Reklama

Reklama

Nakonec zemře

(festivalový názov) (amatérsky film)
  • Írsko He Dies at the End
Krátkometrážny / Horor / Thriller
Írsko, 2010, 4 min

Réžia:

Damian McCarthy

Obsahy(1)

Muž je večer sám doma a dělá si na počítači test, který mu má říci, jakým způsobem zemře. Počítač mu klade stále znepokojivější otázky a muž začíná stále více pochybovat o tom, že je v bytě skutečně sám. (choze)

Recenzie (362)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Si šťastný?“ Bravo, toto je presne ten minimalizmus, akého by sa podľa mňa mal držať aspoň každý druhý začínajúci amatérsky filmár s heslom „z núdze cnosť“ – atmosféra sa dá budovať skutočne len s takmer nehybnou kamerou, jedným chlapíkom v závere, ktorý za celé štyri minúty nepovie ani jedno slovo - a s počítačom a podozrivo stíchnutým večerným bytom s príliš čiernou tmou v susednej miestnosti. Kompletný kraťas na YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=4jOU3m_tHtQ ()

pytlik... 

všetky recenzie používateľa

Zfilmovaná básnička od Vodňanského Grizzly, kterou jsem jako dítě neměl rád, protože byla na mé slabé nervy až moc drastická: Pojďte Něco Vám povím Ale neohlížejte se Což abychom zmizli Pojďte Něco vám povím Ale nebojte se Za náma jde grizzly Je vysoký šest stop Dělá Hop hop hop Pojďte Něco Vám povím Ale neohlížejte se Což abychom zmizli Pojďte Něco Vám povím Ale nebojte se Za náma jde - Uááá Pozdě! Pozdě! ()

Reklama

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

V jednoduchosti je krása! Štvorminútová Írska vecička, ktorá ponúkne neskutočnú atmosféru a napätie, pokiaľ však divák s filmíkom "spolupracuje" a sústredí sa na to. V inom prípade to už tú silu nemá, hoci ľakačka na konci je prakticky zaručená. Pre najlepší zážitok si to treba pozrieť v noci a pekne so sluchátkami. Ale samotný bubák na konci ma sklamal; neviem či to bol panáčik Cetelem, ktorý prišiel vymáhať splátky, alebo prezlečený Kuko, no nehodil sa mi tam. A aj keď sa názov tvári veľavravne, v skutočnosti sa nedozvieme či sa tak nakoniec stalo. ()

kanderas 

všetky recenzie používateľa

Chýba vám trochu napätia v živote? Postupuje podľa návodu a dostanete extra dávku o ktorej sa vám ani nesnívalo. Počkajte do zotmenia, uistite sa že ste sami v izbe, zhasnite svetlo, pekne sa uvelebte v kresle, pustite si tento kraťas a zvýšte hlasitosť. Prajem príjemný zážitok. ()

LetztesBiest 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle mě opravdu dostalo ... nejdřív výborně navozenou znepokojující atmosférou a pak ... no, jen koukněte sami. Ale jsem rád, že jsem si to stihl pustit dřív, než jsem se začetl do zdejších komentářů, pak by můj zážitek asi nebyl tak intenzivní. Čím míň o tom člověk před shlédnutím ví, tím líp. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama