman)

Recenzie (88)

TERRORDROME 

všetky recenzie používateľa

Taktiež sa mi to vtedy páčilo. Teda, fúzata pani Mária a jej neustále ( debilné ) slovné súťaženie s koktavým manželom ma skôr sralo, podobne ako pehatý, oblizujúci sa dement malý Mirko. Taktiež tam museli furt nadrbať nejakých tých debilných hostí typu Desmod ktorý potom zaspievali niečo na plejbek a žali ovácie. Ale Krímešovci boli zasa fajn a najlepší boli László Komárom a František Stromokocúr, to boli takpovediac postavičky s guľami a ich výstupy ma vždy pobavili ( a samozrejme nezabudnuteľný príhovor prezidenta Schustera - "Ozzy, Ozzy, Ozzy, ty máš ale pekné kozzy" ). No, sranda bola, to sa nedá odškriepiť. ()

mrclTV 

všetky recenzie používateľa

Kým to ešte chodilo na STV, bolo tam zopár legendárnych scén, na ktoré si matne spomeniem aj dnes (ocenenie zlaté stehienko?, alebo keď boli hosťom Horkýže Slíže, to bola sranda, robili paródiu na Pána prsteňov....). Ale od prechodu na Narkózu prišla náhla stagnácia a obmieľanie starých vtipov dookola. Mal radšej so cťou skončiť o niečo skôr a Kraus s Marcinom sa mohli pohnúť ďalej, škoda, nestalo sa tak. ()

Reklama

BesnaSrnka 

všetky recenzie používateľa

Bez mučenia priznávam, že keď som ešte nemal ani občiansky preukaz, výborne som sa bavil. Keď však potom človeka prestane baviť pubertálny humor a uvedomí, že dvojica Marcin+Kraus len prehrávala zozbierané vtipy, nemôže dať viac než dve**. Súčasných 73% pre tento počin beriem ako zlý vtip(ale stále lepší než čokoľvek z hlavy Marcin/Kraus). ()

RomanBond007 

všetky recenzie používateľa

Toto je bezpochyby najlepšia relácia vytvorená Slovákmi. O to viac, keď sú zabávači pre mňa nesmierne sympatický - Peter Marcin & Andy Kraus. Nesmie chýbať skupina Krímeš , Dr. Exodus , malý Mirko , pani Mária Bystrá , Koloman Kudláček a ich dcéra , moderátor René , ale BEST sú László Komárom a František Stromokocúr . 100%!!!! ()

MisoSasky 

všetky recenzie používateľa

Ak prinesie Slovenská televízia zábavu, tak vždy skvelú - čo som prekvapený. Bol to Uragán - dnes už legenda slovenskej zábavy. Boli to S.O.S. a myslím si, že aj talk-show Petra Marcina a programy Andreja Bičana sú na vysokej úrovni vzhľadom na to, čo slovenské televízie dodnes pripravili. No späť k Uragánu. Bez neho by Slovensko nebolo tým, čím dnes je. Viete si predstaviť, že nepoznáte skupinu Krímeš, pani Máriu alebo malého Mirka? O Františkovi Stromokocúrovi a Lászlovi hovoriť ani netreba. Na STV megaobľúbený program, na Markíze sa od nich zbytočne očakávalo niečo viac, preto pre úctu k tejto šou správne premenovali názov na Hurikán. Ja som sa rovnako zabával na STV ako aj na Markíze. Preto sa na slovenské - alebo ba aj na československé pomery nebojím dať - 10/10 ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (9)

  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)
  • Historicky prvá epizóda Uragánu bola odvysielaná 8.4.2001 na kanáli STV1. Hosťom v relácii bol Peter Lipa. (VasylDeBylak)
  • Spolu s reláciou vznikla skupina Krímeš v zložení Peter Marcin a Andy Kraus, ktorej vystúpenia dopĺňali šou. Skupina parodovala známe lokálne aj zahraničné skladby so svojimi vtipnými textami, niektoré narážali aj na originálny text a z niektorých bola vybraná len inštrumentálna verzia piesne. (PATWIST)

Reklama

Reklama