Reklama

Reklama

Trojnásobně zábavní, trojnásobně stupidní, trojnásobně trapní. Hoši ze série Jackass jsou zpátky ve své zatím nejdivočejší jízdě plné klukovin a bláznivých akcí! Budete se smát, až vám bude praskat močový měchýř a pukat slezina: Johnny Knoxville se totiž vydá na bruslích mezi dobytek, Bam Margera zkusí projít uličkou mezi paralyzéry s vysokým napětím a Steve‑O se vznese do oblak v přetékající kadibudce. Můžete přepínat mezi původní a nesestříhanou verzí a užít si tak i šílené scény, které na filmovém plátně neuvidíte. Vychutnejte si z bezpečné vzdálenosti neskutečné hazardní kousky v podání starých známých a oblíbených idiotů. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (6)

Trailer

Recenzie (356)

Rocky62

všetky recenzie používateľa

Máti rádi házenou se včelím hnízdem? Líbí se vám, když vás nabere bizon? Rádi se občas napijete potu ze 150 kilového vyšlehance? Vzrušuje vás, když jste na špici stromu, který pod vámi někdo kácí? Ano? pak je tento film pro vás bezkonkurenční zábavou. Vtipné, ale na můj žaludek až příliš nechutné. Shlédl jsem jen polovinu, takže nehodnotím. ()

JJ.Gibson 

všetky recenzie používateľa

Po delší odmlce se vrátila Knoxvillova banda!!! A ikdyž na nich zub času malinko zapracoval, neztratili nic ze své šílenosti a nechutnosti :D Dokonce pro mě, se Jackass 3D povedl mhohem víc než bych čekal. Přišlo mi to celé takové hodně nápadité a propracovanější. Kluci stále dokáží vymýšlet nové kousky a nové kousky a to se cenní! Já jsem se výborně bavil... ()

Reklama

Javad 

všetky recenzie používateľa

Znova množstvo zvratkov, hovien, moču, zhovadilostí, kaskadérskych kúskov, strieľania si z nevinných ľudí a zo seba, po prvý krát v HD kvalite alebo 3D a za využitia spomalovačiek (aby ste si mohli naplno vychutnať vytryskujúce hovno z riti Dave Englanda). Reči, že tejto bande dochádzajú nápady sú somarina, viď super scénu so stíhačkou L-39 Albatros :) a ďalšie vydarené srandičky. ()

SarumanKo odpad!

všetky recenzie používateľa

Pred rokmi som zachytil niečo z pôvodného seriálu Jackass, kde si banda mentálne retardovaných amerických hovád ubližovala a síce sa mi to moc nepáčilo, považoval som to za znesiteľnú zábavu pre vypatlaných Američanov s vymytými mozgami. A dobré referencie ma primäli pozrieť si jedno z "filmových" "diel" tejto partičky. A som mimoriadne znechutený. Celé Jackass vlastne nenávidím už od svojej podstaty a opovrhujem celou jeho koncepciou, je to totiž mimoriadne zvrátene dielo chorých mozgov, ktoré sa smejú vážnemu cudziemu utrpeniu a hlavne fekálnemu humusu najťažšieho kalibra a ubližujú základnej ľudskej dôstojnosti. Na filmovom plátne znesiem akékoľvek fyzické násilie a nejaké to hovno alebo grcka ma nerozhádžu, ale toto je vážne nezmyselne nechutné. Nezmyselne preto, lebo ani napriek odpornému smiechu členov Jackassu, mi celé toto opľutia hodné a trápne freak-show neprišlo vtipné. Miestami, fakt asi 3 alebo 4-krát som sa zasmial, ale skôr preto, lebo mi niektoré "vtipy" prišli absurdne originálne a šialené. O remeselných kvalitách je škoda hovoriť, pretože to pripomína skôr zostrih "smiešnych úrazov" z Youtubu než plnohodnotný film. Myslím, že Jackass sa nedá jednoducho mať rád. Vy ho buď zbožňujete alebo nenávidíte. Ja jednoznačne patrím do tej druhej skupiny. (10%) ()

MrMysterious odpad!

všetky recenzie používateľa

Nefalšovaná ukážka úbohosti dnešnej „uvoľnenej“ spoločnosti, nedostatok prirodzenej inteligencie a vkusu, na rešeto rozstrieľané morálne zásady, slušnosť a chochmes, kúsky ubližujúce nič netušiacim, vystrašeným zverom. Uvedomujem si že môj úvod môže rovnako slúžiť ako dobrá reklama. Čo predpokladám v 80%toch vás aj zafunguje. K jednej z častí Jackass New York Times napísal: „…najodvážnejšia, najuvoľnenejšia komédia moderného filmu.“ Ukážte mi prosím toho primitíva ktorý túto sprostosť napísal a osobne mu do zadnice vrazím (v Jackass partii tak obľúbený) umelý úd poháňaný silou turbíny z lietadla. Naozaj považujeme za synonymum odvahy vytasenie náradia a ošťanie všetkých naokolo? Poriadna päsť do tváre kamaráta je to, čo z nás robí tvrdých chlapíkov? O nechutnostiach, trápnosti, fingovaným nebezpečím (neboj sa, tomu hadovi vytrhli zuby), smiechu nasilu sa radšej ani rozpisovať nebudem. Veľa z vás si teraz možno povie že som zakomplexovaný suchár ktorý nedokáže oceniť „odvahu“ týchto psychicky chorých a nevyvinutých jedincov. Otázkou však zostáva: naozaj chceme robiť hviezdami dnešnej doby niekoho, kto má jedinú skutočnú hodnotu silný žalúdok a schopnosť udržať v ústach konské spermie? Naozaj si dáme vymývať mozog stupídnymi kúskami a pohľadom na násilie v partii chlapov ktorých súdnosť (spolu s fanúšikmi ich filmov) nenávratne opustila? Kľudne sledujte Jackass každý deň, pokiaľ máte pocit že vás to nejakým spôsobom posunie a skvalitní život. A vypnúť sa dá aj kultivovanejším spôsobom, ako dívať sa na partiu krochkajúcich úbožiakov, ktorí urobia naozaj čokoľvek aby sa dostali na televízne obrazovky. A nebola by to MTV keby im to výmenou za kilá sračiek neumožnila. Fanúšikovia, prajem vám veľa naozaj „kvalitnej“ zábavy strávenej pri Jackass, ďalšie časti budem s vami preklikávať aj ja a trpezlivo čakať, kedy si niektorý s maníkov pri natáčaní zlomí väz. To len bude prdel, vole. MUHEHEHEHE Morálny úpadok v extrémnej forme ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (6)

  • Počas natáčania “Rocky triku“ zlomil Bam Margera Steve-Ovi nos, avšak konkrétny záber bol nepoužiteľný, a preto sa vo filme nenachádza. Po roku od incidentu mu nos napravil inštruktor Kung Fu. (HOMERjeALIEN)
  • Vytrhnutí zubu pomocí Lamborgini bylo původně natočeno už pro Jackass: Number Two s Vincentem Margerou. Tato scéna byla nastíněna traileru, ale následně byla stažena kvůli jeho sexuálnímu útoku. Tentokrát se ve scéně objeví Ehren McGhehey. (zdenur)
  • Letoun, který můžeme ve filmu spatřit, je český Aero L-39. (Cocacolix)

Reklama

Reklama