Reklama

Reklama

VOD (1)

Zvieratá v zoologickej záhrade Franklin Park zbožňujú svojho láskavého ošetrovateľa Griffina Keyesa. Griffin, ktorý sa lepšie cíti v spoločnosti levov než v spoločnosti žien, usúdi, že v tomto zamestnaní si dievča svojich snov veru nikdy nenájde. Jedinou možnosťou je odísť zo ZOO a nájsť si zaujímavejšiu prácu medzi ľuďmi. Zvieratá však jeho zámery včas odhalia a v záchvate paniky sa rozhodnú porušiť prastaré pravidlá mlčania. Odhalia pritom svoje najväčšie tajomstvá - dokážu hovoriť! Aby Griffina nestratili a primäli ho zostať medzi nimi, rozhodnú sa mu udeliť špeciálne lekcie spoločenského bontónu, zoznamovania a dvorenia – a to všetko v rozkošnom zvieracom štýle. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 2

Recenzie (295)

O´Neill 

všetky recenzie používateľa

Na filmek jsem se opravdu hodně těšil, hlavně tedy kvůli mému oblíbenému Kevinu Jamesovi, a zároveň díky skvělým hercům (v tomto případě daberům) jako Adam Sandler, Sly, J. Favreau atd.) Tady však nastalo neskutečné zklamání, jelikož jsme se dočkali pouze českého dabingu (byť dobrého, ale originál je originál). Celkový film je pak ze začátku dost nudný, rozjíždí se až někdy za půlkou, a ani hudba či skvělý Kevin James to na lepší výsledek než 65% nedostanou. ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Cekal jsem totalni kokotinu, ale tohle je takova traparna, ze se to jen tak nevidi. Vymastena variace na Dr. Doolittlea, kde tlusty hovado James chce zbalit sexy zenskou a radi mu v tom zvirata, kde kazdy ma samozrejme nejakou tu genialni radu typu hod na ni hovno, oznackuj si rajon, zastras soupere a podobne a James toho samozrejme vetsinu vyplni a nasleduje nejaka ultra trapna scena. Opravdu tady neni moc cemu se smat, snad jen super uchylackymu dabingu Sandlera, jehoz opice je jedna z mala zabavnejch veci na filmu (spolu s Jeongem ve svy typicky roli uchylaka). Aspon, ze celkove se dabing docela poved a triky taky nejsou marny, ale jinak to je opruz. ()

Reklama

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Dr. Zoolittle s jeste retardovanejsimi fory, nez jste slyseli z ust Eddieho Murphyho. Slova jako "zadek" ci "lejno" tu mluvici mucky muck zviratka vyslovuji s takovym gustem a s takovym pohledem a la "ted se vsichni smejte", ze to temer nejde vydrzet az do konce. A to nejlepsi, hlasy zvirat v podobe Slye nebo Cher, stejne v ceskych kinech neuslysite. ()

Roman.Ticka 

všetky recenzie používateľa

Téma několikrát omleté, ale přesto stále vděčné. Zvířátka já můžu na všecky způsoby, jen mě mrzí že očekávaný Sly aspoň v nepatrné roli, nahodil masku Liona, no ještě že ne ropušáka. Kevinovi stylizace do Ivánků, kteří se zvrtnutím prstenu změní v Bohatýra sedne, stejně jako posledně (Hitch). K nejlepším scénám patřily pařba v klubu s gorilákem Berniem a zvířecí namlouvací briefingy s nádechem mobbingu: "Nejsi zvíře ze ZOO!" Každopádně pro mě příjemná předehra před setkáním se savci blízko vrcholu potravinového řetěžce v poněkud monstróznějším zobrazení.... ()

LiborGondek 

všetky recenzie používateľa

Rodinných filmů, většinou i komedií, kde zvířata mluví je hodně. V podstatě mají všechny i velmi podobný scénář. Co nového také stále vymýšlet, že? Ani Ošetřovatel z řady příliš nevybočuje a nepřináší nic nového. Přesto je to solidní film, na který se dá koukat s celou rodinkou, včetně dětí, což mnoho lidí zřejmě dokáže ocenit. Je to tedy čistě průměrný film, který rozhodně není nutné ihned vidět. Nicméně, když už se jej poté kdykoliv rozhodnete zhlédnout, naštvaní nebudete. 65% ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (14)

  • Natáčení se zúčastnil tým specialistů American Humane Association's Film & Television Unit, který byl přítomen, aby zajistil bezpečí a blaho zvířecích herců během natáčení. Certifikovaná dozorčí Marissa Bellis dohlížela na pracovní podmínky zvířat a na dodržování přísných pravidel, která asociace vyžaduje. (Taninaca)
  • Chytrá opice, přesněji malpa, není v Hollywoodu žádným nováčkem. Ve skutečnosti se jmenuje Crystal a mohli jsme ji vidět například ve filmech Noc v muzeu (2006) nebo Pařba v Bangkoku (2011). (Prochy38)
  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom "The Combo". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama