Reklama

Reklama

Mojsejovci

(relácia)
Reality-TV
Slovensko, 2005, 65 min

Reality šou známeho manželského páru. Podnikateľka Nora Mojsejová a spevák Braňo Mojsej sa tentokrát rozhodli, že si do domu zavolajú súťažiacich a vyberú jedného, ktorý získa finančnú odmenu. Do šou sa prihlásilo 16 036 záujemcov z celého Slovenska. Na konkurzy do štyroch miest bolo pozvaných 1 800 uchádzačov, z ktorých postúpilo ďalej do hry sto. Z nich bolo v druhom kole vybraných 12 finalistov, ktorí sa nasťahovali na tri mesiace do vily Mojsejovcov. Tu žili denno-denne dvadsaťštyri hodín pod dohľadom kamier, bez akéhokoľvek kontaktu s rodinou a priateľmi. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (84)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Každý má vlastný štýl, Nemec, Češka či Ír.“ Pozrite sa na to z nadhľadu štyroch kilometrov a z toľkej bizarnosti (už tá úvodná pesnička!) získate iný a podľa mňa rozumnejší pohľad na túto televíznu reality šou. Horolezkyňa! Makepeaceová! Model! Guru! Jožo Ráš! Starosta! Nečudo, že na takúto ťažkú tonáž skromný slovenský národ nebol pripravený. Monty Python je handra. No dobre, to som prehnal. „Ja chcem byť v dóme ááánóóó! Ty chceš byť v dome, ááánóóó!!“ http://www.youtube.com/watch?v=UsZZKaSydsc ()

genetique odpad!

všetky recenzie používateľa

Bez debaty sa jedná o trápnosť najväčšieho rangu, ale tá demencia tejto manželskej dvojice stála zato, aby som si tých úbožiakov občas zapol a schuti zasmial na ich vypláchnutých mozgoch a hlboko zmyselných rečiach. A Markíza na tom ryžovala, pokiaľ si to tí neandrtálci neuvedomili, alebo pokým im za to strápňovanie dobre platili. 0%. ()

Reklama

brasek odpad!

všetky recenzie používateľa

Horšie než odpad! Priznávam, zo začiatku som to pozeral... znechutilo ma, že Mojsejovci boli vždy tí najmúdrejší... možno sú, neviem... nepoznám ich. Ale proste celá tá show, dramaturgia, šašo Rozboril - one man show, návrat vyradených, lebo že... proste z celkového pohľadu to bola otrasná pičovina a nič viac než pičovina. ()

zdepapepa odpad!

všetky recenzie používateľa

Čas, co jsem nad tím strávil (naštěstí ho bylo málo) mi už sice nikdo nevrátí. Ale nikdy není pozdě na to varovat ostatní, co by měli co dočinění s těmito pseudo-pseudocelebritami. Osobně jsem ani prvně nevěřil, že by nějaký takovýhle (skutečně s výkřičníkem) odpad mohl přežít byť jen inkubační fázi schvalování. Co je ovšem nejhorší, oni se nevzdávají a Nora vzala stečí další reality show Čápi s mákem. Ale o tom v jiné recenzi. Skoro škoda na takovýto děs plýtvat serverové bajty písmenek a pixely na vašich monitorech... ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tu ma napadne jednoznačne - "Ja chcem by ť v dome, áno, ty chceš byť v dome? Áno" :D , ale blbosť to bola ako fúrik s gaštanmi na Mesiaci. Ďalšia vec s ktorou sa moderátor nevyznamenal a zabil čas, ktorý mohol využiť inak. V celku tam bola aj sranda, ale aj zvady, presadzovanie názorov majiteľov domu a veľká komerčnosť. Tu začala naplno upadať komerčná TV Markíza. Počiatok úpadku bol skôr, ale tu to nabralo poriadne kontúry. Sklamal ma výber víťaza, fandil som tomu "Rážovi" už len skrz tú podobnosť a viac-menej nekonfliktnosť. "Model" rozbehol z tej výhry krátkodobú neúspešnú kariéru speváka a to bol koniec za jednou veľkou kravinou. Malo sa to nazvať: Ja chcem byť v TV, áno, Norika a Braňo chcú byť v TV, áno! ()

Galéria (98)

Zaujímavosti (9)

  • Mojsejovci sa vysielali od 6. marca do 26. júna 2005. Prvé vydanie vysielané 6.3.2005 sledovalo takmer 1,7 milióna divákov a v cieľovej skupine 12-54 ich sledovalo vyše 1,2 milióna divákov. (VasylDeBylak)
  • Spolu s reality show Mojsejovci sa vysielali aj súvisiace relácie Mojsejovci Live, Mojsejovci Hot Line a Mojsejovci Quizshow. (VasylDeBylak)
  • Túto reality show sprevádzali aj škandály a kontroverzie, napr. falšovanie SMS hlasovania divákov, účasť vtedajšieho starostu obce Čakajovce Oskara Bíra či obvinenie holandskej produkčnej spoločnosti Endemol z nelegálneho kopírovania reality show Big Brother. Aj správanie niektorých súťažiacich vyvolalo pobúrenie, napr. jeden účastník sa porezal a sypal si soľ na rany, iný nadával Mojsejovcom na výzvu, ďalšiu súťažiacu zase Braňo Mojsej požiadal, aby sa vyzliekla do naha. (VasylDeBylak)

Reklama

Reklama