Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televízna šou, z ktorej vzišli známe postavičky ako pani Mária, malý Mirko, skupina Krímeš a najznámejší Slovák František Stromokocúr (Peter Marcin) a príslušník maďarskej menšiny Lászlo Komárom, ktorí sa neskôr stali námetom pre sitcom Susedia. (iWoman)

Recenzie (88)

MisoSasky 

všetky recenzie používateľa

Ak prinesie Slovenská televízia zábavu, tak vždy skvelú - čo som prekvapený. Bol to Uragán - dnes už legenda slovenskej zábavy. Boli to S.O.S. a myslím si, že aj talk-show Petra Marcina a programy Andreja Bičana sú na vysokej úrovni vzhľadom na to, čo slovenské televízie dodnes pripravili. No späť k Uragánu. Bez neho by Slovensko nebolo tým, čím dnes je. Viete si predstaviť, že nepoznáte skupinu Krímeš, pani Máriu alebo malého Mirka? O Františkovi Stromokocúrovi a Lászlovi hovoriť ani netreba. Na STV megaobľúbený program, na Markíze sa od nich zbytočne očakávalo niečo viac, preto pre úctu k tejto šou správne premenovali názov na Hurikán. Ja som sa rovnako zabával na STV ako aj na Markíze. Preto sa na slovenské - alebo ba aj na československé pomery nebojím dať - 10/10 ()

mirec2211 

všetky recenzie používateľa

Toto je šou "mojich mládí". Pamätám sa, ako som na tom fičal a smial sa na tom ako bláznivý. Pre mňa kultové postavičky Malý Mirko, Pani Mária Bystrá, skupina Krímeš, František Stromokocúr a Lászlo Komárom a ďalšie. Ešte teraz keď to ide v TV sa na tom dá dobre pobaviť. Chýba mi táto dvojica na obrazovkách. Mohli by sa odobriť a urobiť veľký comeback. U mňa majú najvyššie možné hodnotenie, ale len to čo sa vysielala STV. Markízu nehodnotím. ()

Reklama

tommy187 

všetky recenzie používateľa

Ah tie večery, keď som sa tešil na Stomokocúra, pani Martu, malého Mirka, Lászla :). Peťo Marcin a Andy Kraus boli jednoducho hitom doby. Každý ich pozeral, každý sa na nich bavil, každý ich mal rád. A sláva im nestúpla do hlavy, čo je perfektné - čo si na nich cením. Aj tí hostia boli skvelí. A pamätáte si na Krémeš? A "Dziny, dziny, čierny pirát je môj brat ..." ()

BesnaSrnka 

všetky recenzie používateľa

Bez mučenia priznávam, že keď som ešte nemal ani občiansky preukaz, výborne som sa bavil. Keď však potom človeka prestane baviť pubertálny humor a uvedomí, že dvojica Marcin+Kraus len prehrávala zozbierané vtipy, nemôže dať viac než dve**. Súčasných 73% pre tento počin beriem ako zlý vtip(ale stále lepší než čokoľvek z hlavy Marcin/Kraus). ()

RomanBond007 

všetky recenzie používateľa

Toto je bezpochyby najlepšia relácia vytvorená Slovákmi. O to viac, keď sú zabávači pre mňa nesmierne sympatický - Peter Marcin & Andy Kraus. Nesmie chýbať skupina Krímeš , Dr. Exodus , malý Mirko , pani Mária Bystrá , Koloman Kudláček a ich dcéra , moderátor René , ale BEST sú László Komárom a František Stromokocúr . 100%!!!! ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (9)

  • Relácia vznikla na základe úspešného rozhlasového cyklu Twister, ktorý sa vysielal na Rádiu Twist. (PATWIST)
  • Herci sa museli počas natáčania aj niekoľkokrát prezliekať, keďže hrali viacero úloh. (PATWIST)
  • V úplne prvej vysielanej časti mali postavy iné mená. Lászlo sa volal Aladár Lekvároš, František Stromokocúr mal meno Bedrich Bobor a pani Mária bola pani Júlia. Marcin a Kraus tak spravili z obavy, že by rádio Twist mohlo mať výhrady, keďže tieto postavy boli prevzaté z Twisteru. Deň po vysielaní za nimi prišiel vtedajší generálny riaditeľ rádia Andy Hryc a vynadal im, že nenechali pôvodné mená z Twisteru. (Zdroj: rtvs.sk) (kacer4)

Reklama

Reklama