Reklama

Reklama

Byť tínedžerom je ťažké a nikto to nevie lepšie ako Ren McCormack, mestský chlapec so silným citom pre hudbu. Renov život sa zmení, keď sa presťahuje do malého mesta, kde rock a tanec patria do registra  trestnej činnosti. Po tragickej nehode sa totiž tunajšiemu reverendovi Shawovi Mooreovi (Dennis Quaid) podarilo dosiahnuť zákaz hudobných a tanečných podujatí. Vďaka láske k reverendovej dcére Ariel sa Ren vzbúri, vráti sa k tancu a mesto znovu ožíva. (TV JOJ)

(viac)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (141)

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Naprosto debilně obsazený remake (ale vážně - tady je snad úplně každičká postava dvakrát tak nesympatická, co v originále, hlavní hrdina kór), v němž se až na výměnů traktorů za autobusy žádné inovace nekonají. Naopak, scény, které mi už v originále připadalo trapné sledovat (taneček v továrně), nabraly na skutečné trapnosti až nyní a ty ostatní jsou naprostou (a pouhou) kopií své předlohy. ()

Procker 

všetky recenzie používateľa

Upřímně mám tenhle druh filmu celkem rád. Často přehlížím, jak "klišovité" jsou scénky, předvídatelný příběh a mnohdy i slabé výkony herců. Ale pokud máte přesně tuto charakteristiku zabalenou do téměř 2 hodin dlouhé stopáže a navíc bez pořádných tanečních vystoupení, tak v tomhle případě, vážení, se i mně protáčejí panenky. ()

Reklama

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Takmer každý z nás určite prešiel obdobím, keď pravidelne navštevoval diskotéky a posilnený správnym množstvom zakazovaného alkoholu a v opojený mladých dievčat sa stával levom na tanečnom parkete. Rád spomínam na tie časy, keď som si užíval mladosť bez dnešných záväzkov a povinností a všetko čo bolo zakazované ma nesmierne lákalo. Tak to bolo aj tomto príbehu v podaní hriešne príťažlivej Ariel (Julianne Hough) a Rena (Kenny Wormald), ktorý mi imidžom pripomínal J.Travoltu z muzikálu Grease. Tento remake sa režisérovi Craigovi Brewerovi vydaril, keď za pomoci veľmi dobrého výberu hudobných skladieb vytvoril neobyčajne dobrý zážitok s vtipnými momentami. Pri pohľade na jeho produkciu filmov ho nemôžem pochváliť, ale raz za čas sa naozaj nakopme " a ukáže všetko čo schováva vo svojich vreckách" (tým mám na mysli film Black Snake). Počas viacerých momentoch som si nohou klepal do rytmu bluesových a gitarových tónov, takže zaslúžených 60%. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Dnes večer som mal na výber niekoľko titulov, ale do aktuálnej nálady sa mi hodil tento. Tanečné filmy v poslednej dobe mali úspech, tak prečo nie. Začiatok, hm, ako to povedať, strhujuci?? Tancovačka a potom krásna zrážka plne obsadeného auta s kamionom. No prinúti vás to začať sledovať, už len z toho dôvodu, kto to bol a ako sa to vyvinie ďalej. Kenny Wormald, jeho príchod na scenu je opradený rúškom tajomstva, ale od prvej chvíle zaujme. Sympaťák, vtipný. Dej sa rozbieha. Niekoľko vecí sa vysvetlí. Prvá nelegálna párty určite nenechá diváka chladným. Krásna Julianne Hough ukáže niečo zo svojho tanečného repertoáru. Nieje divu že tu hrá, veď vo Variete po boku Christýny a Cher pekne zažiarila. JE zaujímavé sledovať, ako všetci, celé mestečko je krásne v nedeľu nastúpené v cerkvy. Jav, ktorý sa u nás vidí vo veľký sviatok a v Čechách asi ani v tedy nie. Po trochu nudnej pasáži prichádza pretek autobusov. Nič moc, čo sa týka spracovania, ale na oživenie celkom v pohode. Ak vás nerozhýbala prvá párty, tak žúrka v country štýle vás určite nenechá na pokoji. To je posledný taký svetlý moment. Potom je pauza, nedeje sa nič a nastáva vyvrcholenie. Bitka musela byť, škode že už asi od takej 15 minúty som vedel kto s kým a ako to skončí. Celkovo film pôsobý takým svižným, pohodovým dojmom. Dalo by sa o ňom povedať, že je to také B-čko Lets Dancu. Plus tu je určite hudba. A nenáročný dej. Samozrejme sympatická hlavná dvojica filmu len a len pridá. Ostatné vedľajšie postavy dotvárajú atmosféru. Myslím, že film neublíži, a na také to príjemné popoludnie s priateľkou rozhodne odporúčam. Rozhodujem sa medzi 2 a 3. Dam to druhé, ale s veľmi veľkým prižmúrením oka. 3 z 5 ()

FFilipCZ 

všetky recenzie používateľa

Kdybych měl ty dvě hvězdy rozdělit, tak první hvězda by padla na taneční kreace a povedenej maturitní ples (PS: Taky bych se chtěl během týdne naučit pařit jako Willard :D) a druhá hvězda by padla na super hot Julianne Hough. Tady nejde o nějaký propracovaný děj nebo pointu, tady jde hlavně o to si film užít a pokud jste velcí fanoušci tance, třeba se i zakroutit v křesle. ()

Galéria (37)

Zaujímavosti (19)

  • Na rozdiel od pôvodného filmu Footloose (1984) umiestneného do fiktívneho mesta "Bomont" v Utahu sa tento odohráva v Atlante a okolí, kde sa aj natáčal. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Zaškatulkovaní (?) jinoši

Zaškatulkovaní (?) jinoši

29.03.2009

Robert Pattinson a Zac Efron. Každá průměrná dorostenka by některého z nich ráda viděla v roli otce svých dětí. Jaké role jim ale nabízí Hollywood? Pattinson se právě proslavil, takže se ještě nemůže… (viac)

Reklama

Reklama