Reklama

Reklama

DESmod

(koncert)
Hudobný / Dokumentárny
Slovensko, 2008, 60 min

Obsahy(1)

Nejpopulárnější slovenská skupina Desmod připravila svým fanouškům unikátní předvánoční dárek. Spojila se s klasickým hudebním tělesem - Orchestrem Opery a baletu státního divadla Košice. V rámci turné Desmod Symphomusiq Tour tak mohli fanouškové kapely v šesti slovenských městech vidět a slyšet unikátní spojení rocku a vážné hudby. Vyvrcholením byl koncert v beznadějně vyprodaném bratislavském Národním tenisovém centru. Pro HBO jej zaznamenaly televizní kamery. Poprvé v historiii slovenské popmusic byl koncert zaznamenán ve vysokém HD rozlíšení. Unikátní atmosféru, výborné výkony a skvělé písničky Desmodu si díky tomu můžete vychutnat i vy - na HBO. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (4)

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Aj ked je Desmod povazovany za hudobny odpad, mne sa tie pesnicky dokonca obcas aj pacia. Nehovorim, ze je to ta najkvalitnejsia vec z mainstreamu, a hoci pesnicky Desmodu su tvrde, cosi do seba maju. 75 % ()

bari68 

všetky recenzie používateľa

Nápad koncertovať so symfonickým orchestrom bol geniálny.Dobrý výber piesní, perfektné prevedenie,lepšie povedané úžasné,grandiózne,nádherné.........nenachádzam slov. ()

Reklama

vlciak_007 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak no, keď spieva tučné prasa... Tejto kapele sa podarili len dve veci - uspať ma a naučilo ma to počúvať vrzgajúce kreslo(dovtedy som si myslel, že horší zvuk nie je). ()

ripo 

všetky recenzie používateľa

Pozeral som to len kvôli tomu, že ma Henci poprosila, aby som jej to nahral na DVD - zúčastnila sa totiž koncertu ako členka Štátnej filharmónie .... Desmod ? Stredný prúd šmrcnutý akožetvrďačinou s cieľom zapáčiť sa každému ... ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama