Reklama

Reklama

Farm House

všetky plagáty
Trailer

Psychologický thriller, odohrávajúci sa niekde na stredozápade USA. Sledujeme mladý manželský pár, ktorý sa po veľkom nešťastí, ktoré sa im prihodilo, rozhodne žiť odznova. Keď sa im počas cesty podarí uviaznuť vo Wine Vineyard, osade uprostred ničoho, sú nútení čeliť množstvu tajomstiev a zároveň uniknúť miestnym obyvateľom, ktorí s nimi majú zlé úmysly. (ed_wood)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (36)

fcreading 

všetky recenzie používateľa

"Viem o každom tvojom tajomstve." No teda Bessudo sa nám ale predviedol, už sa aj bojím pozrieť jeho o rok starší Lake Dead. Herci sú tentokrát v pohode, buď hlavná hrdinka alebo záporáci, gore efekty nechýbajú sú pekne natočené a je cítiť aj nejaké to napätie. Dej je pomerne zo začiatku predvídaťelný a jednoduchý, nechýba aj mučenie a ponáranie do vody, ale pokial sa nedostaneme do záveru, ktorý je velmi otrepaný a údajne šokojúci. Našiel som aj dobré scénky napr. za zmienku stojí vypichnuté oko nožom, zabodnutí nôž v hlave, alebo ešte jedná scénka ktorá je okopírovaná z Jeepers Creepers, mám namysli tú keď hlavný hrdinovia prejdú autom vraha asi päť-krát. No a teraz ten koniec je naozaj neprekvapiteľný, tvorcovia sa rozhodli záver ignorovať, a tak nás nahať nekludných, blbé mi prišlo znovu oživiť tých dvoch zabijakou, pretože už dávno boli zlikvidovaný a po smrti. Spočiatku som sa rozhodoval dať 3 hviezdičky, ale potom závere som sa rozhodol ísť na 2, škoda, mohol to byť dobrý horor 40 percent. ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Oproti Bessudovej nevábnej prvotine Lake Dead je Farmhouse určite citeľnými krokom vpred, o tom niet pochýb. Ide o horor, ktorý účelovo klame publikum a to, čo väčšinu času vyzerá, ako úplne priemerné a absolútne neinovatívne exploitation klišé sa v závere pomerne nečakane zvrtne v čosi úplne iné a podľa môjho názoru vcelku pôsobivé. ()

Reklama

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Na prvý pohľad celkom obyčajný hixploitation horor plný nič nehovoriacich flashbackov, no v konečnom dôsledku a záverečnom rozuzlení, je každá takáto scéna dôležitá, či už nám zmysel dáva alebo nie. Film môže ponúknuť mrazivú atmosféru, veľké napätie či pocit nepríjemnosti v niektorých určitých scénach, no najsilnejšia stránka filmu je bezpochyby hudba, bez ktorej by to naozaj nebolo ono. Bohužiaľ, tak ako každý iný hixploitation, aj Farm House má nie veľmi hodnotný scenár, v ktorom je množstvo nezmyslov a banálnosti (Prečo sa hrdinovia ani len nepokúsili potlačiť vozidlo hore? A keď už bola brokovnica odistená a pred tvárou vraha, prečo ho ňou hrdina aspoň neuhodil?). Záverečné rozuzlenie prekvapivé, no za to veľmi banálne. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Přežít úvodní třicetiminutové seznamování a pak se královsky bavit. Mladý pár vinou mikrospánku nabourá nedaleko vinic a najde dočasný azyl u sympatického páru, který vlastní k vinicím patřící farmu. Ze zdánlivých sympaťáků se ale vyklube něco, co trosečníci nečekali. A aby toho nebylo málo, začne se prát i rodinné špinavé prádlo. Zprvu jsem si myslel, že půjde o obyčejný hixplotation, ačkoliv Kelly Hu a Steven Weber nepatří k typickým teror vidlákům. Ale o to to mohlo být a také bylo zajímavější. Vše šlo podle osvědčených notiček, odehrálo se pár správně krvavých momentů, přičemž struhadlo už nikdy nebude to, čím bývalo dřív, ale 20 minut před koncem se mi zdálo, že film už nemá kam dál jít. Ale šel a můžu říct, že vyústění možná nebylo zcela originální, ale rozhodně mě překvapilo a dokonce i potěšilo. Nečekal jsem moc a dostal hodně. 80% ()

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Naprosto průměrný horor, jenž první půlhodinu nudí, potom začne být trochu zábavný, aby ke konci klesnul na dno. Opravdu, na takovéhle závěry už začínám být alergický. Jediná vyloženě pozitivní věc na tomhle filmu je skutečnost, že se ukázalo, že George Bessudo není až takový režijní impotent, jako se zdálo po jeho loňském snímku Lake Dead. Na Farmhouse už lze nějaký ten um vidět, ale scénář je opět jedna velká prasárna. 5/10 ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama