Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tak trochu bláznivá Stefanie Plum (Katherine Heigl) je na tom mizerne. Nemá prácu, peniaze ani manžela a navyše jej práve zabavili auto. Od svojho bratranca dostáva ponuku práce v jeho firme - chytá osoby, ktoré sa nedostavili na súd! Za jedného takého výtržníka môže zhrabnúť aj desať tisíc dolárov. Stefanie to pripadá ako skvelá možnosť zárobku a rozhodne sa to skúsiť. Jej prvým prípadom je Joe Morelli (Jason O'Mara), šarmantný bývalý policajt obvinený z vraždy. Má to však háčik, Morelli je jej kamarát z detstva, dokonca možno viac než kamarát... (TV Markíza)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (139)

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Upřímně vůbec nechápu to hodnocení, podle toho jsem čekala, že to bude taková blbost, že se to ani nebude dát dokoukat. Ale nebylo to tak. Pravda, nebyla to žádná bomba, ale dívat se na to dalo dobře, navíc to mělo docela přiměřenou délku tak se u toho člověk nenudil. Já mám prostě filmy s Katherine Heigl ráda. 3* ()

lobo87 

všetky recenzie používateľa

Nie je to vyslovene zlé, ale je to úplne zbytočné. Na podobnú tému tu bola prednedávnom Exmanželka za odmenu, čo síce tiež nebolo prelomové dielo, ale Butler mal charizmu a svoj part si pekne užíval. Heigl nie je zlá herečka, ale tu nemala čo hrať. Nebolo to príliš vtipné, chýbala tomu elementárna logika, a mužské postavy boli podľa mňa také nijaké. Pre Robinsonovú je to len druhý celovečerný film, ale treba povedať, že ten prvý (Posledná pieseň) bol oveľa lepší a nenaznačoval nám, že od režisérky môžeme čakať takéto niečo. Snáď nabudúce... 55% ()

Reklama

ABLABLABLA 

všetky recenzie používateľa

Jo ty 2* si to zaslouží. Místy jsem se bavila, což jsem od komedie s Katherine Heigl čekala nejvíce. Nic víc, protože asi všichni jsme si všimli, že v téměř ničem jiném než komediích či romantických komediích nehraje. Jen tak mimochodem, taky máte pocit, že vůbec nestárne? No co se týče hlavního mužského hrdinu, ten mi k srdci rozhodně nepřirostl, to byl lepší ten, co jí pomáhal se zaučit. No takže obyčejná komedie, která je ale pod průměrem. P.S. Nevím jestli tím, že Katherine obarvila na tmavo, chtěli docílit, aby vypadala nebezpečná, ale myslím, že s blonďatou hřívou by v tom nebyl rozdíl. ()

Eilean Donan 

všetky recenzie používateľa

Dobre padlo. Prinieslo a predviedlo presne očakávané (podľa žánru). Do bodky. Film nemá ambíciu byť nejakou "dierou do sveta", takže nemám chuť ho prísne hodnotiť. Iste, že sa vyskytli aj nejaké detinskosti, ale ak mi film prinesie toľko smiechu a radosti, ako tento... nemám problém nad ním zavrieť aj dve oči. Čo nemusím B-) ()

vieriX 

všetky recenzie používateľa

Jak začít no zaprvé je to hodně nenáročná podivana už z principu z toho, že holka co prodává spodní prádlo a stane se z ní z ničeho nic lovkyně lidí je lehce úsměvná. Stopáž 90 minut je naprosto dostačující na Katherine se pěkné dívá to někomu může stačit, ale i nemusí. Jako na zabití 90 minut je to dostačující zábava ani nenadchne ani neurazí. Takový fajný průměr. ()

Galéria (45)

Zaujímavosti (6)

  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)
  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)
  • Ačkoliv si Stephanie (Katherine Heigl) v obchodě se zbraněmi zakoupila revolver s komorou pro pět nábojů, na tréninkové policejní střelnici a posléze i během zastřelení vedoucího atletického centra z něj střílí 6 – 7 nábojů. (Conspi)

Reklama

Reklama