Reklama

Reklama

Mamy na Mars

  • Česko Máma mezi Marťany (viac)
Trailer 2

Deväťročný Milo zistí, ako veľmi potrebuje svoju dobrú mamičku, až keď ju unesú Marťania, aby využili jej úžasné pozemské "mamičkovské" schopnosti pre svojich vlastných potomkov na planéte Mars.
Deväťročnému Milovi sa práve začínajú prázdniny, ale jeho mama je neustále zahltená množstvom povinností. Milo sa nudí a vymýšľa, ako by sa zabavil, preto raz namaľuje svojej sestre tvár na fialovo. S mamou sa kvôli tomu pohádajú, keďže ona v tom, samozrejme, nevidí nič vtipné. Milo odchádza do svojej izby, zaspí a nepočuje, že na ich záhrade pristála vesmírna loď. Až keď zistí, že mu mamu uniesli mimozemšťania, uvedomí si, prečo sú mamy pre deti také dôležité. Milo sa rozhodne podniknúť divokú dobrodružnú výpravu na záchranu svojej unesenej mamy. Nebezpečná cesta zahŕňa cestovanie načierno vo vesmírnej lodi, riadenie komplikovanej viacúrovňovej planéty a ovládnutie mimozemského národa spolu s jeho vodcom. S pomocou technickej inteligencie, pozemšťana menom Gribble, ktorý žije pod zemou a rebelského Marťanského dievčaťa menom Ki, sa Milovi podarí nájsť cestu k svojej maminke – a to hneď viacerými spôsobmi... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (5)

Trailer 2

Recenzie (144)

Zombi 

všetky recenzie používateľa

Nápad slušný, provedení horší. Film je dost svižný, pořád se něco děje a pro děti je to napínák. Vyloženě slabý je ale vizuál, takhle ošklivou animaci jsem dlouho neviděl, ať už jde o lidi, nebo marťany. Na závěr jsou sice ukázány motion capture scény, ale pohyby postav ve filmu jsou většinou stejně nepřirozené. Příběh clekem jde, ale některé věci jsou dost prvoplánové, na druhou stranu je to animák pro děti. Slabší 3 hvězdy. ()

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

Zajímavá motion-capturovka od Disneyho, která umí být napínavá a i dost nekompromisně smutná, ale u které mi zároveň chybělo nějaké lepší prokleslení fungování světa na Marsu. Nebýt posledních asi deseti minut, už bych řekl, že úhlavní záporačka nemá vlastně vůbec žádný důvod pro své konání. Námět jinak zajímavý a být poněkud hlouběji a lépe propracovaný, mohl se vyšvihnout mnohem výše. 60% ()

Reklama

Pethushka 

všetky recenzie používateľa

Dokázala bych odpustit trochu odfláknutý scénář, ale není dobrá animace v dnešní době už samozřejmostí? Asi ne..tady ji totiž rozhodně pochválit nemohu. Obzvlášť ta máma se vůbec nepovedla. Chybí tomu vtip, barevnost a originalita. Velká škoda nevyužitého nápadu. Tohle neoživí ani skvělá hudba Johna Powella. 2,5* ()

anli 

všetky recenzie používateľa

Další 3D animák od studia Disney,které se ovšem tentokrát moc nevytáhlo.Děj je tak řídký,že by stačil sotva na jednu 20-ti munutovou televizní epizodu a uteče dřív,než se na plátně cokoliv stane,navíc je velmi jednoduchý,místy až infantilní a nadchnout může jen malé(opravdu malé)děti.Chybí tu prakticky vše,co má takový film mít-nápad,vtip,atmosféru a bohužel ani technické zpracování není na nějaké extra úrovni.A režisér se taky nijak nevytáhl.Připadne mi to,jako když všichni zúčastnění dělali školní cvičení a pak někdo rozhodl,že by se na tom mohlo trochu vydělat a šoupnul to divákovi pod nos.No v televizi při deštivém odpoledni možná,ale do kin ve věku pixarovek,"Shreka","Jak vycvičit draka" a třeba"Na vlásku"?-to je opravdu velká slabota.A co v téhle sestavě pohledává Robert Zemeckis opravdu nevím a doufám,že jen dal někomu peníze,aby se něco naučil a nic víc.Za ty malé děti,co se zabaví dávám velmi slabých a sotva dýchatelných 40%. ()

Mishqo 

všetky recenzie používateľa

no tak ono námet ani nebol veľmi zlý ale realizácia na grcanie...jak to že všetky postavičky museli vyzerať jak poopičné hovno, fuj ble proste vizuálna stránka bola otrasná na to že mali rozpočet $150 mil. a zároveň kvalitná nuda pretože dialógy boli o veľkom ničom až na pár (2-4) vydarených hlášok...no čo už...2/10 ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (4)

  • Jeden z najväčších prepadákov histórie: Počas prvého víkendu si 150 miliónový projekt v kinách Severnej Ameriky a Kanady zarobil 6,9 milióna dolárov. (Hystory)
  • Snímek byl natočen podle stejnojmenné knihy Berkeley Breatheda z roku 2007. (Terva)
  • Seth Green strávil 6 týždňov v špeciálne vyvinutom motion capture obleku, aby nahovoril hlavného hrdinu filmu, Milu. Počas post produkcie však tvorcovia prišli na to, že jeho hlas znie príliš dospelo, a tak nechali postavu predabovať. (classic)

Súvisiace novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (viac)

Šéf studia Disney popraven kvůli Carterovi

Šéf studia Disney popraven kvůli Carterovi

24.04.2012

Samozřejmě, jen obrazně. „Padání hlav“ se po fatálním neúspěchu vesmírné fantasy John Carter (ztráta se odhaduje na 200 milionů dolarů) dalo čekat. Nakonec musel odstoupit i výkonný ředitel Rich Ross… (viac)

Zemeckis na lovu mořských příšer?

Zemeckis na lovu mořských příšer?

29.07.2011

Po propadáku Máma mezi Marťany z jeho produkční dílny je víceméně jasné, že kariéru Roberta Zemeckise spasí už jen návrat k hranému filmu. Tedy, alespoň částečně hranému – nějaké ty digitální efekty… (viac)

Reklama

Reklama