Reklama

Reklama

Megan Stewart (Rachel Quinn) je v najlepšom veku a väčšinu svojho času trávi na internete videochatom s priateľmi. Keď sa raz zoznámi so sympatickým Joshom (Dean Waite), rozhodne sa s ním stretnúť. Stretnutie sa však stane pre ňu osudným... (TomX2)

Recenzie (155)

Madsbender 

všetky recenzie používateľa

Mrazivý portrét dvoch mladých amerických dievčat, po ktorých sa v roku 2007 zľahla zem. Doslova. Väčšina prvej hodiny je zoznámenie sa s povahou a životom oboch dievčat, ktoré je zrkadlovým opakom, a sledujeme ich pri bežných voľnočasových aktivitách americkej omladiny. Približne po 40 minútach nastáva zlom - Megan a Amy spoznávajú na internete mladíka menom Josh. Krátko na to bez stopy Megan zmizne a rozbieha sa rozsiahle pátranie, pokrývané reportážami a rozhovormi s rodinou, známymi a vyšetrovateľmi. O 3 týždne neskôr mizne aj Amy, a film sa dostáva do finálnej fázy. Nasleduje 22 minút číreho mrazivého depresívneho hypno-pekla, ktoré rozhodne nie je pre každého. Mučenie, znásilnenie a pochovanie za živa v dlhých, nezostrihaných scénach bez čohokoľvek, čo by narúšalo autentickosť, vám rozožerie mozog za živa. 80% ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Tohle je jeden z hororů , které už nikdy nechci vidět jelikož posledních 30 minut na mě těžce zapůsobilo. Bohužel zbytek je totální vata kde se dozvíme, že 14 letá holka je lehká děva co kouří penisy na počkání má kamarádku pannu , které o tom vykládá a pak zmizí postupně jedna i druhá. P.s. ohledně toho záběru z kamer nevím jestli je pravý nebo není a řešit to nemíním, ale řekl bych, že se to zoomuje kvůli tomu, aby ji někdo detailně poznal je jasné, že kdyby tam daly záběr z kilometra vidí lidi prd. ()

Reklama

zolo23 

všetky recenzie používateľa

V tomto prípade ide skôr o skutočnú drámu ako o horor. Je to docela kvalitne natočené, tie video rozhovory či volačky dávajú tomuto snímku niečo do seba, vyzerá to fakt reálne za čo palec určite nahor. Stále sa niečo deje, dokonca i na tých mejdanoch a vy stále čakáte ako sa teda Megan stratí. Má to šmrnc, napätie a posledných 20 minút ani nedýchate. Nenápadný filmík, ktorý docela uspokojí. ()

Mi Nü-Chai 

všetky recenzie používateľa

Na celém 'filmu' bylo zdaleka nejlepší to jídlo, které jsem si k němu vzala. Jinak ať se na mě někdo klidně zlobí, ale sledovat hodinu dvě nesnesitelné a nepříliš hezké pizdy, an tlachají do webkamery a na konci být odměněn krátkým (avšak přesto zbytečně dlouhým) dokumentem z těžkého života amerických hrobníků, kteří musí pracovat i v noci a nevyhovujících podmínkách...nein. Formát found footage je ZLO a kdyby ho někdo vaporisoval, vůbec se nezlobím (čest těm cca dvěma docela slušným výjimkám). ()

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku to vyzeralo na dávno vypálený teen-pool , pokračovalo to mutáciou do filmárskej osvety na škodlivosť internetovej komunikácie s kdečím a kdekým , aby mi to v závere slušne nalomilo sánku. V dnešnej dobe nič na zbláznenie , ani na siahodlhé analýzy a filmárske rozbory. Ak je snímok určený rodičom , tak len neinformovaným. Keďže by som musela premýšľať , čo vytknúť - dávam za 3. Myslím si ale , že tých " kameroviek " je už niekoľko násobný prebytok ! ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (14)

  • Väčšinu hercov tvoria neskúsení alebo začínajúci herci. Obsadenie bolo zámerné, keďže Goi chcel, aby postavy stvárnili neznámi herci, čím film získal "ducha reality". (Arsenal83)
  • Rachel Quinn (Megan Stewart) uviedla, že najhorším zážitkom z nakrúcania bolo pre ňu nosenie mučiaceho nástroja na hlave. Tvrdila, že to bolo fyzicky nepríjemné a duševne traumatizujúce, keď si uvedomila, čo vlastne zobrazuje, pretože režisér Goi jej ukázal skutočné fotografie obetí, na čo sa rozplakala. (Arsenal83)
  • Režisér Goi napísal scenár za 10 dní a film nakrútil viac ako týždeň. (Arsenal83)

Reklama

Reklama