Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(viac)

Recenzie (171)

ywo666 

všetky recenzie používateľa

Na rozdiel od jedničky, ktorá bola viac romatincká viac teen, tu ide skoro len o fighty. Každý tu má svoje problémy a svojich démonov, ale aj tak ide iba o tie fighty. A tie sú dosť dobré. Aj trénigové sekvencie super. White je fakt borec. Má čierne pásy v 7 bojových umeniach a tu predvádza techniky z niečoho iného (Brazílske Jiujitsu). Navyše si už dlho udržiava famóznu maskultúru. Režisérsky to nie je nič originálne, ale aspoň naservírovl fanúšikom MA presne to, čo chcú vidieť. Navyše nech si kto hovorí čo chce, White nie je úplné herecké drevo. 4* s odretými ušami, ale skutočne si želám aby vznikalo viac podobných filmov. ()

JohnMiller odpad!

všetky recenzie používateľa

Otravné, teplé, umelé, nesympatické určené pre dnešnú (pre mňa už bizarnú) mládež. Motivačné drby nefungujú (hoci sa samoúčelne používajú skoro v každej scénke) nadzmyslová zložka boja je úplne potopená necharizmatickými nehercami a tých dobrých pár bojov (bol ich doslova jeden pár) v mojich očiach nedokážu zachrániť tento paškvil. Poznám tucet lepších filmov s podobnou tematikou no verím, že mladšie publikum by to tak nezaujalo. ()

Reklama

Marrty3 

všetky recenzie používateľa

Byl jsem celkem zklamán. Už to neni to co to bylo. Bitky jsou slabý a je jich málo. Příběh taky za moc nestojí. Michael neukáže ani 1/10 ze svýho bojovýho umu . A je to už od začátku všechno jasně nalajnovaný a člověk předem ví jak to dopadne. Je to škoda. Ale jako popcornová oddychovka v neděli večer to ujde, 45 %. ()

Doom351 

všetky recenzie používateľa

Od dvojky jsem očekával velmi málo, už jen proto že se jedná o béčkový film .... Ale mě se překvapivě líbil. Michael Jai White je ostřílený bojovník a tak není divu že se spíš věnoval choreografii bojových scén než příběhu ... I tak je ale zápletka a celý scénář mnohem lepší než třeba u freerunnera a celkově jsem z toho byl takový rozpolcený ... No po ucelení myšlenek musím usoudit že film se mi opravdu líbil. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Taká sranda, pri ktorej sa netreba zamýšľať nad obsahom a dejom, neriešiť dialógy a konanie, ale sledovať súboje a vychutnávať atmosféru. Bohužiaľ, to tu trochu chýbalo. Jednotka udala smer, s kvalitným obsadeným a peknými súbojmi. Dvojka chcela pritvrdiť, viac MMA, viac vymakaných profíkov. Človek by trochu čakal, že súboje budú aj počas prvej hodiny a nie že všetky sa koncentrujú až na samotný Beatdown,´Keď už sme pri ňom, fightov nebolo málo, ale od profíkov som čakal predsa len trošičku viac. MJW v roli režiséra nesklamal, ale ani neprekvapil, v roli učiteľa potešil ( to čo predvádzal na hrazde, no wow ) aj keď ho veľmi nemusím. Ale páčilo sa mi, ako bol vykreslený tréning a jednotlivé štýly. To bolo fajn. Preto slabé 3 z 5 ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (8)

  • Herec Todd Duffee, který ve filmu ztvárnil Tima Newhouse, je držitelem nejrychlejšího knockoutu v bojovém sportu UFC. Rekord připomíná scéna, kdy v Beatdownu jediným kopem pošle svého protivníka k zemi. (Mr.Hudson)
  • Jako koordinátor kaskadérů a koordinátor soubojů na filmu pracoval Larnell Stovall. (Rominator)
  • Lyoto Machida, se kterým Case (Michael Jai White) trénuje, vyhrál v roce 2009 divizi ve váze Light-heavyweight pod organizací UFC. (JardaBauer)

Reklama

Reklama