Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televízna šou, z ktorej vzišli známe postavičky ako pani Mária, malý Mirko, skupina Krímeš a najznámejší Slovák František Stromokocúr (Peter Marcin) a príslušník maďarskej menšiny Lászlo Komárom, ktorí sa neskôr stali námetom pre sitcom Susedia. (iWoman)

Recenzie (88)

Creator 

všetky recenzie používateľa

Relácia založená na minime vlastných nápadov a maximálnom vykrádaní dávno známych vtipov z netu ako aj u Kameňáku. Každá studnica však musí raz dôjsť a ako klesala hladina v pomyselnej studnici internetových vtipov tak klesala aj úroveň jednotlivých častí a u mňa skončili vo svojej trápnosti až na samom dne. Dávam 20% za prvé časti. ()

Zombiepod 

všetky recenzie používateľa

Výborný zábavný program v podaní nestarnúcej dvojice Kraus-Marcin, ktorá občas kazila atmosféru hlúpymi a nezmyselnými vtipmi a scénkami, ktoré nestáli absolútne za nič, ale zábava to bola na televízne pomery a možnosti celkom slušná a myslím, že dnes už aj nezabudnuteľná. Silvestrovské epizódy som mal osobne najradšej, všetok najlepší humor si často tvorcovia schovávali práve na tieto diely čo bolo, no zároveň aj nebolo celkom na škodu. ()

Reklama

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Na STV to bola kultovka, možno v našej televíznej zábave aj za 100%. Potom prešli do Markízy, dostali väčšiu voľnosť ... a ... išlo to dole vodou. Najprv to začalo vykrádaním samých seba (opakovanie starých gagov!), neskôr dochádzalo aj to a začala trápnosť a úbohosť a záver už ani nestojí za zmienku. Nakoniec to vychádza, že Marcin a Kraus boli len chvíľkovou náhodou, ktorá v priebehu asi dvoch-troch rokov dokázala vyprodukovať jednu skvelú šou a potom padnúť na totálne dno (Panelák/Normálna rodinka). Vzhľadom na ich väčšinovú tvorbu, to fakt musela byť iba (sakramentská) náhoda. ()

D1705 

všetky recenzie používateľa

Zábavný program z dielne STV 2001-2003 a Markízy-2003-2005. Kraus a Marcin boli ešte nerozlučná dvojka, dali šancu mladej moderátorke Šikulovej. Program mal pointu a diely od roku 2003, mali každý svoj príbeh, ktorý sa ťahal cez celú časť. Pre mňa bola top pani Mária (Júlia) a Koloman, Lászlo a Stromokocúr sa mi nepáčili najviac. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Svojho času top zábavný program, ktoré jeho pokračovania v podobe Hurikánu už nepredčili. Malého Mirka som nemusel, ale pošovník Stromokocúr a skupina Krímeš boli vrcholom zábavy. Zakomponovanie známych osobností veľmi dobre sadlo. Škoda humoristickej dvojice, ktorá sa neskôr rozdelila. Následne to šlo s Marcinom dolu vodou a Krausa ako scenáristu radím do odpadových záležitostí. ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (9)

  • Historicky prvá epizóda Uragánu bola odvysielaná 8.4.2001 na kanáli STV1. Hosťom v relácii bol Peter Lipa. (VasylDeBylak)
  • Spolu s reláciou vznikla skupina Krímeš v zložení Peter Marcin a Andy Kraus, ktorej vystúpenia dopĺňali šou. Skupina parodovala známe lokálne aj zahraničné skladby so svojimi vtipnými textami, niektoré narážali aj na originálny text a z niektorých bola vybraná len inštrumentálna verzia piesne. (PATWIST)
  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)

Reklama

Reklama