Reklama

Reklama

Farmár hľadá ženu

(relácia)
  • Česko Farmář hledá ženu SK
Reality-TV / Súťažný
Slovensko, 2010

Réžia:

Rado Štefanov

Účinkujú:

Aneta Parišková (moderátor)

Podaří se osamělým slovenským farmářům prostřednictvím další řady oblíbené a ve slovenském vydání i peprnější seznamovací show najít životní partnerku? Vyberou si mezi různě starými protějšky tu pravou? Uvidíte ve slovenské reality show. (TV Prima)

Recenzie (215)

Rex Mundi 

všetky recenzie používateľa

Minulú jeseň to bola moja pravidelná piatková dávka mozgového výplachu, relaxu, intelektuálneho masochizmu a škodoradostnej zábavy. Teplý župan, horúce kakavko do ruky a guilty pleasure môže začať :-) Študovala som reakcie ľudí, žien bijúcich sa o jedného chlapa (prípadne o pozornosť kamery), bavila sa na tých najhlúpejších. Väčšina reality šou je predsa o tom: ukážeme vám zopár excelentných blbcov, vy sa zasmejte a pestujte si príjemný pocit, že ste lepší ;-) Presne ako píše Meave. ()

meave 

všetky recenzie používateľa

Jedna hviezdička za komentáre, ktoré posúvajú súťaž, či čo to vlastne je, tam, kam patrí. Medzi zábavu pre masy, bez snahy o intelekt či umelecké výšiny. Túžba zasmiať sa na cudzom nešťastí, zlyhaní či hlúposti je predsa stará ako ľudstvo samo. Tak sa nesmejme potichu a priznajme si tú slabosť. Napokon...učinkujúci nám bavia dobrovoľne - a čo ešte taká Kleopatra z Turca...užíva si to aj s rodinou. ()

Reklama

anderson odpad!

všetky recenzie používateľa

Kedysi za "totáča" sa tzv. írečité a prostoduché figúrky ponevierali po lokáloch IV. cenovej skupiny a svojimi pestvami bavili ich návštevníkov. Dnes im naše (vraj)najsledovanejšie médiá venujú čo najširší vysielací priestor aby "pobavili a skultúrnili" aj ešte imbecilitou nezasiahnutých jedincov. Nie, nemyslím si, že ľudstvo čaká nejaká IDIOCRACY, skôr mám pocit, že nás postupne ovláda globálna plazivá apokalypsa morálneho a hodnotového rozkladu. Čo si povieme tak o 10 rokov ? Bude sa nám azda cnieť po Mojsejovcoch ? (20.12.2010) ()

Terrorko 

všetky recenzie používateľa

Hodnotím ako priemer vzhľadom na dobré i zlé chvíľky. Tie dobré vyplývajú zo schopnosti kvalitne diváka pobaviť a dodať mu potrebnú silu do života, keď už si myslí ako je mu na svete zle, ale očividne nie tak, ako účinkujúcim v tejto reality show. Zlé chvíľky sú prezentované až prílišnou stupiditou aktérov i štábu. Jednotlivé série možno hodnotiť zostupne, čiže 1. séria 5* za Martinku a jej Uja, čo ľúbia vypiť ,2. séria 4* za Štefana a člnoček, 3. séria 3* za come back Martinky. ()

dentalux 

všetky recenzie používateľa

Výborný psychický relax pre ťažko duševne pracujúcich ľudí. Vybrané skvosty slovenského národa a ich sebaprezentovanie spojené s humornými situáciami, intrigami, vulgarizmami a hlavne naplnené poriadnym „sedliackym rozumom“ s asistenciou metly ľudstva alkoholu robí z tohto formátu prudké antidepresívum. Ďakujeme:-). ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (1)

  • Každý účastník podpísal zmluvu, v ktorej sa televízia JOJ zaviazala zaplatiť 1000 eur po ukončení natáčania, pričom 300 eur dostali hneď na ruku. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama