Reklama

Reklama

Dvaja špičkoví agenti CIA, Tuck (Tom Hardy) a FDR Foster (Chris Pine), sú kamaráti na život a na smrť. Samozrejme len dovtedy, kým sa obaja naraz nezbláznia do tej istej slečny - Lauren Scottovej (Reese Witherspoonová). Karieristka Lauren Scottová je síce vo svojom pracovnom živote úspešná, ale jej ľúbostný život je jedna veľká katastrofa. Po tom, čo ju nechá priateľ, kvôli ktorému sa presťahovala z milovanej Atlanty, nemá na randenie a hľadanie nového vzťahu ani pomyslenie. S tým sa ale neuspokojí jej strelená kamarátka Trish, ktorá ju prehovorí, aby skúsila nájsť šťastie v láske na internetovej zoznamke. Na internete sa zoznámi so sympatickým Tuckom a dohovorí si s ním rande. Aby to ale nemala tak jednoduché, vo videopožičovni sa jej do cesty pripletie i atraktívny fešák FDR Foster. Lauren sa rozhodne randiť s oboma naraz, samozrejme, bez najmenšej potuchy, že obaja chlapci sú najlepšími kamarátmi a navyše sú špičkovými agentmi CIA. Tuck a FDR Foster doposiaľ žili život ako vo svete Jamesa Bonda - ich svet je plný zbraní, rýchlych áut a krásnych žien, ktoré až dosiaľ nikdy nebrali príliš vážne. Tentoraz sú ale obaja presvedčení, že našli tú pravú. Zistenie, že sa obaja zamilovali do jedného dievčaťa, im priateľstvo tak trochu pokazí. Hoci sa dohodnú, že si pôjdu z cesty a Lauren nepovedia, že sa poznajú, neboli by to správni agenti, keby sa vzdali svojej vysnenej dievčiny tak ľahko. Na rad prichádza séria premyslených špiónskych útokov s jediným cieľom - čo najviac strápniť a skaziť rande toho druhého. Ako tento stále sa stupňujúci boj dopadne a koho si Lauren nakoniec vyberie? (TV JOJ)

(viac)

Videá (17)

Trailer 1

Recenzie (795)

nunka 

všetky recenzie používateľa

Nebudem tajiť, že ma na tento film zlákal Tom Hardy:) This Means War ma bavil v kamerových záberoch a v doťahovačkách medzi Tuckom a FDR. V romantickej línii film prestáva byť zaujímavý, skôr brutálne predvídateľný, čo sa snažia hlavne ku koncu zachrániť isté scenáristické kľučky. Ako komédia to obstojí tak na 50%, aj to som zhovievavá (na pár scénkach sa však dalo zasmiať). Oddychový účel film splnil, s čím som spokojná. ()

hellstruck odpad!

všetky recenzie používateľa

Už od prvních sekund a slov "A nezapomeňte, tahle mise je TAJNÁ!" (to bych opravdu neuhodla, když jsou to tajní agenti....) jsem věděla, že tohle bude zkrátka pič****a. Střídmější výraz si to za ty imbecilní dialogy zkrátka nezaslouží. Jestli tohle je neblbá komedie, tak jsem královna Alžběta, protože i můj přítel nad každým slovem div nebrečel (a to mu obvykle scénáře jednoduššího rázu nebo celkově blbé filmy nevadí). Tom Hardy by se měl stydět, že se takové kraviny zúčastnil, já ji ani nemohla dokoukat...PS:A Chris Pine je naprosto odporný slizák! ()

Reklama

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Aj keď McG Terminatora moc nezvládol nie je to zlý režisér a pokiaľ mu sadne téma filmu, tak to bude boj. Herecké obsadenie je rozhodne fajn a myslím si že lepšie byť ani nemôže. Prekvapilo ma na filme ale to, že agentská zápletka hraje v podstate druhé husle. No vlastne sa všetko odohrajte len na začiatku a na konci, zvyšok patrí už len tej "romantickej" časti, v ktorej sledujeme boj špióna proti špiónovi, ktorý sa snažia o Reese Witherspoonovú. Ma to rozhodne dobre nápady, akcie sú tiež fajn, hudobný doprovod fajn ladí a celé je to v podstate fajn zábava až na to, že keby chcel tak Til Schweiger by to mohol s nimi ukončiť rýchlejšie. 85% - 4* ()

Shadwell 

všetky recenzie používateľa

Je lepší být žena a volit mezi dvěma muži, nebo je lepší být muž a volit mezi dvěma ženami? Pozor – to není jedna z otázek z obtížné varianty maturit, ani nějaký obskurní hlavolam z proslulé kvízovky Jste dost chytří na to, abyste mohli pracovat v Googlu?, ale celkem běžné dilema, které se tenhle film rozhodl probádat. Jak je zřejmé už z ústřední trojice, varianta se dvěma muži a jednou ženou vychází lépe, poněvadž mezi dvěma muži vždycky existuje cosi jako velmi intimní přátelství. V takovém milostném trojúhelníku o dvou mužích a jedné ženě jsou tudíž zamilováni všichni do sebe navzájem, kdežto v případě dvou žen a jednoho muže máme o jeden zamilovaný pár méně, jelikož dvě ženy si vždycky nějakým způsobem půjdou po krku a jakákoliv harmonie mezi nimi je pouze vnějšková. Název filmu by nás neměl mást, protože láska je fakticky vzato podobná válce, mohli bychom říct dokonce kosmologii - je zde velký třesk, velký žár a postupné vzdalování a ochlazování, což znamená, že milující je na tom nějak podobně jako náš vesmír. ()

-OverLord- 

všetky recenzie používateľa

Co jsem čekal, to jsem dostal. Zlehka se rozjíždějící akční komedie, kde tomu se začátku moc nevěříte a vtip trochu vázne, ale za chvíli - a to je vážně otázkou několika minut - vás to strhne a až do konce nepustí. Sice bych měl lepší pocit dostat něco o maličko víc, jak se u filmů, kterým nakonec dám ty 4* stává, ale vlastně nač si stěžovat? Možná na trochu ultra brutální akční scény, který by se možná ztratily v Terminátorovi (že pane režisére), ale tady trochu vyčnívají. Ale to je fakt detail, ve kterým si McG s radostí libuje a divák aspoň má u čeho slintat. Takže závěr je takovej, že se mi to fakt líbilo. Je to vtipný, má to styl a je to vcelku originálně pojatý. Tom Hardy je frajer což ani netřeba zmiňovat a Til Schweiger - i když měl opravdu minimum(!) prostoru - hustej záporák a mistr "poker face". ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (24)

  • Tuck (Tom Hardy) nosí hodinky značky Dior Chiffre Rouge D02 Automatic. (dyfur)
  • Natáčanie prebiehalo v Los Angeles a vo viacerých mestách kanadskej provincie Britská Kolumbia. (MikaelSVK)

Súvisiace novinky

Tom Hardy – Sněhurka nebo Batman?

Tom Hardy – Sněhurka nebo Batman?

28.10.2010

Možná obojí. Christopher Nolan jej určitě chce vidět v jedné z klíčových rolí třetího batmanovského filmu, jehož název by měl znít The Dark Knight Rises. Prozatím se neví, o jakou roli půjde, ale… (viac)

Poldové jdou do nebe... a zpátky

Poldové jdou do nebe... a zpátky

17.08.2010

Akční fantasy R.I.P.D. (tedy něco jako „záhrobní policejní oddělení“) si vysnil McG (foto) a prosadil ji u studia Universal. Námět zní slibně: mladý policajt je zabit ve službě a odchází do nebe. Tam… (viac)

Reklama

Reklama